推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

本版之作用

引用:
原帖由 ericwong4362 於 16-4-2008 10:38 發表
熊魔鬼点解被禁言?
被禁言會員:熊魔鬼
理由:嚴禁污辱、粗口罵戰或人身攻擊
執行者:xocatII
到期日:22 Apr 2008

引用:
原帖由 屈臣氏 於 16-4-2008 10:56 發表
Both Orange+Fai and ktwu2005 are 禁言 until 04/21/2008

被禁言會員:Orange+Fai & ktwu2005
理由: 懲罰參與罵戰!
執行者:fredng
到期日:21 Apr 2008

引用:
原帖由 fighterplane 於 16-4-2008 11:34 發表

How you know it?
因為以上兩位都係茶水站茶客,係我在茶水站提及的。 

相關搜索目錄:

回復 #27 熊魔鬼 的帖子

引用:
好咯!
呢個a/c終於講到野咯,
話就話禁言有到期日,
但原來解除禁言要靠人手操控,
真係化學,
唔該晒金巴哥哥幫忙!

另外請大版主搞清楚,
雖然我唔係好明點解貴壇咁介意會員講粗口,
但係就會有呢個公仔俾會員用 ----->
請問呢個公仔既意思係乜呢?
我未o係貴壇用過粗口字,
更加冇乜用過呢個公仔,
懇請大版主唔好亂屈我粗口罵戰,
拜託拜託!
我昨日在馬版見到你仲未解禁,係有 pm 畀大版主問,只可惜佢仲未睇 pm ,唔知個系統係咪要計埋時分秒呢 ,上次你禁言時間係晚上 8 點左右。 

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 23-4-2008 14:13 發表

會唔會同我一樣咋
咁又唔知道喎,因你當日系統未識得自解禁時,有版主幫你解禁,熊魔鬼係因為當日被大版主禁言,到期日系統未即時可以解禁,pm 左畀大版主,但未睇,之後又識得解禁,所以我先估可能要計埋時分秒。 

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 23-4-2008 14:33 發表

哦....我果單就一定係個system出問題, 因為我同另一個人應該係差唔多相同時間被禁言, 故此如果個system正常的話應該會響差唔多時間解禁.
但實情並非如此

btw, 即係你係早過8:00幫熊魔鬼解?
以下是我推測:

你單野可能關個 + 事。 

當然冇可能我可以解禁啦,因為係大版主禁言的,可以都唔會做。 

熊魔鬼應該係自動解禁的,番查紀錄,佢係晚上 21:00 可以發言,我朝早在馬版有留言畀佢知,已經 pm 左大版主求救,可惜大版主未睇 pm 。

引用:
原帖由 canon400D 於 26-4-2008 00:53 發表
Canon40D被禁言理?????
可以解禁????
被禁言會員:Canon40D
理由:刻意洗版
執行者:日本通
到期日:冇到期日

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。