推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[建議] J姐夫姨仔奸情,請入內發表...

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-28 12:18 發表
佢 SP本身有無男友架 ?? 佢SP又會吾會同你爭架 ?

老實講, 正常男人望見你點忍?? 佢吾攪你真浪費.
原本佢sp有男友既, 但近日好似分左手, 不過又好似斷與未斷之間咁, 佢會爭架, 就好似小朋友爭玩具玩咁, 做好多無聊既小動作, 又會o係我男友面前玩變臉(即係對住我一個樣, 一見到我男友又另一個樣, 仲要變得好快), 又成人好似好想俾所有人知佢地既關係咁, 所以我先講, 其實我都幾討厭佢sp!

佢做野壓力都好大, 加上我又唔係照顧得佢太周到, 佢好多時都會周身骨痛咁, 所以我都無攪佢, 費事佢仲要"運動"咁操勞嘛!

相關搜索目錄: 玩具 運動

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-28 12:16 發表

好多時d人話, 女人到咁上下年紀, 已經覺識點去取悅男人, 加上自己需要大左, 所以就好好玩咁!
係D 女人識享受多左, 互動多左 所以好玩Lor!

妳真係要提升下自己了, 佢咁留戀SP佢一定有D野, 例如一D你吾會做既野,亦可能你男友有某D性趣你吾知(好多男人都有), 你自己念念

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-28 12:24 PM 發表

原本佢sp有男友既, 但近日好似分左手, 不過又好似斷與未斷之間咁, 佢會爭架, 就好似小朋友爭玩具玩咁, 做好多無聊既小動作, 又會o係我男友面前玩變臉(即係對住我一個樣, 一見到我男友又另一個樣, 仲要變得好快), ...
照妳咁講,妳男友果sp都同呀"明星"有相同嗜好
鍾意同人爭野玩
我一縷最怕同最憎d人玩"國粹",
通常同呢d人會保持距離,頂多只可是點頭之交

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-28 12:25 發表

係D 女人識享受多左, 互動多左 所以好玩Lor!

妳真係要提升下自己了, 佢咁留戀SP佢一定有D野, 例如一D你吾會做既野,亦可能你男友有某D性趣你吾知(好多男人都有), 你自己念念
佢一見我男友就會好自動, 仲好似果d痴女咁, 我諗呢樣就係我同佢唔同既地方, 不過我真係好唔鐘意俾人用姣黎形容, 即使只係o係床上面都係咁話!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-28 12:35 PM 發表

佢一見我男友就會好自動, 仲好似果d痴女咁, 我諗呢樣就係我同佢唔同既地方, 不過我真係好唔鐘意俾人用姣黎形容, 即使只係o係床上面都係咁話!
其實佢係咪"發花顛"
一見妳男友就要泥
痴女玩幾次就過癮o者,但鑊鑊係咁
咪衰過做鴨仔
我覺得女仕久不久做主動,像痴女 (5敢用那個來形容)
對男人來講真係特別刺激
最印象難忘,果時我女友(而家我老婆)病了,上去屋企探佢
一入到房看她,佢即刻叫我鎖門,跟住就強姦o左我
當時佢d屋企人仲係屋內
這次令我回味至今

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-28 12:31 發表

照妳咁講,妳男友果sp都同呀"明星"有相同嗜好
鍾意同人爭野玩
我一縷最怕同最憎d人玩"國粹",
通常同呢d人會保持距離,頂多只可是點頭之交
我都有同男友講過我見到既野, 但佢見唔到, 所以就聽完就算, 不過我諗佢sp都知自己乞我憎, 所以而家我同佢唔會同一個場合出現, 如果唔係, 我覺得終有一日我頂佢唔順果時, 真係會當眾星佢兩巴都未定(我都算係一個好衝動既人)!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-28 12:56 發表

其實佢係咪"發花顛"
一見妳男友就要泥
咪衰過做鴨仔
對男人來講真係特別刺激
最 ...
我都覺得佢有d"發花顛", 不過當次次佢地見都係攪野, 佢又要覺得有問題, 又要話想見面唔係只係攪野, 又要想拖下手行下街, 又要想食下野拍下拖咁, 但係一見到我男友拖住我行街又要唔抵得, 跟手又要做好多小人野, 真係好煩!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-28 12:24 發表

原本佢sp有男友既, 但近日好似分左手, 不過又好似斷與未斷之間咁, 佢會爭架, 就好似小朋友爭玩具玩咁, 做好多無聊既小動作, 又會o係我男友面前玩變臉(即係對住我一個樣, 一見到我男友又另一個樣, 仲要變得好快), ...
點解妳咁好, 而佢又吾識欣賞呢..

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-28 12:35 發表

佢一見我男友就會好自動, 仲好似果d痴女咁,>>>>>咁你座埋一邊由得佢地攪呀???

我話既性趣係你男友方面呀, 男人一定定定定有的!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-28 12:56 發表

其實佢係咪"發花顛"
一見妳男友就要泥
咪衰過做鴨仔
對男人來講真係特別刺激
最 ...
哈,嫂嫂都幾有情趣喎, E + 呢? 佢對性方面的接受度高麻? 我女友就無情及性趣了。

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-28 13:07 發表

佢一見我男友就會好自動, 仲好似果d痴女咁,>>>>>咁你座埋一邊由得佢地攪呀???

我話既性趣係你男友方面呀, 男人一定定定定有的!
我當睇戲嘛, 仲可以食住花生咁睇添!
至於男友, 佢就係鐘意女人主動嘛, 全程自動波佢唔駛郁就最好咁, 所以痴女就o岩晒佢!

Lu 妹, 可否轉過去道德西會再吹 ? 問下妳先!

睇住自已男友同第個女人搞........真係可以咩?

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-28 13:38 發表
睇住自已男友同第個女人搞........真係可以咩?
我又真係無乜野wo, 所以我一早都話我係怪架啦!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-28 13:36 發表
Lu 妹, 可否轉過去道德西會再吹 ? 問下妳先!
我o係果邊都同你吹緊水呀!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-28 01:10 PM 發表

哈,嫂嫂都幾有情趣喎, E + 呢? 佢對性方面的接受度高麻? 我女友就無情及性趣了。
其實我女人都勁玩得o架,算係外表斯文內裹open果隻
根本上同佢咩都試過o西
而家大家都一把年紀,但久5久都有d新思維
當然就5及大家年輕時咁激情
除了上次之外,最過癮果次下午2點幾同佢行行o下九龍公園,
我突然痕,膽粗粗捉佢走上去觀鳥台望住中港城,打了一場大戰
事前都估5到佢又肯
不過都係當年大家年少輕狂時的事啦,而家都咪搞我啦,咁Q辛苦

嘩!都算激喎,咩都試過o西???? C 兄 講多小小

ISXMAN 過去吹啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。