推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

63 123
發新話題

[建議] 王風雷傳

今期(26期)31頁

一班"臣子"向聖上跪拜時,獸魔隻手完整無缺......
明明斷左架嘛

到底"王苦海"係咩水呢?

今期既蔘重片好似仙豆,一食完就有番哂力氣

仲有,盒入面好似只有4片,不過食既人唔止4個,唔通個盒好似"蜂皇漿"咁有2層?

今期有半期講王苦海,悶!

今期係幾好睇既.

不過.........

童年既無敵同無忌睇左一陣先分得出

另外有個問題,無忌唔係細過無敵咩?唔通我又記錯?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2009-3-16 09:32 發表
今期小流文門小龍去割包皮果段真係笑到我標眼水,我而家肯科水買呢本野而吾係上網睇,絕對係因為甘小文,因為上網睇呢2版係調轉左,所以只好乖乖地科水!(我只係O甘小文而吾係因為你“鬼才興”呀,千期吾好誤 ...
小龍講2姐對佢好果part我就覺得都好正
好似鴨當左雞,運年桔去左警署,欠債還"丁",開片血滴子.呵呵~

今期既主角原來係風雷果幾個手下..............講半期

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-5-22 00:18 發表

小弟係抱著唔識就要問既態度, 請問球兄 Accumulator 係咩武功???
Accumulator係一種有錢佬先可以練既武功,好多有錢佬練左唔死都一身潺

中文釋音係:我遲些殺你
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 熱心幫助其他會員解決問題 2009-5-23 21:05
  • 冰河 威望 +20 熱心幫助其他會員解決問題 2009-5-23 21:05
  • 冰河 金錢 +20 熱心幫助其他會員解決問題 2009-5-23 21:05
  • a1771550 金錢 +10 原創內容 2009-5-23 17:37

引用:
原帖由 ruger 於 2009-5-30 12:42 發表
兇星今期真係一吐舊著既烏氣,咁先似返個超級高手嘛
文殊真係越黎越冇用,當當一教之主同d2打6冇咩分別咁,由出場到而家都未做過一場好戲比人睇
超級二打六一個

仲要比佢老豆同風雷比

之前又要同火雲邪神比,完來完全無得比

點解2期唔見左小文既??????????

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-7-21 12:06 發表

聽講好似係有咁既功效....
因為有蘆薈成份嘛~

黑龍既手下,好似只有飛妖同老妖,同埋佢果2個呃飯食既兄弟...

人地王苦海唔駛一陣已經埋哂班,又有錢又多人,牌面上已經連氣勢都輸埋

今期有D唔明,金羅漢用銅X鎖住一個金鐘罩十關既黑龍而鎖住之下黑龍完全無反抗過,連勁都無運過.十關咁弱既咩??定係金羅漢"加拿大"太臭攻暈左黑龍?

以前金鐘罩十關打到風雷同金鵬夾著尾巴逃喎,依家搞咩呀?

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-8-24 07:17 發表

連怪獸都出埋 已經無乜好討論 考慮緊連新龍都 cut 書
恐龍未出,異形未出,仲有美國果邊果d英雄都未出(蝙蝠俠果d....)

遲d去打挪美星人

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。