推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

36 12
發新話題

[原創] 【無底深潭足智彩基金】

【無底深潭足智彩基金】

【無底深潭足智彩基金】

基金本金:10,000
目標金額:100,000 
目標:向潭底出發。
基金種類:低,中,高風險樣樣有。
宗旨:輸晒就終止。 

規則:
1. 上限:每注不會超過滾存金額 10%,結餘低過 1,000 不限。
2. 注數:冇定,通常係一注起兩三注止。
3. 止蝕:冇定,除時會。
4. 期限:2008 月 8 月至 2009 年 7 月。
5. 次數:冇定,羸就谷,輸就縮,應該唔會好多次。
6. 球賽/彩池:足智彩開盤之任何賽事/彩池。
7. 全部真金白銀,幾台同步,遇到網絡問題,請轉台收看,但會稍後補貼詳細資料。 
8. 完結:都係冇定,除時會,蝕晒就會另補購另一隻基金。 
9. 單位:全部跟足足智彩。
10. 報表:每次一小結,每月一中結,每年就一大結,盡量第一時間更新,非辦公時間,假期除外。

附註: 規則可以任意改變, 但會以私隱理由, 拒絕公開。

第一注, 試下D潭水水溫先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-9 20:48 發表
第一注, 試下D潭水水溫先
中兩場, 都有少少執下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-9 08:41 PM 發表
【無底深潭足智彩基金】

基金本金:10,000
目標金額:100,000 
目標:向潭底出發。
基金種類:低,中,高風險樣樣有。
宗旨:輸晒就終止。 

規則:
1. 上限:每注不會超過滾存金額 10%,結餘低過  ...
點解你d字d顏色咁熟既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-10 11:07 發表

點解你d字d顏色咁熟既
  顏色咁野, 如有雷同, 實屬巧合

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-10 05:15 PM 發表

顏色野, 如有雷同, 實屬巧合
o既 ~ 又打錯字

誰能代替哥哥地位

回復 1# 唔易做的帖子

顏色都抄埋! 

不過貼圖摸式同報告表你未必抄到。 

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-10 21:45 發表
 顏色都抄埋! 

一定唔會,因為太複雜

相關搜索目錄:

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-10 21:45 發表
 顏色都抄埋! 

我會一切順簡, 太複雜既野唔岩我

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-8-10 21:50 發表

一定唔會,因為太複雜  
唔算複雜,不過每個人有唔同風格,好難學。 

唔係系統附設顏色係好難抄,唔通該版版主可以抄。 

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-10 21:52 發表

我會一切簡, 太複雜既野唔岩我
但我都唔肯定個正字點寫

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-10 21:54 發表

唔算複雜,不過每個人有唔同風格,好難學。 

唔係系統附設顏色係好難抄,唔通該版版主可以抄。 
呢樣你試下

相關搜索目錄:

第二注 玩下英冠

第一注後業績公布

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-16 16:14 發表
第一注業績公布
係咪多左一隻字

個本金成一萬元,第一注一百元都冇

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-8-16 23:51 發表

係咪多左一隻字

個本金成一萬元,第一注一百元都冇
小注賭情, 咁至健康,

琴日三注都唔中囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-17 10:22 發表

小注賭情, 咁至健康,

琴日三注都唔中囉
有冇 check 戶口先,中左兩關喎。 哈哈! 

另外,馬會係冇仙士派彩的。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-17 22:38 發表

有冇 check 戶口先,中左兩關喎。 哈哈! 

另外,馬會係冇仙士派彩的。
係喎, 原來中左頭尾場,

因為係周六晚臨睡前看過, 當時已時下半場了, 但見三場形勢相當不妙, 所以一早當輸晒添

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-17 10:22 發表

小注賭情, 咁至健康,

琴日三注都唔中囉
我係想講,你本金可以唔使SET咁多

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-8-20 17:14 發表

我係想講,你本金可以唔使SET咁多
盤數大D, 好睇D

第三注 什果冰

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-23 19:22 發表
第三注 什果冰
呢杯什果冰, 倒晒添

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-26 19:50 發表

呢杯什果冰, 倒晒添
俾你笑屎,咁下次整杯紅豆冰

第三注後業績公布

第四注 迎月錢

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。