推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

74 123
發新話題

現為自由身的黃紫盈

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2011-8-21 19:58 發表 仲未輪到紫盈有得做大運,希望今晚剩低十點半果節有佢份啦!
你地等到啦..終到有佢份啦.......

應該係時候要俾佢同朗怡試下做提要囉...

真係好靚.........

引用:
原帖由 greyroy 於 2011-11-17 01:42 發表
綠紫盈講天氣
好似一條青蛇美人..HAHA...(沒有貶義)..

廿天氣轉冷.....睇到靚女主播著黑絲的機會又少左啦..........

咁凍仲著透視裝......

感覺佢越黎越瘦咁...........

紫盈真係越黎越靚喎...........

引用:
原帖由 ronno 於 2011-12-23 20:37 發表 From:CosmoGirl! HK夢想國度6 - TVB主播黃紫盈專訪_by智SIX型態「大家好 ...
智SIX型態是誰呀????點解可以專訪佢既???

恭喜紫盈,新一年,新開始,頭一次做提要就做晚間提要....很好既突破....

引用:
原帖由 newbird 於 2012-1-14 11:10 發表 師兄, 點解9:15又交咗比雯雯?
我都想知...唔知發生咩事...突然換人..唔通唔舒服???

有D鬼馬..也有D可愛...

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-3-11 14:07 發表

最後在大台現身了約10秒就完了
無綫真係計到盡......始終唔肯俾多d時間讓新人盡情發揮........

今日佢同朗怡著既衫個款好相似...只是顏色掉轉左..

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-4-19 00:10 發表
尋晚既"黃"紫盈真係好slim.
不過我覺得佢件衫好難睇...

我都唔信佢無男友呀

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-8 18:11 發表

呢件靚好多
我唔覺得靚...顏色好老土呀...

我覺得佢著依條裙感覺略顯有d肥

好少見佢著肉色既絲襪...

睇到佢眼神有d虛浮...個樣好似太...唔係咁舒服咁...

今晚真係幾正..不禁入黎再望多兩眼呀........

紫盈真係好鐘著長靴,不過著長靴的話我覺得著短裙會襯d靚d

咁咪幾好囉...換下人...唔駛成日都係佢地兩個...

無辛u係處事不公,如果兩個人因為惹是生非就應該兩個皆罰,老實講:如果論親和力和觀眾緣,佢都好過某人好多倍,真係浪費人才

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。