推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 今年7月1日遊行會用什麼主題出師??

7月1日遊行沉痛哀悼退休馬丁老狗!
香港大漢奸公會 資深大漢奸
香港大走狗公會 御用大走狗
香港賣國賊公會 資深賣國賊
我日日做漢奸
愛国不等於愛黨 愛民主不等於愛民主黨 要愛公民黨
不管黑狗或白狗,能做走狗便是好狗
為漢奸加油,為走狗打氣

引用:
原帖由 payboy 於 2008-6-13 18:18 發表
今年一定去 !
官商勾結, 末解決 !
股市狂跌, 末解決 !
V 太案件, 未嬏結 !
淫照案件, 未嬏結 !
抗议政府唔公开V太既video同埋冠希既艺术照!剥夺市民知情权!

引用:
原帖由 飛鳥 於 2008-6-15 11:45 發表
最新主題
推翻香港特別行政區政府!
曾蔭權下台!
唔好預我。相信呢 d 倡議,已經超越左呢這個 forum 既界線。

引用:
原帖由 COO 於 2008-6-16 14:21 發表

唔好預我。相信呢 d 倡議,已經超越左呢這個 forum 既界線。
泛民主派對特區聘請副局長一事雞蛋裡挑骨頭,無非就是要搞臭特區政府,減低曾蔭權的民望,終極目標就是推翻特區政府,趕曾蔭權下台,身為泛民支持者怎能撐一半,唔撐一半呢?

我從未註冊做香港登記選民。

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-6-15 23:37 發表

抗议政府唔公开V太既video同埋冠希既艺术照!剥夺市民知情权!

香港有普選
股市六万點
香港有普選
綜援加3千

引用:
原帖由 飛鳥 於 2008-6-16 14:37 發表

泛民主派對特區聘請副局長一事雞蛋裡挑骨頭,無非就是要搞臭特區政府,減低曾蔭權的民望,終極目標就是推翻特區政府,趕曾蔭權下台,身為泛民支持者怎能撐一半,唔撐一半呢?
討論甘耐、似乎係你想趕曾蔭權下台喎!
***同一中國,同一造假***

引用:
原帖由 一枝公 於 2008-6-16 21:35 發表

討論甘耐、似乎係你想趕曾蔭權下台喎!
泛民唔信曾蔭權領導的政府,但是又不願推翻這個政府,想玩什麼?

引用:
原帖由 飛鳥 於 2008-6-17 10:14 發表

泛民唔信曾蔭權領導的政府,但是又不願推翻這個政府,想玩什麼?
按現行既遊戲規則,你認為泛民可以如何合法地推翻這個政府?願聞其詳。

當地區的政局動蕩對地區經濟和股票市場都會產生一定程度的沖擊,推翻曾蔭權政府對香港經濟有什麼影響?

引用:
原帖由 COO 於 2008-6-17 04:22 發表

按現行既遊戲規則,你認為泛民可以如何合法地推翻這個政府?願聞其詳。
泛民已在立法會對陳德霖提不信任動議,大可順便對曾蔭權提不信任動議。

引用:
原帖由 八皇爺 於 2008-6-17 13:09 發表

泛民已在立法會對陳德霖提不信任動議,大可順便對曾蔭權提不信任動議。
不信任動議沒有法律效力既。

抗議馬丁狗退休做馬丁老狗

支持馬丁狗

馬丁狗萬歲!萬歲!萬萬歲歲!
我日日做漢奸
為漢奸加油,為走狗打氣

就用...............政府有權但無能,高官滿腦空洞塵!
港府無用!爭取市民投票既保皇黨仲無用!

引用:
原帖由 飛鳥 於 2008-6-17 10:14 發表

of course 想攞着数,局中有票,自然有商家,外国势力送上献金。

你叫我管理政府?唔好讲小,我只懂得反对。

個個特首都話要下台,請舉出一個冇人會叫佢下台的特首。

為漢奸加油,為走狗打,為漢奸喝彩
我日日做漢奸
為漢奸加油,為走狗打氣

引用:
原帖由 hny 於 2008-6-24 13:21 發表
個個特首都話要下台,請舉出一個冇人會叫佢下台的特首。
刘德华

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。