推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Shunzhen Le-Yan Bar Lounge 深圳乐宴酒吧

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-3-31 10:49 發表
At the recommending of ericwong4362, we (5 people) visited Shuenzhen Le-Yan Bar Lounge.  It was a very enjoyable evening and very affordable too.  They charged RMB480 for a 芝華士 and RMB25 for a s ...
其实真系几ok架!D营销都唔错,live band都一般,当然唔够本色好!不过系十二点打後,有件黑人DJ打的歌就真系正!可以话近来深圳加埋香港既头号人物!去到果度玩,一般主任同部长都无乜jetso益你,所以就一定要借D意去识个光头佬金总,识到距就多D好处!呵呵…

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-4-1 12:13 發表
借問聲 Eric 兄重有無其他類似 Le-Yan 質數的 Bar?  如跳舞比 Le-Yan 熱鬧一點更好.  你指"本色"是否這一間

http://www.hi98.cn/shenzhen/bluesky.htm

Thanks.
唔系,本色,true color,系深圳有名既白领酒吧,由其指东园路果间。不过东门果间都唔错!我咪听果有朋友话在本色里面撞度D温食既女,因为果度比较high class,深圳的OL以去本色玩为潮流,另一间同样系OL浦既系U bar,系嘉宾路。类似乐宴甘既另一间系Y bar,系发展中心地下,都唔错。仲有V bar,远D,系金威啤酒厂果条路。不过讲到沟女容易,就梗系夜色酒吧啦,一般都有运行!

相關搜索目錄: 跳舞 啤酒

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-4-2 11:11 發表
請問 Eric 兄對 Blue Sky 有什麼評價 ?
呢间未去过,听晚去八下,返黎再讲…

引用:
原帖由 adidas_hands_up 於 2008-4-5 16:29 發表
咁請問ERIC兄夜色酒吧在那個地址系邊度呀? 我下次過深圳都同朋友走去碰下運氣阿嘛! 唔該晒成
笋岗路,近体育场…果度玩one night企!所以唔使怕丑架!男男女女都知道发生紧乜野事!

引用:
原帖由 k100 於 2008-4-5 23:13 發表
係咪真o架,我又去。
你D煲冬瓜掂唔掂先?

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-4-7 12:41 發表
Last Saturday, We (5 people) went to Shenzhen again trying out new bars.  After having a very good dinner at 毛家饭店春风店, The one we choose is Face Bar.  

http://www.hi98.cn/shenz ...
我都想多D兄弟黎呢度倾下,分享下,可惜点都唔热闹…

Face Bar其实玩法同Yes Bar分别好大!首先,Face既男客以港人为多数,女客就以内地偏大漂亮女性为多,十七八果只好少!可以话比较高质D,而且有D货,唔系呃饮呃食果只。我认为好多系瞒住男人出黎偷跳,距地倾向於优质男士,Yes果只就倾向於靓仔…face无论音响同气氛都好好,缺点就系太细,好似你甘坐偏厅比较难识女仔,最佳位置系舞池周边…好happy架!下次记住!

绝对认同,有机会可相约一齐饮番晚…

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-4-11 09:55 發表
無問題 bor.  不過我講明我是老大衰一名, arm 唔 arm king sin?
我系sales仔,同乜人都岩倾既!(当然唔系保险,金融、地产呢挺啦!)
不过乜野叫老大衰呀?唔好甘话自已!

引用:
原帖由 k100 於 2008-4-12 00:41 發表

聽晚o係Face有party喎,收到嗎?
你去唔去先?你去我又去!几点?边度等?

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-4-14 12:43 發表
Report?  好唔好玩?

如果 Eric 兄 demo 怎樣在 "夜色" 吧 搵食, 我一定報名.  不過講明, 我o係核特老蚊公, 幫唔到手o家
哗!大哥,用到demo,点好意思呀?一齐砌磋下就梗无问题喇!Yes Pub系我既福地,去四次,三次有运行,衰过一次就系第二朝条女叫我买对波鞋送比距,使左六旧水…老蚊公?哈哈,有货又幽默咪得罗,沟女靠把囗之嘛!我几时都得架!pm我啦!

相關搜索目錄: 波鞋 幽默

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-4-18 09:21 發表
嘩! 戰績驚人.  3次foc, 1次6舊.  這地方簡直是"性"地. 收到... 收到.
你有D误会,4次有2次foc,1次$600,1次食蕉

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-5-5 09:43 發表
Just have a revisit to bars in Shenzhen last Friday.  They were very packed and brothers/sisters, if you wanna a great time there..... be EARLY.  I would say... something after Eight.

Best of lu ...
If anyone want to join me to have a nice trip, pm me ! Any one will be welcome !

引用:
原帖由 leicalover 於 2008-5-8 08:32 發表
啞 Eric 哥是否很餓?  
知唔知乜野系秀色可餐?食色性也…
几时再战江湖?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。