推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

26 12
發新話題

[深圳] 深圳正骨報告

深圳正骨報告

前兩日成身酸痛,去左深圳大場按摩,見到有個新加項目"xx海風情式推油" 話有前列腺12招,食完個中午自助餐後,上陣網(好撚慢)就上房,比左間房幾特別,三尖八角咁,有兩張中式床+一張日式床,日式床在房內的尖角位(房門口望入黎係睇唔到我除左褲的)
先按背幾下,突然泰山壓背,仲要係兩座添,正場都有波推 不過係著住衫,跟住掃背,patpat,脾,都幾舒服.
按背按頸力度唔錯,最後當然連我梗有的衣物都比佢清除埋,將我兩隻腳抬上佢大脾,推我patpat,捽我菊花,抓我荔枝,間中又摸我玉棍,好high呀,轉身了,佢出去拿東西 ,返來見到有兩隻雞蛋,一冰一熱,佢坐在我兩腿之間開工,摸下大脾又摸下神仙棒,先用冰蛋推棍後轉熱蛋推,都幾得意幾舒服.最後佢問我出唔出,火都黎啦,咁樣玩法,邊個會唔出,佢就轉為重點攻擊,可惜佢一直坐係床尾,我就起身攻擊佢雙峰,順勢下滑到佢下面,佢格我,話佢著左三條底褲 我摸一下佢下面,又好似好厚咁,最後我放棄了,訓底享受佢的攻勢.15分鐘後完事,佢仲好細心的問我出哂未先收手,抵讚 ,清潔完手回來再按膊頭,好舒服,走人簽100小費(部長話小費80 - 150),沖涼時話維修緊,未有熱水 沖完冷水浴換衫走人,埋單148(奧運期間八折) 即118+ 小費100 = rmb218 (我比港紙hkd239)

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • star 體力 +10 精品文章 2008-8-7 12:17
  • star 威望 +8 精品文章 2008-8-7 12:17
  • star 金錢 +8 精品文章 2008-8-7 12:17

嘩 ..... 正骨 !? 好好睇的正骨報告. 可唔可以暗示名稱比我 ?

引用:
原帖由 神州任我行 於 2008-8-7 03:35 發表
前兩日成身酸痛,去左深圳大場按摩,見到有個新加項目"xx海風情式推油" 話有前列腺12招,食完個中午自助餐後,上陣網(好撚慢)就上房,比左間房幾特別,三尖八角咁,有兩張中式床+一張日式床,日式床在房內的尖角位(房門口望入 ...
"xx海"風情式推油???

會唔會係巴登個間 "地x海"???

sounds like you hv fun there.   how's the hardware ?

你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

咁都算是正骨場?
不過又幾過癮

引用:
原帖由 star 於 2008-8-7 12:17 發表
嘩 ..... 正骨 !? 好好睇的正骨報告. 可唔可以暗示名稱比我 ?
有位師兄講左少少個名了,你估下,唔想太揚,如估唔好pm我啦

回復 1# 的帖子

今時今日要o甘寫報告... 不如改個論壇做 "Guide親子遊樂"
悟空

魚我所欲也  囡亦我所欲也

引用:
原帖由 Wukongia 於 2008-8-7 16:05 發表
今時今日要o甘寫報告... 不如改個論壇做 "Guide親子遊樂"
師兄嘅意思係咪話"唔啱睇"咁呢

回復 1# 的帖子

可能啲女一聽見你個"朶"
至"嗱嗱聲"跑去箸三條"牛仔底褲"噃

引用:
原帖由 Wukongia 於 2008-8-7 16:05 發表
請教下師兄應該點寫?

C hing, can u tell where SN is

引用:
原帖由 star 於 2008-8-7 12:17 發表
正 but not  正骨

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2008-8-7 12:30 發表

"xx海"風情式推油???

會唔會係巴登個間 "地x海"???
中, 以前係巴登唯一正場, 現今亦只有"xx海"風情式推油"有出火, 唔好做日式又叫人幫你推出來
我係車神

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-8-7 12:37 發表
sounds like you hv fun there.   how's the hardware ?
Room is okay but NO TV provided !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 神州任我行 於 2008-8-7 07:10 發表

我係皇崗附近D場都見有"地中海式推油"個牌,但問點做時又說停辦了!(定有細節不為人知)
孤舟簑笠翁,獨釣寒江雪。

Where is it?

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-8-7 18:13 發表

Room is okay but NO TV provided !
就係呢個原因, 一直都冇去過!!!!

冇電視=冇波睇

引用:
原帖由 神州任我行 於 2008-8-7 03:35 發表
前兩日成身酸痛,去左深圳大場按摩,見到有個新加項目"xx海風情式推油" 話有前列腺12招,食完個中午自助餐後,上陣網(好撚慢)就上房,比左間房幾特別,三尖八角咁,有兩張中式床+一張日式床,日式床在房內的尖角位(房門口望入 ...
風情式同苗疆式有乜分別?

引用:
原帖由 keeper 於 2008-8-8 14:58 發表

風情式同苗疆式有乜分別?
風情式好似有出火, 苗疆式就攪到你一身火
我係車神

引用:
原帖由 神州任我行 於 2008-8-7 15:10 發表
略知道了, 但對巴登不熟.

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-8-8 18:56 發表

Really Really SHIT on 苗疆式 !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-8-8 10:56 發表

唔係喎,我玩開苗疆式都包出火喎,而且小費都係隨意

引用:
原帖由 keeper 於 2008-8-9 16:14 發表

唔係喎,我玩開苗疆式都包出火喎,而且小費都係隨意
風情式148+hj 80-150,苗彊188我以前就只比50就ok,計落風情式平少少.
而家取消左3點前埋單半價和7點前埋單6.5折了

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。