推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 炮灰窟

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 22:11 發表
尾尾巧 ....煎晚貢心龜...

學金b 一句 ...大家同太公都巧健康,胡巧亂井

~~          ~~          ~~ (太公)

~~          ~~       ...
喎一嬲都貢心龜嫁啦
奶胡洗沖奸咩

太公奶幾樹番黎呀

跌落第頁喇就黎
喎推番上黎先~          推)))))))))

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-11-30 02:36 發表
龜ed.

支力......

聽日傾!
甜夢啦)))))))))

就黎要開始倒數喇         

太公我好叻呀....
我尋晚無整到免治牛飯呀

GM                          

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-12-4 14:46 發表

好叻呀...........................

不過要眠一陣咁law!
對我地呢d窮等人家黎講要夾成二百七蚊嫁
唔飲咪蝕(玩一次等於我儲半年錢咁濟嫁喇)

太公早晨))))))))))

hi and bye                           

太公我仲未屎得wor.....
不過我諗屎call就真係屎得

太公一路順風呀...我地會等您番黎嫁))))))))))

路邊社消息:
太公現已安全扺達目的地
佢叫各位唔洗掛心喇!!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-10 13:37 發表

呢排好多路邊社消息

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-12-10 16:05 發表

安樂晒~~
鵝.....
你咩2c先
原來你一早就想太公快d扯

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-10 16:22 發表

唔該晒黃春娓....

跟住同大家報導一則本地身痕.....
你痕就搵野茶啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-11 15:47 發表

影張相先....
射你

太公早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

太公比你正d野你睇呀下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

太公我知你醒左
整個精神早餐過你下

太公好              

bb你好似爭我d野wor
你再唔比我係咪想好似咁
v
v
v

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-12-14 23:17 發表

有拖冇欠~~~~~~~~
咁我見你一鑊打你一鑊

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-12-14 23:28 發表

煎煎...
bb佢爭我野唔還呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。