推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

58 123
發新話題

[建議] 王風雷傳

謝以上2位大大指點.....估唔到仲有人記得叫咩名...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-6-20 04:25 發表

風雷傳2,七月推出,咁第一輯,最多2,3期完

車! 完左冇耐,又出2,咁使乜分一同二,簡直多餘
姦興佢一次出太多會控制唔到個故事....
其實e+都唔掂..不過如果佢太長...會寫到過火位...埋唔到尾...到時一定比老黃炒....(龍記個名衰爛尾喎~)
e+一次開一段故仔......佢咪易d作囉....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-6-21 03:34 發表
算罷啦,本垃圾仲睇嚟做乜
索性cut鬼咗距啦
攞果$14去買菠蘿油食仲開心
SO...完左第一輯...我都唔會再買...不過入面d副刊真係幾正,....我都係因小文同d訪問先會買....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-6-23 00:01 發表

好想...好很想...睇甘員外既爆笑風濕傳...但住在龍鼓灘既我實在距離旺角太遠啦, 出親去單程都要成個幾鐘...頂...有夠唔方便...
搬出黎啦...
                       /□\/■\
                        ||  ||

可能見風雷就完.....所以收起小文....等風雷2出先再出........
呢下夠高招....仲有2期..正常都會買埋佢...又唔駛比錢呀小文...
慳一筆之餘又可以keep到銷量.....................
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-20 05:23 發表

記得 王苦海 "好似" 係爭霸戰中俾 風雷 既火勁燒塊面架?
乜今期咁青靚白淨既? 唔好話我聽 "九死邪功" 有護膚作用吖!
聽講好似係有咁既功效....

相關搜索目錄: 護膚
                       /□\/■\
                        ||  ||

我衰多手..買左第2期..........
不過下期會忍手唔買~~~
冇左小文...睇黎把忍~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-10-17 09:23 發表
真龍手上果把係曲尺, 何來密林子彈呀 ?
粒子彈岩岩o係密林手槍度拎出黎(開唔到.)
再放o係曲尺度....
咪係密林子彈囉.:p
其實會唔會係姦興佢連手槍都唔識分.....
密林好似係左輪槍黎喎~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。