推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

42 12
發新話題

[建議] 另行推选新版主

另行推选新版主

本版算为热闹既子版,但缺乏一位执勤既版主!希望各网友提议及推选一位适合网友出任版主!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 熙官 於 2008-4-29 17:13 發表
ericwong4362
唔好玩我啦.....
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-4-29 17:08 發表
本版算为热闹既子版,但缺乏一位执勤既版主!希望各网友提议及推选一位适合网友出任版主!
我個人希望
Rubber
kenny01
KMY89

以上三位,雖不中肯,但較理性,不過,人地肯唔肯做又係另一件事
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-4-29 17:08 發表
老兄為他人作嫁衣裳   

雄叔恨做版主恨到發燒
如何 ?
本帖最近評分記錄

八皇爺都唔錯
本帖最近評分記錄

八皇爺啦!君臨天下!
本帖最近評分記錄
***同一中國,同一造假***

我支持双版主
民主派:Rubber大哥
建制派:八皇爷
唔知几多兄弟支持呢?如果够提名人数及两位愿意,我就帮两位请!希望两位可搞好本版!

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2008-4-29 18:10 發表

老兄為他人作嫁衣裳   

雄叔恨做版主恨到發燒
如何 ?
其实你都系一个好人选!唔知你愿意否?

引用:
原帖由 至尊豪庭9 於 2008-4-29 20:02 發表

冇需要,現任版主經我用心教導之後巳是最合適的版主!!
你讲紧边位?Ryo?我check过距老哥最後现身时间系06年8月,出过既post总计系35个!问你惊未?

整個投票, 睇下 rubber, kenny. kmy, 雄叔 邊個得. 新仔唔准投架.

引用:
原帖由 saltiwet 於 2008-4-29 21:01 發表
整個投票, 睇下 rubber, kenny. kmy, 雄叔 邊個得. 新仔唔准投架.
都好禾,有无其他?

新仔唔准投架. ----------------->何解

嘩!!!!攪小圈子選舉抑或黑箱作業推舉呀,重要攪埋選民篩選.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 kcpw0n 於 2008-4-29 22:55 發表
嘩!!!!攪小圈子選舉抑或黑箱作業推舉呀,重要攪埋選民篩選.
甘你觉得点样先至好呢?比的意见啦!

我就支持KMY兄
雖然我知道佢係「親建制派」人士,即係我們反對派系人士口中所謂的「匪」、「奸」
但我肯定佢理性及開明態度
當然我都支持反對派人士出來競爭
至於佢肯唔肯做,應該表過態再講
另一論題,得罪哂,就係咪一定要香港人做.關乎政治.呢個論題難免得罪樓主
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2008-4-29 18:10 發表

老兄為他人作嫁衣裳   

雄叔恨做版主恨到發燒
如何 ?
雄叔?
幾個月冇見佢上o黎!
我投 「港奸剋星」 一票

引用:
原帖由 ali 於 2008-4-30 01:16 發表

雄叔?
幾個月冇見佢上o黎!
我投 「港奸剋星」 一票
去另一条thread for vote !

引用:
原帖由 熙官 於 2008-4-29 17:13 發表
ericwong4362
支持
佢一嬲想做版主,合適
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2008-4-29 23:38 發表
我就支持KMY兄
雖然我知道佢係「親建制派」人士,即係我們反對派系人士口中所謂的「匪」、「奸」
但我肯定佢理性及開明態度
當然我都支持反對派人士出來競爭
至於佢肯唔肯做,應該表過態再講
另一論題,得罪哂, ...
KMY都好,見識多,又識字又識人,寫野東拉西扯,吹水又叻,大人物!一流

新仔唔准投原因是怕d人馬上整d分身出來投. 香港d選舉都要至少要住滿幾多年至投得啦.

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-4-29 17:28 發表
唔好玩我啦.....
You can do this job well!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 ericwong4363 於 2008-4-30 23:04 發表
希望各网友推选ericwong4362 出任版主!
Yes sir!

引用:
原帖由 stanley_4134 於 2008-4-30 20:43 發表
我初來報到, 沒有人選推舉

只希望能有一位上線率高, 中肯 , 不激進 , 冷靜的版主
甘你投左未?支持下啦!

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。