推介:| 廚具餐具 | 烹飪課程 | 紅白酒 | 咖啡 | | 蒸溜水 | 濾水器 | 中餐館 | 甜品店 | Coffee Shop 咖啡店 |

50 12
發新話題

[檔案] 板前板長壽司封廠消毒

狗熊哥響xocat地位同歴屎你又知幾多?~~~

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-23 23:53 發表
講到食壽司樓主(007 aka 狗熊哥)我認為係xocat權威
我好很贊同
我可以大膽講句....呢條thread由狗熊哥出真係實至名歸!

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-24 15:35 發表

keep your hopes up, maybe it'll come true one day.  and no need to use alt to talk.  man of 43 posts.
man of 43 posts?階級歧視牙?資歷淺就冇言論自由?要勞動你呢位man of 832 posts去鑑察?

引用:
原帖由 長不大的烏蠅 於 2008-6-24 23:44 發表

man of 43 posts?階級歧視牙?資歷淺就冇言論自由?要勞動你呢位man of 832 posts去鑑察?
佢唔低得我讚狗熊哥卦,係都話我講反話..832男

有d自命食家專家,佢講o既係權威,你講o既就係癈up...,,klm

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-25 01:50 發表

佢唔低得我讚狗熊哥卦,係都話我講反話..832男

有d自命食家專家,佢講o既係權威,你講o既就係癈up...,,klm
可能832男arm arm準備出口....點知比你條肛門仔搶左閘..........咪唔開心law...

咁多廢話只會令其他人明顯覺得係小團體/分身玩野.  good job.

比人ban=有權威?  笑死我.

呢個post入面佢有講過d乜?  copy&paste唔等於有料.  如果唔係8366同wans你地咪要當神明咁拜?

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-25 14:56 發表
咁多廢話只會令其他人明顯覺得係小團體/分身玩野.  good job.

比人ban=有權威?  笑死我.
唔知頭唔知路凹水啦 07年註冊男

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-6-25 19:07 發表

唔知頭唔知路凹水啦 07年註冊男
呢d咪逞強囉

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-25 23:51 發表

好多無謂人在搞亂檔、不是討論只在放     
狗熊哥你搞亂檔亦都係專家級..

小團體果然只有回嘴快.  Bond話自己識食, 一個似樣既PO都見唔到, D copy&paste 同 D玩針對既幼稚reply話人地點點點就多的是.  得一個"西南"PO有人話講.  我理得佢以前係邊個, 有幾多分身.  佢呢個A/C, 呢個POST跟本就冇講過野.

你地自己既回應.  公開既FORUM用咁樣既語氣講野你自己話喇, 你地想我地呢D唔知咁多所謂歷史"新仔"點睇人?  

日守肛: 9熊哥又要賣下關子先牙??
BOND: 關你义事

10個可能有9個人係唔知頭唔知路既入嚟睇POST, 如果你地呢班小團體想為FORUM好既, 就多D講有用既野.  冇人會關心你地邊個咁勁要被ban A/C.  你地唔係咁重要, 冇人有時間去理你地喺呢個FORUM入面既歷史.  由左邊睇, 只會見POST COUNT同"版主"兩字.  其他既到現在我只識冰河/Garfield/Billchan/Peninsula/8366/Kenzo1111/利記/Rambo4/tailawyau/keve0223 等...  因為都有講求合理解釋, 大家研究.  唔似你地, 有你講冇人地講.

引用:
原帖由 moxfactor 於 2008-6-26 04:21 發表
唔似你地, 有你講冇人地講.
咁你依家有冇講先?

你唔係人咩??

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-26 13:40 發表

簡單說不是自 由討論的平台
乜你有野同人討論咩?報紙人地唔識睇咩?洗你晌度抄報紙?

相關搜索目錄: 報紙
本帖最近評分記錄
  • moxfactor 體力 -20 惡意灌水 2008-6-27 17:53
  • moxfactor 威望 -20 惡意灌水 2008-6-27 17:53

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-23 10:41 發表

This is the safe method to have SUSHI

引用:
原帖由 oneout 於 2008-7-2 18:22 發表
Will you go?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-7-2 20:43 發表

Will you go?h:" />
Noway!

回復 50# 的帖子

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。