推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

恭賀老屈榮任版主

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-19 11:21 PM 發表
恭喜 賀喜 齊恭賀
多謝駝兄 ....信兄奸計得逞

下個 round 到你囉

回復 #2 金屬狂人-Ⅱ 的帖子

多謝狂人兄.....整杯大既呢

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-8-19 11:38 PM 發表
恭喜晒
多謝 Ken 哥
遲 D 出個數碼港.....睇你避唔避到?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-8-19 11:43 PM 發表
恭喜屈兄!....

俾心機呀!
....做得唔好就 ban 我啦

引用:
原帖由 louxiongjie 於 2006-8-19 11:45 PM 發表
well done
Thank you brother ....

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-19 11:48 PM 發表
恭喜屈屈~~
賀喜屈屈~~

努力呀
齊殺廣告佬......多謝將軍...

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-20 12:02 AM 發表

實至榮歸!  
你都認為駝兄實至榮歸呢!   我地係咪要做野呀  

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-20 12:17 AM 發表
尊貴的屈版主 就讓不羈的駱駝無休作樂去罷
....矛奶油.....你係我地「康樂組組長」

點都要做兩板以上板主 ....

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-20 12:22 AM 發表
我是話新任屈版主實至榮歸!

咁那一版適合駝兄作主呢?
我覺得要求將桑拿同樓上骨分拆

跟住由駝兄擔用 usb 版主就最好啦!

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-20 12:40 AM 發表

一板都好痛架啦 仲要兩板以上   死得
死駱駝無食用或藥用價值架 皮毛又粗又臭 唔好暴殄天物啦
活潑的快樂駱駝 插科打諢 雖是自娛(不是自慰!)居多 倒也有少許些微娛樂價值
千萬個多謝  ...
我唔話得樹架.......問眾兄弟吧

差兄/ AY 兄......你點睇呀?!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-20 12:48 AM 發表
恭喜 恭喜
多謝求其大哥 .....

多謝休休.......虛名姐.......我依然係足球場既「睇場」

預埋你啦 ....

回復 #28 AkiraYuki 的帖子

些些!...

不過都係個句「強烈支持 AY 做版主」

引用:
原帖由 billchan1969 於 2006-8-20 03:28 PM 發表
恭喜  

盛惠兩元,職業恭喜手  上
搵得過....兩蚊好易賺

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-20 05:59 PM 發表
遲晒到....恭喜.....
做緊要野先啦!

大家係兄弟唔駛講咁多啦 .....

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-20 10:47 PM 發表

恭喜屈兄!
多謝火哥呀 ...............

咁大家又可以收返兩蚊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。