推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2006-10-29 21:16 發表
頭先小弟買o左今期有線月刊有佢地d相,不過自己冇scanner,唯有
影兩張相頂住先,希望大家唔好介意......
謝謝 siuyipchi1 大哥!!!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2006-10-30 00:12 發表
唔知道其他師兄看過未呢?這張相o係其他網站搵到的.....
謝謝 Siyu 大哥及唔易做大哥!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-2 16:59 發表
Photos of carman when she was a model
哇~~~唔大哥今次肯定又出事...........

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-2 18:11 發表
曾美華@楊千嬅MV

楊千嬅 - 一千零一個
mm_GlQcws7U

楊千嬅 - 可惜我是水瓶座
OfKSFIMEhTQ
華姐真係無處不在!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-2 22:10 發表
唔大哥睇道后都唔知起唔起到身
可能要休息番幾日.......至得........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-2 22:37 發表
我地咁讲唔大哥到时去佢场N唔N赶我地走呢
佢唔打我]都執身彩啦...........

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-2 23:47 發表
佢做model鶧}仲掂喎,真係流晒口水呀!!!
漁民大哥,
睇薛A要去化痰了...........

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-2 23:52 發表
唔大哥唔會睇到虛脫N!!保重呀唔大哥!!!
可能會休克w(<-講笑咋唔大哥!).............

引用:
原帖由 wmlo 於 2006-11-2 23:57 發表

係呀正

哇, 由頭正到落腳..........
謝謝wmlo大哥!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-4 00:30 發表
嘩!!流晒鼻血呀!!
華姐:"漁民大哥, 咁....等小妹借塊吸力特強, 超級防漏夜用裝.....紙巾.....畀你止止血.....先!!"

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-4 07:51 發表
一向已虛脫, 所以冇問題
哇.....咁......唔大哥, 你要保重呀!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-4 07:52 發表
咁索休克一陣都抵
原來愛情魔力真係大得咁交關!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-4 14:47 發表
漁民:「妳有無用過o架!!??」
華姐:"要用過?? 你想止血定吸血先????"

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-4 14:48 發表
唔大哥可能休克好奈灅{!!
到咁地步, 唔大哥又點會介意呢..........

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-5 01:04 發表
漁民:「乜妳灝巾有血o架!?」
華姐:"....這個嘛.....小妹甯y牙血喳嘛....."

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-5 09:54 發表
美X:你好衰架,呢D唔大哥D鼻血渣。
哇....華姐, 唔大哥為魕p休克鰲X日喇喎......乜仲有鼻血流呀??

引用:
原帖由 ph6446 於 2006-11-6 22:07 發表
大哥們,華姐完來去左拉近文化WOW
是嗎??

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-7 08:53 發表
星期一 (6/11) 看拉近文化見到靚靚女主播曾美華 , 而且曾美華仲穿著裙及高跟鞋 tim , 平時曾美華做數碼無限擊及cable 早晨到係著褲, 今次比我見到佢著裙好開心, 不過曾美華著白色裙及白色高跟鞋襯黑色絲襪, 有D B ...
謝謝 Goodye41大哥!!!

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-8 15:27 發表
星期一 (6/11) 看拉近文化見到靚靚女主播曾美華 , 而且曾美華仲穿著裙及高跟鞋 tim , 平時曾美華做數碼無限擊及cable 早晨到係著褲, 今次比我見到佢著裙好開心, 不過曾美華著白色裙及白色高跟鞋襯黑色絲襪, 有D B ...
謝謝 Goodye41 大哥報料!!! 邊位有 Cap 圖, 快貼, 謝謝!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-9 09:47 發表
咁可能唔大哥N中意呀
唔大哥點會唔鍾意??!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-9 10:08 發表
一定鐘意啦
唔大哥好番囓??

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-10 08:24 發表
謝謝 Goodye41 大哥報料!!! 邊位有 Cap 圖, 快貼, 謝謝!!!  
咦, 個回覆咁熟口面???

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-11 07:27 發表
如有雷頭, 實屬巧合
善哉善哉!!!!

華姐真係越睇越索喎!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-12 12:14 發表
好似天氣乾爽, 好快止血
唔大哥, 快止血!? 定係流乾晒呀??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。