推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

華工血淚史之新機場

撐呀!

當時入機場冇車就可以返去公司都得喇,淨係嘉菲果隊當時都買左3架車先夠用!!

引用:
原帖由 vegawong 於 2006-8-19 18:10 發表

你都好, 有飯堂, 我食飯盒炸

我都有做數碼港, 不過係二, 三期大樓
嘉菲做一期大樓,感覺數碼港o既 planning 好差........

當年機場唔搭朝早船入去都可以坐車去地盤入口搵地盤車接,但係數碼港就落車至少要行半個鐘至到...................

o係地盤走仲大檸樂...............行山

引用:
原帖由 vegawong 於 2006-8-20 16:50 發表

e+ 坐巴士去數碼港方面好多
嘉菲起貨走先通車........玩野!!

引用:
原帖由 vegawong 於 2006-8-20 17:02 發表

你係做 office 定 貝沙灘 呀
office C1 樓.......

第一次見識一路驗消防時架消防車入緊EVA,一路o係外牆改緊棚!!

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-8-20 17:49 發表

我計過若果由銀線灣村行上去域多利道都成百級樓梯
真係趕住走就死人.......所以都擺到尾站先入去

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-8-20 17:50 發表

保記d野係咁上下啦
佢地唔係做李生地盤就唔可以咁大權力

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-8-20 18:45 發表

之但係佢地做親都係同李氏有關係
呢家幫小何生起酒店賭場

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-8-20 19:05 發表
佢地响HK都無乜野攪啦.... "貝沙灣R4B, R5", "天光道", "觀龍樓"....無啦

唔過大海做邊養得起甘多人
香港而家跟本唔夠野做,大部份建築公司都過左黎攞野做........

班大哥過左黎一排多數都唔想返香港

相關搜索目錄: 建築

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-8-20 19:22 發表
我d老友都唔想返HK做
呢度係會勞氣d,但係因為期緊,真係可以迫到進度出黎.......

放左工就生活節奏慢好多,消費亦比香港平 

引用:
原帖由 vegawong 於 2006-8-20 23:26 發表

d阿蛇咪媽媽聲
佢地就係可以咁樣都過到關!比著第二個阿蛇去到門口見到咁環境仲唔料你幾句,掉頭就走啦!

李生o既地盤就典都得啦!

引用:
原帖由 vegawong 於 2006-8-20 23:30 發表

咁你係馬交消費如何呀
多數同d同事飲飲食食.......乜都試下!

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 vegawong 於 2006-8-26 19:50 發表

早期定後期先
都係有份貢獻血汗o既一份子,冇分界限o既??? 啱冇??? 因為嘉菲都唔算好早入去!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。