推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

28 12
發新話題

[建議] 警報, 這幾日無物靓女, 下個星期再來啦

警報, 這幾日無物靓女, 下個星期再來啦

話說昨日到深圳, 做完正事見有時間, 打電話給相熟的東莞式服務場的主任, 竟然在電話回答我 "這幾日無物靓女, 下個星期再來啦",   看來這幾日有行動, 小心小心

回復 1# 的帖子

唉,其實深圳嘅所謂東莞場不嬲都係冇咩靚女啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

correct , SZ so called DG style....

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-7-23 12:41 發表
correct , SZ so called DG style....
比多40/45人仔,搭多半粒鐘和諧號啦!嗰度就大q把靚女喇!!去過之後包樓主唔會再在意咩東東深圳東莞式呀!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

In SZ... it should called 深圳式... even the MusicCity place are only 70% DG Style...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

我感覺到她的意思不是沒靓女, 而是打風
40分鐘和諧號的地方我都知道, 加上等車, 轉車, 服務, 其實5個小時都差不多, 偷跳就難控制

引用:
原帖由 mymm2046 於 2008-7-23 13:01 發表
40分鐘和諧號的地方我都知道, 加上等車, 轉車, 服務, 其實5個小時都差不多, 偷跳就難控制
兄台,多次經驗所得,和諧號所到之處,4個鐘之內來回一定冇問題!點解我咁清楚,因為我都係偷跳一族!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-23 13:14 發表

兄台,多次經驗所得,和諧號所到之處,4個鐘之內來回一定冇問題!點解我咁清楚,因為我都係偷跳一族!
有邊間好介绍?有冇名同地址电話呀?pm我唔該曬。

C兄!近近地就去樟仔花園冲個涼,落咗火車行過去都唔使十分鐘,來回四粒鐘應該絕對無問題。

回復 9# 的帖子

樟仔嘅火車班唔夠密,錯過咗一班可能要成個鐘至有車呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-23 05:14 發表

Definative agree

我都有去開樟仔,有什麼好介紹呢??

引用:
原帖由 mymm2046 於 2008-7-23 13:01 發表
師兄,有和諧號你坐,都要成五個鐘來回?你唔係在常平再轉車去其他地方啊?

回復 9# 的帖子

笫一....樟仔既火車班次,唔會少過常平.....

笫二...如果沖涼時間唔多過半個鐘,4個鐘或者可以來回,仲要唔好住港島,
住新界就最好....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-7-23 12:41 發表
Only 30% same.

樟仔,CP既火車班次, 平均30-45分鐘1班, 行車時間30分鐘
淨計算深圳羅湖出發
等火車30 + 行車30 + TAXI 15 + 招呼15 + 服務90 + TAXI 15 + 等火車30 + 行車30  = 255分鐘
4個鐘完成真是要跑步

回復 16# 的帖子

吓,去常仔我用四個鐘可以食埋午餐&買DVD喇!你預等火車&的士嘅時間太充裕喇,掌握好啲,隨時慳到成粒鐘有多!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-7-23 22:06 發表
笫一....樟仔既火車班次,唔會少過常平.....

笫二...如果沖涼時間唔多過半個鐘,4個鐘或者可以來回,仲要唔好住港島,
住新界就最好....
四個鐘我係指land喺羅湖火車站咋,要計去到香港仔嘅就唔同呀!其實只要land到回港,打電話去報到可以顯示香港號碼,太Q把藉口可以話遲啲返啦!

Right... 太熱, 去茶餐廳飲杯野先返, 都偷到30 分鐘啦...

相關搜索目錄:
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-24 13:06 發表
鵅A去常仔我用四個鐘可以食埋午餐&買DVD喇!你預等火車&的士黈伅﹞茈R裕喇,掌握好齱A隨時慳到成粒鐘有多!!
如果你手上有了和諧酊漁伅〞瞴A又先打定m話给部長安排好MM的話,這是一定可能的,因我也試過。

回復 20# 的帖子

這個當然啦,事前一定要做好準備功夫,例如火車時間表、SN位置、經理電話都是必備資料,如果兄弟有老冧介紹就仲好!偷跳就好似大丈夫套戲一樣,一定要有完善計劃,準確資料,分秒必爭!

唔通仲盲摸摸,去到又唔知火車班期,間SN又唔知响邊,更加冇預留房間要等!咁偷跳法,實聽”王”都得喇!!

Right... that's what I did since my first steal jump... Reading numbers of report from other c hing...

And if I go to some place which not much c hing reported before (like the Music City in SZ)... I will first visit the place for once... no action... just ask for the charge and look around the environment... then leave... I won't force for action if time is not enough

And another suggestion is... whenever you got chance (take bus, or just walking).. remember to look around for any fun place... remember it...then you might come back and search for report... then set up the schedule to try...

回復 22# 的帖子

Agreed.  Steal eat is a matter of competition with time.  

If you don't have detail plan to ensure that the time is permitted, then drop the plan and go to some places within walking distance, or hit the plane at home.

If you have just enough time and detail plan, then go ahead and hit right onto the target.

If you have more than enough time just like my first trip to City A, then relax and explore as many sites as time is permitted.

回復 18# 的帖子

如果係羅湖火車站計,即刻上到車,3個鐘 都得,

你有冇試過一日上兩次常仔?仲要夜晚返得屋企呀.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 24# 的帖子

時間上絶對可行!但問題係咁頻撲為咩呢?

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。