推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-8-2 07:42 發表

因为同阿飞鹰叔个丧礼相冲嘛!
係喎,風雷是後輩,又同一個月,白事唔可以去雙重

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-8-19 15:07 發表
有冇人為左eggman買書o架?
聽講到17期就冇啦播......
我係為左蛋蛋先買貴價版,無咪買平版囉~慳番~

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-20 13:45 發表

開一套公仔工模, 估計5000元左右, 一體成形射出計 1元, 上色0.3元  ,其他工序0.3元

假設發行5000套  , 成本唔會超過  2.6元  .....

真係吸血......
成本20皮唔駛既野賣成38蚊..........

不過我都比佢呃緊

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-25 07:11 發表
王風雷傳睇到家鵅A始終都覺得畫面真係唔夠新龍靚,有D畫面線條太碎,同埋我真係覺得王風雷條十字架頸鏈真係好唔襯佢同好Q核凸,配埋佢一身裝扮真係極盡九唔撘八之能事!不過講真最近黥X場大戰用唔同麉陞奕黥 ...
月聖使求求其其都谷小苦上8陽啦~
都唔駛半個鐘

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-8-25 20:02 發表

正確是用了十八小時,打通七陽,八陽兩組經脈,然後再輸功力,填滿氣穴,但用一分沒一分!

但後來唔聲唔聲,小虎已經完全練成八陽,R哂頭!
唔通真龍既天份太差????

近日一口氣看了古惑仔中陳浩南打山河中心的一段,當中非常有迫力,個心會好期待下一頁,雖然都係有d犯駁,不過睇到非常過癮,古惑仔中既陳浩南已經昇華到唔駛下下出手打,不過一樣咁好睇

但係上次什麼龍虎門打羅剎大廈,攻羅剎道場,故事散修修,一d緊張都無,點解?
係邊個問題?

是牛佬太有心機嗎?唔係嘛,人地三日刊喎,仲有時間放心機?
或者人地真係有放個"心"落去做果樣野囉

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-8-30 17:15 發表
第二重天係"逆轉思維"...
我以為自己喺度睇緊《武神》
咁玩法...王風雷都唔駛旨意返《龍虎門》h:" />
遲d去那味星打菲利........

今期又痴左!

1)暗黑冰火2重天出招後手又痛,咁麻煩,風雷練來把鬼咩?

2)第一期風雷既暗黑冰火可以壓坐金羅漢十關金鐘罩,今期暗黑冰火竟然可以同金羅漢8-9關有得打.....咩事呀?

引用:
原帖由 阿左 於 2008-9-1 08:14 發表

金羅漢當時被鎖功力,所以戰鬥力唔足,而家回復十足功力,所以勁好多~
之前普通冰火七重天唔夠十關金鐘勁,比人打到夾著尾巴走,已經係奇!
依家暗黑冰火二重天打唔夠十關先叫有d優勢,不過隻手又話有問題,一時心有事,一時手有問題
咩春冰火七重天?走去問小苦同伏虎拎九陽神功練下好過啦,起碼去到8陽,又可以叫小苦佢地幫佢速成!幾個月就有8陽,最基本個心唔會痛,手唔會有事~~~~

引用:
原帖由 enos 於 2008-9-1 11:39 發表
就是 就是,除非暗黑冰火三重天是无限重生啦,否则练来也没用,威力一般,练成又等如自杀,王小虎一直老屈,大部份旧读者也不想见到他,一是见得 ...
唔好再講小苦既唔好野......因為太多啦,寫多幾版都未完
總之佢就係唔好啦

真係睇到人到痴

暗黑2重天同金鐘罩9.5關可以互片.........

如果金鐘10關同暗黑2重天打,可能又係暗黑2重天輸,咁同之前冰火七重天時候比人打到夾著尾巴走有咩分別????????????

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-9-12 13:47 發表
我俾今期甘小文嘅「小流文」笑死!

尤其係「冰火」那 part,搞到我把口中的檸茶噴到本書濕哂!
好彩你唔係飲緊豆漿,椰汁等既野,如果唔係就好似顏射王風雷......傳

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 阿左 於 2008-9-15 14:29 發表

第三重天既異能好有可能係地獄戰神
會唔會係可以飛?

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-9-16 02:58 發表

同东方无敌打嗰时不时已经晓得飞咩?
飛天係王風雷傳度已經吾算係乜野異能! 係練武之人最基本入門功夫 [/quote]

舞空術??

唔知幾時打外星人......

引用:
原帖由 冰河 於 2008-10-3 12:57 發表
唉~小弟E+買風雷嚟睇並非因為內文,而是因為想睇副刊!

副刊嘅話說興堂、天行社回憶錄、漫畫會客室、小流文,真係好鬼正!
牛佬果本如來神掌我都係睇副刊,好似今期講牛佬同玉郎個仔王小龍既對話都好好笑

引用:
原帖由 yapyuanfeng 於 2008-10-3 18:56 發表
急着想看完天行社回忆录的话可进入这网志。
http://hk.myblog.yahoo.com/yuwingleung/index?l=f&id=9
到底C君是何許人?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-10-28 16:45 發表

我覺得係"未來超能力科幻漫畫"升華到"老翻海洋人物漫畫"
會唔會遲d有類似華英雄果d人出場?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-10-29 15:30 發表

可能會出鐵縱橫...又可能會出鐵甲萬能俠...橫掂才興佢都出過12期"6合彩暈"....
轉d過黎..等d讀者買下佢舊書睇下劇情.,,,佢又可以清返下d倉底貨...
係唔係果本講機械人既書?

我係書屋睇過,如果係,睇到想死

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-11-2 18:28 發表

Accumulator仲得人驚!
呢套武功死好多人

引用:
原帖由 isxman 於 2008-11-4 05:32 發表

係呀~~~
好多人功力5夠,
格硬練咪出事囉
唔通............

欲練神功,必先自宮?

引用:
原帖由 ╭∩╮(︶︿︶) 於 2008-11-12 08:02 發表

金身好似係攻擊力超過九關,
防守力不及九關

不過對文殊三十一層天係咁既結果
我都覺得唔多哈理
金童條友仔原來係咁打交既
金童打兩野比人ko

都唔明果時點同老邪對揪? 話哂老邪都白級(定係黑級?)

今期特別版整得幾好!非常唔錯,

邪神面具膠封面,真係好唔錯,大家錢多既可以買番本

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-11-16 13:29 發表

不過我覺得係智賢吾吼佢重入魔道 !
或者因為不舉而入魔道~

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-11-22 03:53 發表

冰火爆破拳   
完全境界99萬匹冰火爆破拳~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。