推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 擺明吹車水

arm arm 走 左 去 Uwants 同 Discuss HK 果 邊 行 左 轉 果 邊 個 chat room  咁 Q 多 人 既

barry 都係Disgust HK 友

Hello There!!
I'll be back!

Hi there 你個死人頭, 就係冇講 hi there 就冇左獎金.

今年嚴重犯太歲. 架  yaris 又有事啦, 行行下會加唔到速. 經理話 toyota 唔老黎佢, 就睇都唔睇. 咁都算朋友嗎.

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-26 12:31 發表

飲 品 野 你 好 耐 之 前 果 間
我 以 為 你 講 緊 你 新 老 闆 地 球 防 衛 廳 tim

早 兩 日 好 攪 野 有 條 鬼 走 去 試 拉 利 我 咁 arm 係 到
條 鬼 件 T 恤 寫 住 Clean HK  ...
好似我而家公司既形象幾入屋... 個個都淨係記得我而家公司咁...
好似連狄sir都係facebook搵我做 sustainable driving group既 officer...
但佢應該忘記左, 我已經無渣車好耐...

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-5-30 12:26 發表
今年嚴重犯太歲. 架  yaris 又有事啦, 行行下會加唔到速. 經理話 toyota 唔老黎佢, 就睇都唔睇. 咁都算朋友嗎.
收番曬啦, 原來佢唔睇已經知道係嘜事, 仲安排好借朋友的車房今晚放工同我整. 十分感謝

尋晚兩點渣返架車番黎. 原來個催化器爛了, 死氣喉塞住, 通左就嘜事都冇啦

好彩冇信間車房話換波箱, 唔係就傷上加傷.

I was afraid you could not go to work.
I'll be back!

引用:
原帖由 allure 於 2009-5-31 00:29 發表

好似我而家公司既形象幾入屋... 個個都淨係記得我而家公司咁...
好似連狄sir都係facebook搵我做 sustainable driving group既 officer...
但佢應該忘記左, 我已經無渣車好耐...
唔 係 我 地 最 記 得 一 定 係 山 頂 間 退 休 山 莊
邊 有 D 工 咁 好 做 架 太 眼 紅 啦

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-5-29 14:55 發表
Hi there 你個死人頭, 就係冇講 hi there 就冇左獎金.
錢 財 如 浮 雲 唔 好 睇 咁 重 呢 D 野
由 其 你 要 加 薪 或 出 花 紅 作 為 老 闆 一 定 要 咁 同 你 講

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-3 05:21 發表
尋晚兩點渣返架車番黎. 原來個催化器爛了, 死氣喉塞住, 通左就嘜事都冇啦

好彩冇信間車房話換波箱, 唔係就傷上加傷.
你 夠 景 搵 咩 車 房 整 車 架

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-6-3 12:42 發表

錢 財 如 浮 雲 唔 好 睇 咁 重 呢 D 野
由 其 你 要 加 薪 或 出 花 紅 作 為 老 闆 一 定 要 咁 同 你 講
每個月都有人黎 check 我地服務好唔好. 上次咁好彩我 serve 個密探, 就係冇同佢greeting, 就比佢扣左 16 分, 冇獎金就算啦, 仲大大隻字寫 hoi 冇同佢 greet, 感覺十分 unfriendly. 而家日日返工經理都 hi there 前 hi there 後

多謝經理同我整好架 yaris, 佢果晚8點放工, 整到凌晨 2 點交車, 六點又返工. 見佢今日榭曬. 又欠佢一個大人情.

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-3 19:52 發表
每個月都有人黎 check 我地服務好唔好. 上次咁好彩我 serve 個密探, 就係冇同佢greeting, 就比佢扣左 16 分, 冇獎金就算啦, 仲大大隻字寫 hoi 冇同佢 greet, 感覺十分 unfriendly. 而家日日返工經理都 hi ther ...
咁 冇 計 啦!!!
你 一 定 要 以 身 相 許 報 答 佢

腸仔飽
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

我 重 要 食 飯 架

架車冇左個催化器之後好似大咬左. BEAST 話行長途會慳油, 短程就差D. 究竟係什麼道理呢????

今日有返 KIWI BURGER.

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-10 20:22 發表
架車冇左個催化器之後好似大咬左. BEAST 話行長途會慳油, 短程就差D. 究竟係什麼道理呢????
今日有返 KIWI BURGER.
你 手 波 定 自 動 波???
個 催 化 器 壞 左 你 唔 係 換 果 個 係 折 走 左 佢 冇 用 ???
冇 左 催 化 器 架 車 緊 係 大 食 左 啦.......
家 下 果 邊 冇 驗 Co2 架 咩 ??? 我 果 時 冇 左 催 化 器 係 廠 驗 唔 到 車 架 喎
你 架 車 如 果 係 手 波 的 話 有 冇 覺 得 架 車 上 高 轉 好 力 左 快 左 爽 左 D 喉 聲 好 左 不 過 起 步 冇 咁 好 力 左

佢話有 barry 驗車中心, 架車行唔到都一定出到wof.

而且nz 冇check co, 只要冇煙出就過關.

佢話我架車好彩得一支 oxygen sensor,  有2支 oxygen sensor 的車如果冇左個催化器, 停車時個轉速會又上又落

今日佢比番 40元過我, 原來個催化器裡面的泥賣到 50元. 10元係開車去收買佬的車馬費.

原 來 有 私 人 驗 車 中 心

BARRY 講冇左個 catalyst 架車行 lean mode 多d, 所以慢車會唔夠力. 點解呢???? 有冇人知點解 ???

唔洗知點解啦. 架車明顯地慳左油, 每缸油行多成70KM.

大佬要過一間小老麥做阿頭. byebye 啦

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-20 18:12 發表
唔洗知點解啦. 架車明顯地慳左油, 每缸油行多成70KM.
呀????????????????????? 第 一 次 聽 會 咁

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-22 05:35 發表
大佬要過一間小老麥做阿頭. byebye 啦
跟 佢 走 lo

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。