推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] 龍記LuLu

Me too. All brother too.

Thanks sharing ....

But it is single that she tells the guest.

BG always lie.

引用:
原帖由 LK 於 2008-6-25 21:38 發表
BG always lie.
agree

the aim of bg working in sauna is for money,they are not willing to make friiend with client so you come there for pleasure and they treat you as guest. don't expect too much from them.
jj

這樣會好一點
因與客發展感情
是一件既困擾又煩惱的事
除非可以發展下去
但在此地方認識
始終有件心事困在心裡.....

agree.

引用:
原帖由 LK 於 2008-6-27 08:13 發表
agree.
但都比佢騙了部N95!

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-6-27 13:17 發表

但都比佢騙了部N95!
你都真的落本喎.....

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-6-27 21:17 發表

但都比佢騙了部N95!
願者上釣!

但lulu真的旺全場
昨天想行轉
book lulu 又要等2.5小時
當然不等
又作他想......別的試試..

引用:
原帖由 pb716 於 2008-6-28 08:42 發表
但lulu真的旺全場
昨天想行轉
book lulu 又要等2.5小時
全賴有你!

賴我什麼....??
我只是一個普通的客...

引用:
原帖由 Borntorun 於 2008-6-29 02:28 發表

全賴有你!
又中招!

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-6-29 13:40 發表

又中招!
中招?

盛傳^^很旺
試過多次真的要等多個booking至得
今時今日去按個骨仲好似睇街症等籌咁誇張
不死心
日前11:xx又試下打下
未返 , 要再confirm
仲有咁多師兄可以唔駛做晨咁早去排隊
真係骨場傳奇 ?
向部長交帶已打來留了^^
阿女入來 , 真係好高 , 對腳好靚
前 part 阿女按得唔錯 , 仲問我夠唔夠力
難得係阿女病了都返工仲未食過
阿女好用心幫推足全背 , 無偷懶
當^^在前面按時碰到佢對腳真係好長好舒服
正肉來臨 - ^^用佢肉手 R PAT PAT 同第三隻眼
經過一輪掃蕩 ,因病沒有除 BAR
借了半邊床位比佢一齊瞓
點知^^側身送一客 BODY , 嘩有無咁能筍
之前 D 手足唔係話你好保守咩 , 真的令我受寵若驚
之後^^叫我反身 , 再來一客正面 BODY , 因仍有bar及沒有除背心有些少阻擾
見成對波係面前, 緊係搓搓手 , 好波 , 唔算大但好搓
靜係搓係唔夠 ,當然要試下提子滋味 , 估唔到^^對我咁好 ,
知我好想食佢對奶奶 , 直情擺係我身邊 , 成對奶任食
當然唔係靜食咁簡單 , 雙手已經係^^ 裙底前後搜索
阿女無反抗 ,就由底衭邊慢慢向入 , 一摸好多髮菜
^^ 亦都好投入 , 全力抽送 , 又快又慢真係好 HIGH
^^越叫越大聲 , 看著佢閉目的樣子 , 真係好靚
以為佢係自己條女 , 佢真係好專業好投入
亦都好配合 , 佢向我打時 , 我亦將 66 深深抱緊
很快 ,已忍不住向^^雙手發射 , 一千零一滴都射埋出利
很好 ,第一次都 咁投入 , 唔明 d 熟客話佢寸
埋單 538 , 送張優惠卷下次平 $40
^^ 算係陀地靚女 , 骨場少見

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-19 16:39 發表
盛傳^^很旺
試過多次真的要等多個booking至得
今時今日去按個骨仲好似睇街症等籌咁誇張
不死心
日前11:xx又試下打下
未返 , 要再confirm
仲有咁多師兄可以唔駛做晨咁早去排隊
真係骨場傳奇 ?
向部長交帶 ...
去多幾次可能有電話送!

thx ^^ report.....

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-7-20 04:12 發表
去多幾次可能有電話送!
邊個送俾邊個????

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-21 09:09 發表

邊個送俾邊個????
唔知部N95好唔好用呢?

我見她用都好流暢wor.....

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-21 12:28 發表
我見她用都好流暢wor.....
有血有汗

^^ is very good local bg with girl griend feel, I like her
SamSam

Tried her yesterday afternoon; everything are perfect including services & appearance....Just one weakness is "mirco-wave" , agree brothers?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。