推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

開幕禮以假亂真 天籟童音有代唱 腳印煙花是錄製

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-13 19:22 發表
幕後代唱很普遍,分明仇恨祖國,雞蛋挑骨頭。:bird:
引用:
原帖由 維圓阿伯 於 2008-8-13 20:31 發表
雞旦揀吳到骨頭
点知俾阿Q執到鞭子
梗要興奮莫名
醒扒就吳好阻人自瀆啦
支持祖國係啱,
但千祈唔好做盲虫,
明明係曲都唔俾人講,
係要拗返直至得架,
有冇睇今晚TVB新聞呀?
北京3個示威區仲未發市,
原來遞示威申請書既人通通都突然失蹤,
又點睇呀?
係咪又用一貫慣例,
搵邊個國家做比較?
定係又鬧TVB仇視祖國,
好摷唔摷, 摷D咁既事黎冤枉祖國呀?

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 05:11 發表

示威區仲未發市好正路嗟, 祖國歌舞昇平, 人人唱好, 那來不滿? 沒有不滿, 做乜要示威?
哦....
咁即係TVB係度製造新聞,
分明仇恨祖國,
求其搵個老臨黎拍兩日戲,
冤枉祖國造假啦.

引用:
原帖由 理魯竇 於 2008-8-14 11:07 發表
無錯,
唔該班無聊人唔好扮清高啦

好簡單,
淨係你老婆問你有無去滾過,
睇你點答?
你咁比喻,
即係話國家好似d滾友咁周身大話o者?
用唔用腦架?

引用:
原帖由 理魯竇 於 2008-8-14 12:05 發表

你答左個問題至再講.......
(你有權棄權唔答)

我自己齔狙袨N係死都話無。
如果俾著係我,
都會同你一樣答冇,
不過估唔到國家o係你心目中,
竟然係同一個滾友一樣,
即使有做過既衰野都唔會死唔認話冇o者.

可查閱相關事件既網站被封殺,
呢個說法的確係錯既,
我剛才從大陸雅虎secrch"楊沛宜",
亦搵到有好幾個相關標題,
呢個係其中一個,
http://www.spict.com:8888/showtopic-4061-1.aspx

不過,
亦唔係樓上果位長不出象牙既臭狗口所想,
對事件有意見既,
不單止只係佢認為係冇分析力既洋奴.

引用:
原帖由 分身人 於 2008-8-18 15:16 發表
咁都要ban?不如改到剩係比左派發言好了
那些什麼腦殘如如何, 除非他自己說明說的是自己, 否則一樣要ban吧
這次已不只是第一次, 有會員因為反對"那個"網友而被ban, 很容易令人想到的是xocatiI到底是什麼人, 為什麼老 ...
陰人又發功

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。