推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

59 123
發新話題

[建議] 聖約翰中學 太古城 舊生會

聖約翰中學 太古城 舊生會

我 中一 至 中三   那麼讀

:bird: :bird:  超仔 ....  是我好兄弟...  輝哥  好鍚我... 有人蝦我 輝哥必出手

超仔  住石 澳   

引用:
原帖由 財記士多 於 2008-7-29 09:43 AM 發表
   我 中一 至 中三   那麼讀
想當年有許多st.john 的學生坐船從觀塘到西灣河

引用:
原帖由 choihung 於 2008-7-29 11:13 發表

想當年有許多st.john 的學生坐船從觀塘到西灣河
  是呀,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   現在碼頭 沒有了.... .變了     加 菲貓  高尚 住宅 ...

st.john 個訓導主任好似叫老虎狗

引用:
原帖由 orat 於 2008-7-29 16:43 發表
  成日飲酒  ...系 辦公室

堅

係咪叫羅堅
成日話自已有幾叻又出書
大肥佬一個
留鬍子的

請問各位係邊個年分
我係八三至八五
跟著八五至八六學校賣左盤畀地記學店

沒有錯  他 叫 堅 .  吹水怪

引用:
原帖由 chanhong 於 2008-7-30 02:27 發表
請問各位係邊個年分
我係八三至八五
   好大機會  ..........我 下午 班

我八五至八六中三都是下午的
可能係同學

好 野   同學仔

引用:
原帖由 chanhong 於 2008-7-30 02:27 發表
請問各位係邊個年分
我係八三至八五
我唸我地m應該係同學.......

引用:
原帖由 orat 於 2008-7-29 16:43 發表
教中國f史鶗颿}老虎狗囉.....

引用:
原帖由 chanhong 於 2008-7-30 02:23 發表
係咪叫羅堅
成日話自已有幾叻又出書
大肥佬一個
留鬍子的
又名捉憡虴r嗎

我係上午班的, 還記得放學後坐巴士好似坐校車一樣.....

借問聲:當年私校的學費是多少?貴不貴?

以前 教   中史      叫 李文

引用:
原帖由 choihung 於 2008-8-4 23:55 發表
借問聲:當年私校的學費是多少?貴不貴?
   中四 中五   千多元

引用:
原帖由 財記士多 於 2008-8-5 10:47 發表
  以前 教   中史      叫 李文
可能係我記錯, 老虎狗如果唔係教中史應該可能係中國語文, 不過, 無論如何,
希望 CHING 可以和我分享更多往事...

回復 22# 的帖子

老毛邱MISS     記得嗎

引用:
原帖由 財記士多 於 2008-8-5 16:23 發表
有小小印像, 但不肯定, 記唔記得另一主任.....馬佬???

引用:
原帖由 財記士多 於 2008-8-5 16:23 發表
這個老妖我記得
好多時著到古靈精怪
佢教個我英文的(中2,班主任姓周)

我個時班主任姓張(中3)
教中文的好似姓鮑
科學的姓方
中歷史的就忘了

59 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。