推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

happycamel moderator right removal

引用:
原帖由 xocatII 於 2008-6-6 16:23 發表
evidence (around page 3 or 4)
http://forum.timway.com/f/viewth ... p;extra=&page=1

I suggest every body here to calm down and discuss related topics instead of personal at ...
personal attack、單打,成條thread仲有好多人有份,點解淨係罰happycamel一個?其他人呢?

引用:
原帖由 小狗蘭保IV 於 2008-6-7 10:01 發表
我唔明白兩位前版主之間有何恩怨, 令其中一方將矛頭直指另一方! 我要在此澄清, 我的確係一個分身, 但我係我, 絕非什麼貓或什麼狗的分身, 亦不是受任何人指使! 有需要可以到國內風月版尋找一些舊文就知道我首先出現 ...
既然唔你明白人地有何恩怨,
咁加把口做乜?
因為用左分身,就可以肆意貪口痕去煽風點火?
引用:
雖然事件暫時告一段落, 但其實好有興趣想知道如果pb版主真的被永久革職, 會唔會又有人推波助瀾, 舉薦某些負責送遞或且魒F漠比人騎黻坁咱X任版主呢? 如果係咁, 佢地一統江湖麰p劃咪可以得呈! huh, 好在大版主夠搖擺, 如果唔係........!!
事後又走出走黎講 :
引用:
我只是路過發發牙痕而已!!
如此行為,比起你提到的什麼貓或什麼狗的分身或是受任何人指使的更不知所謂!

引用:
原帖由 SIG 於 2008-6-17 01:16 發表

對於呢樣嘢等小弟黎對號入座先....

本來我嗰版有條版規寫明唔准張貼暴露女性下體特寫嘅,過往我見到有版友貼出都會掉落 Recycle Box 甚至 ban 佢。

早前有位尊貴嘅會員貼出違規相 ...
有無攪錯!!!!

還是算吧.....
係呢個論壇,存在一D有特權既會員,可以肆意去其他版面洗版;
警告佢,唔理你,只要去大版主到苦苦哀求,就可以解禁;
做個版主想做好D自己管理既版面都唔係容易。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。