推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 《神掌龍劍飛》

最弊把把劍都炒來炒去,  龍劍飛又咁0既貓樣, 應該30期貨仔............

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-7-9 14:21 發表
我相信除髐E陽、易筋經、金鐘罩,老黃最鍾意麊Z功肯定係如來神掌,O佢由天子四大唐威龍玩神掌玩到天子五打正頭牌叫天子神掌再至到龍虎門邪神儮F摩神劍都話係由如來神掌變出鵅A同埋金如來又話係由離火玄 ...
送就唔會,應該會叫佢旗下d乞兒拎出去賣俾細路仔,每冊4毫
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-7-10 11:51 發表
肉郎練成如來神掌,當然係用係北方佳麗身上啦.....
一招"天佛降世"及"萬佛朝宗"幾有氣勢呀.....
佢仲會使出龍九州中年時創出o既如來神劍,係咁拮係咁拮,劍劍到肉
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-7-18 23:33 發表
最弊把把劍都炒來炒去,  龍劍飛又咁0既貓樣, 應該30期貨仔............
本書極有可能叫做《新著龍虎們前傳:如來神掌龍劍飛之極度羅剎大戰萬毒心經老祖宗》
咁就出夠三千期都掂啦

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-18 16:09 發表

佢仲會使出龍九州中年時創出o既如來神劍,係咁拮係咁拮,劍劍到肉
佢招"如來神劍"虛晃二招就軟曬啦.....仲點劍劍到肉呀....用番神掌啦.....

回復 25# 的帖子

天哥都識幾招神掌
天子四時仲有幾件法器未出,唔知又會唔會玩埋

龍劍飛個樣太平凡﹐唔突出。好似當年馬 Sir 既張無忌咁。
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

我地反而應該開個賠率出黎,睇佢幾時大結局

10期   8
15期   7
20期   6.5
25期   5.5
30期   4
40期   5
50期   6
60期   10
70期   15
80期    20
90期    30
100期  50

唔記得左講!!!

以上賠率經資深讀者提供

引用:
原帖由 neeker 於 2008-7-21 11:14 發表
龍劍飛個樣太平凡﹐唔突出。好似當年馬 Sir 既張無忌咁。
我倒覺得新版龍劍飛很有型,帥氣十足!

最新廣告說:一邪雙飛三絕掌,萬劍聖火星象門;逐鹿江胡不歸路!問誰無敵領風騷!?
"聖火"指的是聖火門嗎?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-7-25 17:32 發表
最新廣告說:一邪雙飛三絕掌,萬劍聖火星象門;逐鹿江胡不歸路!問誰無敵領風騷!?
你都唔知的話,呢度睇怕都冇乜邊個知

學某廣造甩牙阿伯話齋:「有d 人就詐唔知。」

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-25 16:36 發表

你都唔知的話,呢度睇怕都冇乜邊個知

學某廣造甩牙阿伯話齋:「有d 人就詐唔知。」
有d人就避而遠之......

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-7-25 09:32 發表
睇完以上幾句, 賠率有以下變化:  
10期   8>7
15期   7>6
20期   6.5>5.5
25期   5.5>5.3
30期   4>5
40期   5>6.5
50期   6>8
60期   10>12
70期   15>18
80期    20>23
90期    30>33
100期  50>55

以上賠率經資深讀者提供

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-7-26 21:44 發表

睇完以上幾句, 賠率有以下變化:  
10期   8>7
15期   7>6
20期   6.5>5.5
25期   5.5>5.3
30期   4>5
40期   5>6.5
50期   6>8
60期   10>12
70期   15>18
80期    20>23
90期    30> ...
那看完以下幾句呢?
《神掌龍劍飛》廣告說創刊號 52頁特厚珍藏本,全彩稿製作,全粉紙精印,隨刊附送:【如來神掌活頁秘笈】及【如來神掌第一式奧義】 ...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-7-26 23:01 發表

那看完以下幾句呢?
《神掌龍劍飛》廣告說創刊號 52頁特厚珍藏本,全彩稿製作,全粉紙精印,隨刊附送:【如來神掌活頁秘笈】及【如來神掌第一式奧義】 ...

呵呵!!人家整本才10元台幣.他要買書才送!!!!
賠率最低隨時20幾期就.......

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-7-27 16:37 發表

呵呵!!人家整本才10元台幣.他要買書才送!!!!
賠率最低隨時20幾期就.......
龍兄

你cap呢張圖實在太正了

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2008-7-27 19:04 發表

龍兄

你cap呢張圖實在太正了
呵呵!!!係網上搵好快姐!!!
大家唔好認為我針對肉王潮0既作品, 我也只係以事論事......
淨識炒舊故仔再翻炒, 以前唔成功, 今日0既2008年 又會有幾成功.......
一邪雙飛三絕掌.....真係認為宜家仲係1989年乜..............

最新摺書賠率:
10期   8>7>6.5
15期   7>6>5.8
20期   6.5>5.5>5.2
25期   5.5>5.3>5
30期   4>5>5.5
40期   5>6.5>7
50期   6>8>8.5
60期   10>12>13
70期   15>18>19
80期    20>23>25
90期    30>33>36
100期  50>55>58

以上賠率經資深讀者提供

全改唔再玩倚天屠龍記???

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-7-28 19:53 發表

呵呵!!!係網上搵好快姐!!!
大家唔好認為我針對肉王潮0既作品, 我也只係以事論事......
淨識炒舊故仔再翻炒, 以前唔成功, 今日0既2008年 又會有幾成功.......
一邪雙飛三絕掌.....真係認為宜家仲係1989年乜..............
最新廣告說邪神義子.龍劍飛不僅領悟了如來神掌的終極奧義:『離火屬陽,玄冰屬陰,陰陽互濟,返璞歸真.』令第九式『萬佛朝宗』重現江湖!更以離火玄冰功為本,自創一門不世絕學-穹蒼寶鑑 ?!
ps.在今期《新龍》有《神掌龍劍飛》搶先看,這幾張彩稿畫得很棒,最後一頁是山君抱著龍九州(bb),龍九州笑得很開心哦 !

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-7-31 15:48 發表

最新廣告說邪神義子.龍劍飛不僅領悟了如來神掌的終極奧義:『離火屬陽,玄冰屬陰,陰陽互濟,返璞歸真.』令第九式『萬佛朝宗』重現江湖!更以離火玄冰功為本,自創一門不世絕學-穹蒼寶鑑 ?!
ps.在今期《新龍》有 ...
麻煩下期介紹時請標明"穹蒼寶鑑(玉皇朝版)", 不是"穹蒼寶鑑(文傳版)", 我無睇都知道有問題, 睇左兩本書0既讀者真係人都精神分裂.....

最新摺書賠率:
10期   8>7>6.5>6
15期   7>6>5.8>5.5
20期   6.5>5.5>5.2>5
25期   5.5>5.3>5>5.2
30期   4>5>5.5>6
40期   5>6.5>7>7.5
50期   6>8>8.5>9
60期   10>12>13>14
70期   15>18>19>21
80期    20>23>25>28
90期    30>33>36>40
100期  50>55>58>65

以上賠率經資深讀者提供

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-1 00:33 發表

麻煩下期介紹時請標明"穹蒼寶鑑(玉皇朝版)", 不是"穹蒼寶鑑(文傳版)", 我無睇都知道有問題, 睇左兩本書0既讀者真係人都精神分裂.....

最新摺書賠率:
10期   8>7>6.5>6
15期   7>6>5.8>5.5
20期   6.5>5 ...
今期龍劍飛為愛被逐出師門,在半路上被情敵派來的殺手逼命,最後被一隻四翼巨鳥給救離...下期『邪神再現』,龍劍飛巧遇火雲邪神-古漢雲 !

老實講,唔好睇,主要公仔唔掂...

等我仲好大期望

最新摺書賠率:
10期   8>7>6.5>6>5
15期   7>6>5.8>5.5>4.8
20期   6.5>5.5>5.2>5>5.5
25期   5.5>5.3>5>5.2>6
30期   4>5>5.5>6>7.5
40期   5>6.5>7>7.5>9
50期   6>8>8.5>9>12
60期   10>12>13>14>18
70期   15>18>19>21>24
80期    20>23>25>28>35
90期    30>33>36>40>50
100期  50>55>58>65>80

以上賠率經資深讀者提供
無乜好講, 又一本"大霹靂"........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。