推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

等幾位Post相大哥返去摷摷啦, 可能會有!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-13 10:45 發表
唔大哥D血流乾左好危筍喎
小弟都流乾鬫n耐啦....又唔見我有事..........

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-13 19:01 發表
一睇髮型便知係美華
哇~~~~唔大哥, 華姐真係好索呀!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 keropp 於 2006-11-13 21:46 發表
thx 板主你的分享...但你有沒有可能可以cap到她在今晚的" 拉闊文化"時穿長靴的相片呢? thx alot !!!
板主???????

引用:
原帖由 keropp 於 2006-11-13 21:48 發表
thx你們的幫助!!......
你等各位大哥貼鰿(如果佢]有)再 "thx" 都未遲........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-15 19:13 發表
wc大哥话过跟渔民大哥捉糮喎.
糊涂大哥, 漁民大哥仲未出現喎..........

哇~~~華姐由啡毛變紅毛......續漸變紅又得, 立即變紅晒亦得, 得, 冇得彈!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-17 10:08 發表

If she was what u said, she would be a star in entertainment field rather than an anchor in cableTV news!
Fred大哥所言甚是!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-26 20:57 發表
係無線電視賣廣告,
目標觀眾係晒到!
Fred 大哥,
唔知以為係"歡樂滿畸堡"宣傳w!!!
請大家踴躍打電話支持!!! 電話係1234567, 我]有一百條線!!!!  

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-26 20:58 發表
呢句好經期喎
唔大哥..........經期??????

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-27 08:38 發表
經常有期
查下字典
哦..........
原來"經期"係咁解(唔怪得華姐個個月都要查字典!)..........

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-27 09:39 發表
New discover of old video!

HItpcYsC8x0
Fred 大哥萬歲!!!!!!!

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-27 09:51 發表
滮@数啊
各位观s電話係12345678
咦, 糊涂大哥,
呢個電話係大陸"家計會"?????

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-28 08:21 發表
大陸都有家計會
小糊涂成日去, 佢冇話你知咩!!!

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-28 09:13 發表
曾美華
華姐好掂呀!!!!
唔大哥.........可.............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-28 11:37 發表
係火葬场m话啊
你講囍n....得唔得????

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-28 20:09 發表
係lor......
實吾會忘記....!!!
雖然對我暫時沒用....
小糊涂成日都要用嘛......佢成日去燒..............銀子............

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-28 20:31 發表
謝謝唔大哥!!
原來連華姐都咁支持施明德!!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-29 20:17 發表
岩岩係無線廣告(8:15pm)出現目標?
恭喜唔大哥, 恭喜華姐!!!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-30 15:11 發表
weeewaaa大哥你觉得好难听咩
漁民大哥見到又會話唔利是謍..........

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 19:09 發表
唔大哥親手貼, 華姐妳安樂晒啦!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 08:26 發表
恭喜WW大哥
唔大哥, 恭喜我???

謝謝唔大哥, 紅豆沙, Goodye41 大哥!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:38 發表
哈哈.....weeewaaa大哥出晒丑喇,紅豆又係英台妹子蟀[
呢一點, 你認第二, 冇人敢認第一!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:40 發表
多谢goodye41 大哥
華姐颈都挂左好多噹噹喎
你又唔抵得呀??? 你掛邁儂!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。