推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

謝謝 siuyipchi1 大哥! 好快手, 抵贊

謝謝 hong 大哥! 好快手, 抵贊

引用:
原帖由 於 2007-2-18 04:53 發表
唔大哥及各位大哥請笑納
凌晨4點的華姐..........

謝謝 hong大哥! 好快手, 抵贊

引用:
原帖由 hkgcat001 於 2007-2-20 01:54 發表
hong哥呀,這個拉近文化是幾時呀,華華妹個髮型又回復番左邊3/7
不過cap得d相非常之好呀,墾請多d post呀,大大佬......唔該晒呀..
這集拉近文化是在2月19日 (年初二)播出

引用:
原帖由 lordnel 於 2007-2-22 15:29 發表
昨晚佢報完 9-10 一輪, 到o左 1 點又見到佢 (不過我無睇到 2 點之後, 唔知仲係咪佢), 衫都無換過呀陰功...  ><"
唔通新正頭多同事放假要頂埋通宵?
cable改了更表, 現在有2個返通宵更

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

謝謝hong大哥! 好快手, 抵贊

謝謝hong大哥! 好圖!! 好快手, 抵贊

謝謝HONG大哥! 好圖!! 好快手, 抵贊

美華姐姐受什麼刺激, 攪到頭

佢頭真係好似帶假髮 及 帶了頭規

莫非佢無錢剪髮, 用湯碗自己剪

美華姐姐個頭同吳子敏有得輝

相關搜索目錄: 假髮

佢套好似校服, 另外髮型好似假髮

(個人意見)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2007-3-13 01:13 發表
可能係假髮呢~~~~~~~~~~~
認同

曾美華,現為香港有線電視新聞報導員, 2004年畢業於香港理工大學工商管理系, 畢業後於2004年暑假加入有線.

擔任新聞報導工作前, 她曾是兼職模特兒, 拍攝了多個廣告及硬照, 例如: 大家樂、蒙娜麗沙婚紗廣告、地鐵、雜誌模特兒。她亦曾在楊千嬅歌曲《可惜我是水瓶座》及《一千零一個》的MTV中演出。

相關搜索目錄: 模特兒 硬照 雜誌 兼職 廣告

photo ??/

謝謝hong 大哥! 好圖!! 好快手, 抵贊

謝謝hong 大哥! 好圖!! 好快手, 抵贊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。