推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:41 PM 發表
咁又上黎攪攪鎮既~~~~
你 ... 你 .... 明 知 故 問 ......

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:45 PM 發表
施 比 受 更 有 福...
呢句唔識解....
即 係 被 愛 、 被 錫 、 有 人 關 心 , 冇 錯 係 幸 福 , 但 愛 人 、 錫 人 、 關 心 人 o既 人 其 實 更 幸 福 。

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:48 PM 發表
唔制..
傻 妹 , 你 好 可 愛 ....

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-25 03:05 PM 發表
你可愛d~~~~~~~
你 最 可 愛 ....

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 03:05 PM 發表
咁都好可愛~~~
好 ! 我 要 出 發 買 一 o的 用 o黎 降 火 o既 東 西 , 夜 o的 見 !

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-22 09:36 AM 發表
有咩問題可向我盡訴心中情!
我 估 個 死 o靚 妹 返 一 日 放 一 日 o既 原 因 正 正 就 係 成 日 要 同 某 條 仔 盡 訴 心 中 情 呢 !

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-22 04:49 PM 發表
who that guy?
我 都 係 估 o下 o者 ....

引用:
原帖由 Krell 於 2006-11-10 11:24 AM 發表
咁揩晒先~
嘩 ! 話 咁 快 8 ohm 變 2 ohm ....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-11-10 01:36 PM 發表
嘩 ! 話 咁 快 8 ohm 變 2 ohm ....
引用:
原帖由 Krell 於 2006-11-10 01:58 PM 發表
講乜呀??? 古版主!
當 resistance 下 降 四 倍 , power 就 勁 升 四 倍 ....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-11-11 08:44 PM 發表
當 resistance 下 降 四 倍 , power 就 勁 升 四 倍 ....
引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-11 09:36 PM 發表
咩黎ga~.~都係唔明~呢個哥哥講明小小得唔得~.~我比較笨~~~~~
電 阻 下 降 幾 多 , 功 率 就 升 幾 多 , 只 有 Krell 做 得 到 。

有 好 多 網 名 好 得 意 o架 , 例 如 John Cage ....

你 問 佢 , 佢 可 能 答 你 ︰ IQ 博 士 得 5 秒 , 佢 有 4 分 33 秒 ....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-12 05:33 PM 發表
妹妹唔蒲頭,真係無其他人出現喎,奇怪?
我 就 專 吼 冇 人 先 蒲 頭 ....

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-12 05:48 PM 發表
做咩講我?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我起碼半鐘!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-12 06:45 PM 發表
人有很多事情不不知道比較好  

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-12 07:37 PM 發表
呵呵!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-12 07:41 PM 發表
=.=點先整到果d圖ar!!!!!!!!!!!!!
If 想 用 我 地 用 過 o既 圖 , 只 須 right-click 個 圖 , select "copy image location" ( 中 文 ︰ 「 複 製 捷 徑 」), 然 後 paste o係 你 想 擺 o既 位 就 得 。

至 於 想 用 自 己 o的 圖 , 索 性 加 附 件 最 易 。 我 用 o既 方 法 係 去 其 他 forum 貼 , 然 後 link 過 來 。  

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-12 07:58 PM 發表
試下先~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-12 08:14 PM 發表

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-12 08:11 PM 發表
e~你果d識動既~~~~~~~唔制啊~~~~~~~~~~~~~
要 得 閒 周 圍 儲 o下 o架 。  

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-12 08:44 PM 發表

fingfing下又fingfing下!

引用:
原帖由 fuk 於 2006-11-12 08:42 PM 發表
嘩...3級呀

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-12 08:57 PM 發表
同我滾番出去!

引用:
原帖由 Krell 於 2006-12-22 11:15 AM 發表
呢度咁多, 唔駛爭喎~
作 為 一 條 仔 , 我 好 明 白 o個 條 仔 其 實 兩 個 都 想 要 , 最 好 可 以 起 雙 飛 添 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 10:12 PM 發表
咁.........大家一齊玩啦....
我 唔 夠 秤 , 但 可 否 受 埋 我 玩 ?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 10:59 PM 發表
有女就識入黎,女既吸引力好大!
身 心 受 重 創 , 咪 入 來 搵 o下 慰 藉 囉 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 10:22 PM 發表
唔 夠 秤?你指邊方面先?
主 要 係 個 頭 比 較 青 咁 啦 ....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。