推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 炮灰窟

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-30 02:40 發表
唔該亞尾!

有時間又唔怕煲藥的話,食中藥確係一種調理身體好方法

我媽媽係好例子,做完手術後食西藥,精神麻麻,完全無胃口

但經過一段時間食中藥調理後,完全相反,面色紅潤,胃口大增 ...
完全同意你o既講溝
加上平時o既飲食習慣都好緊要嫁
所以我由而家起開始戒凍o既飲品

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-30 02:46 發表

多謝爆教
唔洗客氣
我都係想比大家多個選擇姐
眼訓...
閃∼

hello太公&各位

太公晚上好

火燭呀

火燭呀

火燭呀

火燭呀)))))
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

太公你好耐無去炮房喇喎

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-7 04:13 發表
呢個係特別戒備訊號:

有個假扮巡更既AC/DC瞥佰剛剛浦頭,請各位型男美女著返底衫褲訓覺!

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-9-7 04:57 發表

你做咩唔訓呀

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-7 01:53 發表

係呀! 今日同lb msn左!
你都仲未add我

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-7 05:00 發表

OK....一陣啦!
太公收絲+丫

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-7 05:14 發表

仲唔很???
all完督夜喇
舒服晒

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-7 06:01 發表

泔去飲早茶啦!
我都唔鍾意飲早茶gei....
我淨係飲鮮奶咋

相關搜索目錄:

hi and bye

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-10 00:27 發表

喎茅得忍嘛!

閃陣直d野先~~
直咩呀
喎又要直

hi and bye
我又黎開心搵兩蚊喇
梗係要表演一下比大家睇先可以賺到兩蚊嫁啦

太公&各路英雄晚上好
尾尾做個好寶寶

太公你而家入到msn嗎
我好辛苦由晚上十點搞左好耐又擔又抬到而家先入到咋
你幾時番黎呀
班友仔話好"架字奶"喎
當然尾尾都好"架字"太公彈吉他個陶醉樣啦

喎攬太公應該去左[url=呢度]http://forum.timway.com/f/forum-95-1.html[/url]看圖學湯蛇

唔該上面兩位靚仔
你地是但一個可唔可以教下我禁邊個制先可以post條link出黎呀
係咪禁超級連線呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-12 01:28 發表

你可以在”上傳新附件 ”裡,post條link落”瀏覽”度,試下得唔得! 
唔得呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-12 01:29 發表
如果唔得,聽日再教你啦,夜啦!  
好啦!!!
唔該你先
谷你對奶奶

引用:
原帖由 益力多 於 2006-9-12 01:40 發表
閃恨...早豆豹兄n力高....
咁谷埋你對奶奶((()))

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。