推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[建議] J姐夫姨仔奸情,請入內發表...

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-21 12:41 發表

5做得咁樣笑人o架
係要笑都要咁樣笑:

o岩o岩好5個
算把啦 E 仔 up比佢聽果D 佢都信

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-21 12:47 發表

算把啦 E 仔 up比佢聽果D 佢都信
佢"無腦"用嘛, 唔好笑佢啦, 一陣佢喊俾你睇話你蝦佢tim!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-21 02:08 PM 發表

佢"無腦"用嘛, 唔好笑佢啦, 一陣佢喊俾你睇話你蝦佢tim!
係啦,比人話蝦d智商得"89"分o既,就5好啦

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-21 14:35 發表

係啦,比人話蝦d智商得"89"分o既,就5好啦
乜佢有咁高智商架咩? 睇唔出wo!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-21 05:46 PM 發表

乜佢有咁高智商架咩? 睇唔出wo!
佢只不過比正常人水平低一分
呢d咪就係俗語說的"低低地"囉

回復 80# 的帖子

嘩, 沒上來個多星期, 要開多一條line來專插這個狗公?狗公你真捧

果邊唔知點解鎖左, 唯有呢邊答啦!

其實jhun88根本就唔需要頭痛/頭痕, 亦無需要再去諗姨仔究竟玩d乜, 因為, 就算佢抓破頭皮都唔會諗得到!

姨仔好明顯咪用行動要脅緊佢囉, 佢仲講話安心左, 證明佢真係無腦可用, 做得咁明顯, 呢d女人真係早甩早著, 佢次次都賴同姨仔傾就俾姨仔帶佢遊花園, 咁係佢問完姨仔唔答佢就算, 佢根本就無諗過真係要姨仔答, 原因都係果個, 怕無得再攪, 你真係要問既, 又明知佢遊緊你花園既, 你咪直接同佢講"唔該你直接答我問題, 唔好再遊花園, 呢d野, 始終都要講清楚!" 你直接要佢俾答案你, 佢就無得再遊, 最多都係發爛渣, 咁又一次機會可以睇清楚佢!

如果jhun88都仲話姨仔無講乜野要脅你, 只係令你老婆唔懷疑既, 而你又因為咁覺得安心既, 咁你就繼續等死啦!

至於果邊話呢個topic好多道德西同聖人

如果佢係因為見到好多人鬧jhun88所以咁諗既話, 佢應該再睇多次d人鬧佢d乜, d人唔係鬧佢好去偷食, 而係鬧佢偷食得唔高明, 仲要俾食物控制住自己, 發現呢個問題之後, 又唔去解決, 一味去賴!

回復 83# 的帖子

呢d咪就係叫做"曹操都有知心友"
有d人睇野,係睇d,5睇d
一見有人插,咪話個d係"道德西","聖人"囉
呢d情形咪叫"斷章取義",
呢句4字成語5係咁深,希望果d人明點解
又係得果句:"滾/玩都要精明","千祈5好"滾/玩到自己變豬西"

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-25 10:43 發表
其實jhun88根本就唔需要頭痛/頭痕, 亦無需要再去諗姨仔究竟玩d乜, 因為, 就算佢抓破頭皮都唔會諗得到!

姨仔好明顯咪用行動要脅緊佢囉, 佢仲講話安心左, 證明佢真係無腦可用, 做得咁明顯, 呢d女人真係早甩早著, 佢 ...
佢根本就無諗過真係要姨仔答, 原因都係果個, 怕無得再攪,<<<<<<<<,對!

如果佢 E 仔吾同佢再攪, 你地估佢仲「信吾信」 E仔係真心

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-25 02:48 PM 發表
如果佢 E 仔吾同佢再攪, 你地估佢仲「信吾信」 E仔係真心
佢會信 同埋信E仔係因為:
"家庭環境 社會壓力 "
先5同得佢攪
佢會繼續等機會
因為"情聖"相信呢d只係上天賜予佢地o既考驗
E仔5係專登5同佢再攪,E仔係有苦衷先至"暫時"5攪

[quote]原帖由 isxman 於 2008-8-25 15:14 發表

先5同得佢攪
佢會繼續等機會

哈哈哈哈哈哈哈 ,真係笑左出來...佢會繼續等機會

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-25 15:14 發表

先5同得佢攪
佢會繼續等機會
E仔5係專登5同佢再攪,E仔係有苦衷先至"暫時"5攪
加上佢一直都仲諗住姨仔同老公有名無實, 要攪野就只有佢一個嘛!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-26 10:54 發表

加上佢一直都仲諗住姨仔同老公有名無實, 要攪野就只有佢一個嘛!
基本上佢係一位可憐既打飛机精蟲,無錢無膽無春袋,一味淨係識得搵就手就腳貪方便,如果無佐隻E仔,佢就真係要打飛機!

引用:
原帖由 UFFO 於 2008-8-26 18:31 發表

基本上佢係一位可憐既打飛机精蟲,無錢無膽無春袋,一味淨係識得搵就手就腳貪方便,如果無佐隻E仔,佢就真係要打飛機!
所以佢咪明知有問題, 俾咁多人提過, 佢都係唔捨得斷囉!

佢跟本就吾想,吾理,吾會停,佢真係「以為」E 仔只得佢一個!百痴仔!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-27 12:00 PM 發表
佢跟本就吾想,吾理,吾會停,佢真係「以為」E 仔只得佢一個!百痴仔!
無辦法啦
好難怪呀"春袋男"咁白痞仔o既
話o西呀"春袋男"
都係一個百年難得一見o既奇才
真係好難得嘰~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-27 12:20 發表

無辦法啦
好難怪呀"春袋男"咁白痞仔o既
話o西呀"春袋男"
都係一個百年難得一見o既奇才
真係好難得嘰~~~~~~~~~~~~
最囉命E仔玩完多P,佢仲當佢係寶,吾用套西照Lai...

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-27 12:25 PM 發表

最囉命E仔玩完多P,佢仲當佢係寶,吾用套西照Lai...
嗱~~~人地"極品"話冇玩多p,只係去o左參加旅行團 有相為証o架
呀~~~我都有張廿年前去泰國旅行的團體相,果次我都冇玩多P

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-27 12:55 發表

嗱~~~人地"極品"話冇玩多p,只係去o左參加旅行團 有相為証o架
呀~~~我都有張廿年前去泰國旅行的團體相,果次我都冇玩多P
咁又係呀!「話」同人參加大陸團,用回鄉卡吾駛有証明無得跟,咁岩去果度又收吾到電話,而又咁岩果度連電話都無,而咁岩酒店電話壞晒,而咁砦D Friend 又無帶電話,而又咁岩佢老公又上左大陸,而又咁岩返來後個銀行戶口多左2皮,而又咁岩D相無日期,......... 呵 .............

相關搜索目錄: 銀行 酒店

.........又咁岩 E仔回來後有成 2 Week 無得做,而又咁岩見到 E 仔個背有損但又自己 R 損.......世事就係咁多巧合

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-27 14:33 發表
.........又咁岩 E仔回來後有成 2 Week 無得做,而又咁岩見到 E 仔個背有損但又自己 R 損.......世事就係咁多巧合
姨仔好似係個胸損左, 唔係背, 一陣佢又借d義話你幫佢作故仔架啦!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-27 17:05 發表

姨仔好似係個胸損左, 唔係背, 一陣佢又借d義話你幫佢作故仔架啦!
Yes. Yes.. Thanks Thanks

.啜奶時比人咬....Sorry  係佢自己R 到!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-27 05:35 PM 發表

Yes. Yes.. Thanks Thanks

.啜奶時比人咬....Sorry  係佢自己R 到!
唔,妳真係曳嘰o者
啜奶時比人咬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。