推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大家好吹水區...

好撚累呀...

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-3 10:16 PM 發表
我好肯定咁講︰
梗係啦!!男人無左女人...
真係死都唔掂...XDDDDDDD
男人講女人係天性...
男人望女人都係天性...
多男人既地方~無啦啦走幾件女出黎...
正常人都埋黎傾啦...
不過johncage你有咩天性..@@
有無幻想呀~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-4 05:51 PM 發表

我同你一樣天生淫蕩!
無女不歡,有女實睇!
你就淫蕩..我唔睇女既∼∼
呢d係你d男人心態姐

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-4 06:29 PM 發表
咁你望唔望靚仔?~~~~~~~~~~~~~
唔雍~平日大把男人比我望啦~睇到唔想睇

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-5 09:26 AM 發表

小!你成日遇到果d叫pk賤人咸蟲!
@.@ 做咩咁大返應~~~XDDDD
你呷唶呀

引用:
原帖由 Skyline1977 於 2006-11-5 03:41 AM 發表

小姐,我想男人看女人和女人看男人應該有些不同。男人看女人主要看她們的樣貌,身材,皮膚等等。你們女人看男人應該看行爲性格多於外表吧?請問您最喜歡那種性格的男人?豪邁的?拘謹的?沉默的?風趣的 ...
男人要睇唔難呀~不過有咩好睇~因為香港無靚仔~

好狗唔見啦...各位好好淫既哥哥~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-18 06:38 PM 發表
你失蹤左咁耐,去左邊?仲做緊?我都費事打俾你,你都唔開機。
我轉左電話呀~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。