推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

開幕禮以假亂真 天籟童音有代唱 腳印煙花是錄製

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-8-14 02:08 發表

支持祖國係啱,
但千祈唔好做盲虫,
明明係曲都唔俾人講,
係要拗返直至得架,
有冇睇今晚TVB新聞呀?
北京3個示威區仲未發市,
原來遞示威申請書既人通通都突然失蹤,
又點睇呀?
係咪又用一貫慣 ...
示威區仲未發市好正路嗟, 祖國歌舞昇平, 人人唱好, 那來不滿? 沒有不滿, 做乜要示威?
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 10:35 發表
黐根..
奧運精神係乜先.
而家唔係睇科幻片.
為求完美 ? 食藥可以跑得快, 咁點解要禁 ?
用李寧跑步飛天點火, 都巳經敗筆.
淨係追求官能刺激, 成個暴發戶, 金雕玉砌就話靚.. 俗不可耐
有無人知中國山水畫中乜野叫 ...
唔好大驚少怪啦, 去秀水街睇下, 羅湖城參觀下你就明啦.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 12:11 發表

果班外國領導都去買 ...

A1 都買老翻 Hello Kitty
古乳有暈,   入鄉隨俗, 逾淮為枳,

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:18 發表

Rubber,你話呢野有冇造假?
無做假都有做勢啦.   WONDER BRA

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:23 發表

大陸叫 "魔力挺",5舊水 ...

就算你FX咁老雀用肉眼都包你分唔出 ...
老雀點會光用眼架.  梗係會用手逗一逗格.

唔俾逗, 咁就睇都無興趣啦.  

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:42 發表

呢個係泰國人妖冠軍 Nong Poy.
佢真係人妖, 咁點算假? 唔通佢係假人妖

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:49 發表

人妖點會有分真假 ?
乜都有真假之分既, 比方說切左, 未切. 通左, 未通.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:56 發表

我以為FX係君子 ... 唔用手 ... 用 ...
呢個世界只有性無能, 邊有柳下惠架.  

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 17:23 發表

用手出名果個叫嘉滕鷹 ... 你最多排第二
我以為係韋小寶添.

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-18 10:51 發表

我邊句話過 "鬼佬做鮋野就一定係好野。" ?
汽車, 鐵路, 西藥係鬼佬發明架, 你會唔肯用架 ?  b
用,為左 呢次奧運大陸都用左好多鬼佬教練, 比如劍術果個法國佬.

但係佢地用就得, 你用就小心被人無限上綱.

相關搜索目錄: 汽車

引用:
原帖由 Manics 於 2008-8-19 09:44 發表

平時滿口仁義道德既正義人原來唔夠人講既時候都會
用埋D下三流粗鄙說話去窒人。平時D風度去晒邊呀?
最緊要窒得應棍啫.

引用:
原帖由 全軍盡 於 2008-8-19 17:37 發表

冇錯!

就整面新鮮熱辣既第39面金牌過你地嘆,等你地難受得要死先....

今日中國金牌    陳一冰奪得奧運會體操男子吊 ...
出到呢招, 真係好好笑, 好幼稚,

引用:
原帖由 毛球 於 2008-8-20 14:05 發表

我鍾意黃子華多d.
都係黃郁人好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。