推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:13 AM 發表
咁你做左NC幾耐?之前做D乜呀?
2個月唔夠~之前做過洗頭妹呀~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:15 AM 發表

三四年前咪仲差!
不過d人可能收心養性卦!
你食唔食煙架?
食呀~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:17 AM 發表
你咁高同人洗頭要彎腰咪好辛苦?

不過同我洗另一個頭你會好舒服架
你對我真係好架姐...同我諗埋....真係 "周到" ...
哈哈哈~~~~~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:22 AM 發表
修心養性???好多人好似車長咁返晒大陸玩就真
梗係啦~大6咁平~~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:24 AM 發表

病就食小d煙啦阿妹!
又煙又酒好快殘!特別係女仔!
有d人話我似15,6歲..
有d話似20,21歲~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:24 AM 發表

咁對靚女梗係要"周到"同"貼身"至係架嗎
m到就要貼身

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-24 12:31 AM 發表

網 友 G 好 靚 仔 , 成 個 謝 霆 鋒 咁 , 我 諗 你 好 大 機 會 沉 佢 船 , 但 佢 未 必 沉 你 。  

網 友 S 就 斯 文 得 o黎 好 man , 但 你 要 主 動 , 佢 慣 o左 打 上 風 波 , 好 少 主 動 溝 女 ...
你基架..咁清楚既..
好驚呀...哈哈哈~唔通係姊妹~~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-24 12:46 AM 發表

我 可 以 保 證 我 地 四 個 都 唔 係 !

其 中 一 個 直 頭 連 腳 底 按 摩 都 一 定 要 女 女 先 得 , 否 則 會 頂 唔 順 起 晒 雞 皮 ....

但 我 同 網 友 E 加 上 某 些 兄 弟 o既 關 係  ...
哈哈~~~都唔知係唔係既~~~~

我咪做麻甩囡囉~哈哈哈哈哈~~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-24 01:35 AM 發表
靚妹, 你咁吹得, 平時一定有苦練過....

我都訓, 岩岩又去左DANCE...

不過唔係油麻地, NEXT STATION IS JORDAN!!

byebye, 靚妹獨守胸圍!!
你又知∼哈哈∼∼∼聽日傾啦∼早抖∼

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 Popeye123 於 2006-8-24 10:19 AM 發表

假如coolmale9394係姊妹 ...聯想起都好好笑
嚇死人都有份~~

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2006-8-24 10:41 AM 發表

我都覺得女人塊田不嬲都仲樣衰...
唔係又愛又恨咩~~~

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-24 10:47 AM 發表
hi
hi hi too

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 11:32 AM 發表
我係網友E,不過熱線冇開好耐了~~~~~
90060定173173173~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 11:34 AM 發表

我以前做過大班的,所以有兄弟會打比我問我去邊度玩好?~~~~~
原來係爸爸...

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 11:37 AM 發表

一個唔食煙,唔飲得,唔識猜的爸爸~~~~~哈哈!
唔信...我d爸爸會同我頂酒架...
我d爸爸差妹好勁...唔食煙就真係好少有...
極品爸爸...

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 11:41 AM 發表

一個唔食煙,唔飲得,唔識猜的爸爸, 世間難求的好爸爸
親生果d就係囉~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 11:42 AM 發表

點解唔係媽咪頂酒
我地公司係行公司囡囡制...
個個都係囡囡...

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 11:43 AM 發表

呢度好多版主都係我老友,佢地都好清楚~~~~係我渣姐~~~~~
@.@"咁你有無去返果d地方玩架

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 11:47 AM 發表

你果度D妹玩得放唔放假,有機會去你度玩下囉!你可以PM你個場名給我的~~~
一睇名你就知咩事架啦~~~

沖涼先...一陣傾啦各位~~~

呵呵呵

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-24 12:53 PM 發表

引用:
原帖由 bbbear 於 2006-8-24 01:13 PM 發表
hihi, 今日有個friend同我講話呢條thread好頂引, 果然係真~~~~
咩叫thread~~~

引用:
原帖由 bbbear 於 2006-8-24 01:20 PM 發表

唔識~~~
你隻啤啤紅哎..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。