推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

28 12
發新話題

[原創] 新鮮熱辣歐洲聯賽冠軍盃最後八强抽纖結果

新鮮熱辣歐洲聯賽冠軍盃最後八强抽纖結果

未抽纖前喺馬會既歐聯冠軍賠率如下
巴塞隆拿4.5  曼聯4.5
車路士5.5  阿仙奴5.5
利物浦6  羅馬9
史浩克零四 17  費倫巴治30

抽纖結果:
阿仙奴vs利物浦
羅馬vs曼聯
史浩克零四vs巴塞隆拿
費倫巴治vs車路士

上線
阿仙奴vs利物浦
費倫巴治vs車路士

下線
羅馬vs曼聯
史浩克零四vs巴塞隆拿

半準決賽首回合於2/4及3/4(HK Time)舉行, 前者首回合主場

車路士可謂抽到好纖
但曼聯再度遇上羅馬; 阿仙奴vs利物浦呢對寃家則惡戰難免

After the 抽纖, 八强 喺馬會既歐聯冠軍賠率如下

巴塞隆拿3.75 from 4.5 曼聯4.5 no change
車路士4from 5.5       阿仙奴 6 from 5.5
利物浦7.5 from 6    羅馬12 from 9
史浩克零四 30 from 17  費倫巴治 50 from 30
本帖最近評分記錄
  • Sax 體力 +60 多謝提供賠率變化,很有參考價值 2008-3-14 23:19
  • Sax 威望 +60 多謝提供賠率變化,很有參考價值 2008-3-14 23:19

我估四強係:利物浦,車路士,曼聯,巴塞。
決賽,利物浦對巴塞。冠軍:利物浦。
要買趁早啦喂

引用:
原帖由 cationic 於 2008-3-14 21:27 發表
要買趁早啦喂
你個死硬派粉絲呢鋪真係死硬了

利記恰其他歐洲球隊就叻,今勻過到阿仙奴都過唔到車路士啦

相信無緣四年三入決賽吧

回復 #1 BPMF 的帖子

多謝晒,度度先

有無歐協資料呢?

引用:
原帖由 Sax 於 2008-3-15 00:58 發表

相信無緣四年三入決賽吧
一餐飯如何?

引用:
原帖由 Sax 於 2008-3-15 00:58 發表

相信無緣四年三入決賽吧
又同你唱反調.

過唔過到車仔就唔知, 但我有信心利記同阿仙奴絕對有得打.
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2008-3-14 21:27 發表
要買趁早啦喂
四強:
阿仙奴 VS 車路士 ; 曼聯 VS 巴塞

決賽:
車路士 VS 曼聯

冠軍 : 曼聯  

引用:
原帖由 cationic 於 2008-3-15 01:02 發表

一餐飯如何?
一於咁話

就以利物浦及曼聯在歐聯之表現為準。

例如曼聯入四強而利物浦輸俾阿仙奴就算我贏 ( 好大機會 )

我又估估下先: 

四強:利物浦 Vs 車路士,  曼聯 Vs 巴塞隆拿
決賽:利物浦 Vs 曼聯
冠軍:曼聯 

歐聯前哨戰

23/03/2008 曼聯 VS 利物浦 ( 英超 )

23/03/2008 車路士 VS 阿仙奴 ( 英超 )

引用:
原帖由 Sax 於 2008-3-15 00:59 發表
多謝晒,度度先

有無歐協資料呢?
歐協資料響隔離版~

http://forum.timway.com/f/thread-176482-1-1.html

引用:
原帖由 私鐘 於 2008-3-15 11:46 發表

一於咁話

好,我玩。有冇其他朋友一齊玩?多幾個人玩,金額大d,可以食得豪一d。不如按一個人一餐晚飯兩舊水計,如果兩個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果個俾足四舊水。三個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果兩個每人俾三舊水。四個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果三個每人俾$267。如此類推。以上假設基於只得一個最終贏家勝出遊戲。詳細情況,留待波私密碼再作討論。

引用:
原帖由 cationic 於 2008-3-15 09:50 PM 發表

好,我玩。有冇其他朋友一齊玩?多幾個人玩,金額大d,可以食得豪一d。不如按一個人一餐晚飯兩舊水計,如果兩個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果個俾足四舊水。三個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果兩個每人俾三舊水。四 ...
我黎抽水!

誰能代替哥哥地位

四強:
阿仙奴 VS 車路士 ; 羅馬 VS 巴塞

決賽:
車路士 VS 羅馬

今屆歐聯決賽嚮莫斯科打,阿巴已經訂左大半個場,車仔有主場之利,著數到痺

冠軍 : 車路士  

我又估估下先: 

決賽:車路士 Vs 曼聯

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

有結果啦,

楣柱護駕 12碼死裡逃生 曼聯99年後再奪歐聯         

引用:
原帖由 私鐘 於 2008-3-15 11:41 發表
四強:

決賽:
車路士 VS 曼聯

引用:
原帖由 Butt 於 2008-3-19 10:45 發表

我又估估下先: 

決賽:車路士 Vs 曼聯

全中只有兩位               

引用:
原帖由 cationic 於 2008-3-15 21:50 發表

好,我玩。有冇其他朋友一齊玩?多幾個人玩,金額大d,可以食得豪一d。不如按一個人一餐晚飯兩舊水計,如果兩個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果個俾足四舊水。三個人玩,贏果個唔駛俾錢,輸果兩個每人俾三舊水。四 ...
有結果喇
總共食飯人數 = 6

勝出:私鐘、butt

旁觀:紅豆沙、唔易做

老闆 (出錢找數) :Cationic、Sax

原來金巴都估中曼聯冠軍,不過估錯決賽對手,一於自費食飯  

引用:
原帖由 私鐘 於 15-3-2008 11:41 發表

四強:

決賽:
車路士 VS 曼聯

笑我,你自己都係啦! 

四強你都估錯。 

引用:
原帖由 私鐘 於 2008-5-23 15:43 發表

有結果喇
總共食飯人數 = 6

勝出:私鐘、butt

旁觀:紅豆沙、唔易做

老闆 (出錢找數) :Cationic、Sax

原來金巴都估中曼聯冠軍,不過估錯決賽對手,一於自費食飯
私鐘你都估錯阿仙奴入四強喎

勝出的只係得 Butt 咋
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-23 16:42 發表

私鐘你都估錯阿仙奴入四強喎

勝出的只係得 Butt 咋
引用:
原帖由 私鐘 於 2008-3-15 11:46 發表

一於咁話

又唔溫書

引用:
原帖由 私鐘 於 2008-5-23 16:49 發表

又唔溫書
咁茅

吹你唔脹
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 23-5-2008 16:51 發表

咁茅

吹你唔脹
而家你明我點解成日請人食蝦啦。 

仲要係大頭果種蝦。 

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-23 16:51 發表

咁茅

吹你唔脹
唔係茅,係屈  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-23 16:55 發表

而家你明我點解成日請人食蝦啦。 

仲要係大頭果種蝦。 
但今次你都有份食喎
......!

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。