推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 《神掌龍劍飛》

WO..型~~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-17 12:36 發表
同一本書兩張大頭圖,夠膽影印完再轉去下一頁, 仲話做左6個幾月,果然誠意十足.
加上畫功及故事依然,賠率再插....

最新摺書賠率:
10期   8>7>6.5>6>5>4>3,8
15期   7>6>5.8>5.5>4.8>3.8>3,7
20期   6.5>5.5>5.2 ...
學左肥良既"影印道"
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-19 15:44 發表

傳說中0既  超凡入聖-超神超魔影印道........
都唔係傳說ga啦.........
肥良一早到左呢個境界
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期個結尾玩d n年前d殘片feel...................
不過唔知點解..梗係覺得打得唔夠激..同打得太急....
覺唔覺d格大格左???
                       /□\/■\
                        ||  ||

睇左咁多期.......其實覺得呢套漫畫算唔錯....畫面中上(有d仲覺得好靚tim...)
不過故仔好似平平無奇...同唔夠緊張....
如果呢方面可以好dd...我諗升書都會升快d..
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-28 01:43 發表

個人認為,神掌好睇過醉拳!  
醉拳我cut左....
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期牛佬話拎返個主編位黎做....
之前唔知點解成日覺得2頭唔到岸(文場&武打)...希望佢e次做得好好睇睇...
不過o係後話無啦啦講cut左專欄...因為加左幾版...其實cut咪cut囉...一期半期駛乜講出黎...e+佢咁講我反面覺得佢有d孤寒=.="
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-6-18 16:17 發表
竟然連牛佬都唔滿意神掌!
話質數、故事、草圖、後期製作都強差人意!

咦~故事和草圖係由牛佬自己負責喎.......
呢下我都覺得奇....
你都唔滿意..咁你仲出??
不如撚好d先出啦~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2009-10-4 10:48 發表
牛佬是否痴Q咗線,殺主角殺上腦?

今期竟然話龍劍飛會在這篇中陣亡!
佢以前o個套都係咁..
劍飛都係死...
e+算出得耐ga啦...
同埋死左劍飛
可以名正言順咁摺書...
如果下次再出既...咪出龍九州囉....
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。