推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

ROBOT 魂 ; METAL ROBOT魂 討論區 + 新品預告

loving black m9 and f91 too!!  
I was redirected from TD and am so glad to see many robot damashii sharing here

引用:
原帖由 iorik 於 2010-1-24 21:16 發表
新人報到!!!!!!!! 新晉code geass fans,現獻上我少量"高追品"...........

靜待knight of one嘅來臨,希望唔炒過龍啦..........

...
I "preordered" a knight of one from yahoo auction jp at around hkd1200+... I know its expensive comparing to others who preordered  back in summer... but I just don't go to 旺角 anxiously when it releases

引用:
原帖由 bedman123456 於 2010-1-24 22:01 發表

依隻真係太貴,仲要依加個個月都中2,3隻...
有冇人知00 把GN劍會唔會有現貨?咩價?因為我冇訂到 /_\
訂$70 我估唔訂會$100 樓下掛

引用:
原帖由 bedman123456 於 2010-1-24 22:34 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=9684268&ptid=209541][/url]

一把劍仔都70...陰公 佢一件件細件咁訂依樣野眞係好麻煩
不過都請各位有得攞時通知下
sure! brothers should help each other!
引用:
原帖由 iorik 於 2010-1-24 23:00 發表

基本上有得訂knight of one嘅時候我完全唔知道有喱回事,事關當時我未中geass,嚴格嚟講我初初睇魯魯修嗰時我係唔鍾意佢d機體淨係鍾意個故事

可能係睇得太多gundam,所以初初嘅時候覺得 ...
我都係... 知道有得訂knight of one 時候已經係12月尾... 就算貴都要比人屈...
kmf 我仲想入既有offshoot 紅蓮二式, lancelot conquester 同 gawain
但唔甘心比炒價

對00系都有大愛, 基本上如果唔係太貴 (eg. advanced gn-x 紅機) 都會全入
話時話advanced gn-x 紅機成$580真係太貴 (相對yen價成18算)... 過唔到自己果關

galahad yahoo auction 發見! $1300

GN sword III and transam 00 are ready to be picked up at naughty guy lu!

bandai 既做法真係好令人氣憤... 凡事賺到盡... 緣份誓必早盡啊...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。