推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王風雷傳

王風雷傳II最新廣告提到:七月三十一日星期五,極爆登場 !!

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -80 廣告 2009-6-25 15:01
  • 冰河 威望 -80 廣告 2009-6-25 15:01
  • 冰河 金錢 -80 廣告 2009-6-25 15:01

1) 金鵬下期有機,在空我協助下,練成陽世十三章
2) 看情況,該如"天眼通"所見,終極戰是風雷VS金鵬

「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-6-24 00:17 發表

絕對同意,呢本圾垃真係唔使錢都冇興趣睇,強姦興條契弟抄肥良抄到出面,而家連肥良都唔掂,呢條老翻垃圾更加莫提啦
強姦興條契弟唔知点收科就是是旦旦收D角色皮! 強姦興, 你收皮啦!
The Flying Finn

今期無左門小虎, 成本瘋雷ge價值少左10蚊 !!!

點解2期唔見左小文既??????????

金鵬has completed陽世十三章before.

可能見風雷就完.....所以收起小文....等風雷2出先再出........
呢下夠高招....仲有2期..正常都會買埋佢...又唔駛比錢呀小文...
慳一筆之餘又可以keep到銷量.....................
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-6-26 22:20 發表
1) 金鵬下期有機,在空我協助下,練成陽世十三章
果然是練陽世十三章,有空我之助,金鵬應可練成
空我的一番說話令我有啟悟,我們做人,做事,好多時像金鵬一樣,唔敢面對困難(練十三章的凶險),走去逃避,結果走了冤枉路,浪費了自己時間
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-7-5 20:18 發表

果然是練陽世十三章,有空我之助,金鵬應可練成
空我的一番說話令我有啟悟,我們做人,做事,好多時像金鵬一樣,唔敢面對困難(練十三章的凶險),走去逃避,結果走了冤枉路,浪費了自己時間
老王D書成日比錯信息年輕一代, 有困難時會有高手傳功比你! 自已唔X洗努力, D所謂主角, 食X屎啦!
所有事情都要靠自已! 好似勇哥咁, 靠自已衝破一切!! 火雲大俠, 加油!

引用:
原帖由 Mika 於 2009-7-6 04:11 發表

老王D書成日比錯信息年輕一代, 有困難時會有高手傳功比你! 自已唔X洗努力, D所謂主角, 食X屎啦!
所有事情都要靠自已! 好似勇哥咁, 靠自已衝破一切!! 火雲大俠, 加油!
別忘了,阿勇哥當年都係靠老祖宗傳功佢先速成黑級!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

1) 睇見王苦海將極度羅剎面具,求其咁放在頭上,食野個衰樣,簡直侮辱極度羅剎,真係想兜巴星佢
2) 鬼唔望麻生下星期就下台,睇下姦興點收科
3) 風雷係咪會出現,在黑龍的登位大典

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-7-17 20:35 發表
3) 風雷係咪會出現,在黑龍的登位大典
有BUG !!!
根據龍虎門外傳,以王風雷為首嘅邪拳道場會成為新羅剎教嘅「一邪」!

不過王風雷傳嗰面話王風雷已經離開咗邪拳道場,仲走去做白蓮教月聖.........

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-6-12 19:21 發表
睇完今期, 有邊位大哥可以告訴小弟, 怎樣才能 "用特定音頻的力量" 來攻擊??? x n
風雷可以控制聲帶震動o既頻率﹐再用內力發出高強度o既特定音頻音波黎攻擊敵人。好似低頻就扮鯨魚叫﹐高音就扮蝙蝠叫。

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-7-17 20:35 發表
1) 睇見王苦海將極度羅剎面具,求其咁放在頭上,食野個衰樣,簡直侮辱極度羅剎,真係想兜巴星佢

記得 王
苦海 "好似" 係爭霸戰中俾 風雷 既火勁燒塊面架?
乜今期咁青靚白淨既? 唔好話我聽 "九死邪功" 有護膚作用吖!

相關搜索目錄: 護膚
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

呢本直情可以叫劍妖傳.

佢差不多又頭帶到尾. 其他個d個個都好似廢柴.

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-20 05:23 發表

記得 王苦海 "好似" 係爭霸戰中俾 風雷 既火勁燒塊面架?
乜今期咁青靚白淨既? 唔好話我聽 "九死邪功" 有護膚作用吖!
聽講好似係有咁既功效....

相關搜索目錄: 護膚
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-7-21 12:06 發表

聽講好似係有咁既功效....
因為有蘆薈成份嘛~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2009-7-21 16:47 發表

因為有蘆薈成份嘛~
日月神鑑都有生髮效果啦.今期劍妖無得吸大自然力量.即刻變返做光頭

相關搜索目錄: 生髮

搞乜,咁多日都冇人討論呢本書?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-4 15:54 發表
大家心淡!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-4 15:54 發表
大家心淡!

Thanks for sharing
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2009-8-7 18:45
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2009-8-7 18:45
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2009-8-7 18:45

我衰多手..買左第2期..........
不過下期會忍手唔買~~~
冇左小文...睇黎把忍~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

頭果頁介紹羅剎教話白鷲死左,下期又話白鷲會出場

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。