推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

44 12
發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-14 10:09 PM 發表

漁民大哥,
你貨源咁充足, 會唔會起好貴釘o架??
打個八折過你又點話吖!!

多謝晒呀fredng大大哥!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-20 10:16 PM 發表

唔易做大哥,
火車?? 係下火草(夏枯草), 清熱解毒....
因為個個見到咁索o既華姐, 都起晒火....!
吓?乜咁慶呀?起晒火喎!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-21 10:03 PM 發表

漁民大哥,
乜你冇o羊???
直頭著緊火啦!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-10-22 10:46 AM 發表

到我火上加油啦!
嘩~~~~~~!攪出人命,燒死人啦fredng大哥!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-22 02:53 PM 發表

咁你仲唔去出火??
點出法o架weeewaaa大哥??我得對手咋喎!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-26 11:53 PM 發表

叫 Johncage 大哥去影影佢先得!!
極度贊成, johncage大哥專門做不可能的任務!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-27 12:27 PM 發表
新髮型, 雖然都係沒有長髮咁索, 但很有味道
乜嘢味道呢唔易做大哥??甜、酸、苦、辣、咸??

引用:
原帖由 gzd 於 2006-10-28 11:16 PM 發表
[fghfh hjjhg
gze大哥,你係咪去錯咗地方呢??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-29 11:10 AM 發表

漁民大哥,
Johncage大哥都話冇計, 算了吧! ......笑看風雲......
無!驚gze大哥蕩失路啫!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2006-10-29 09:16 PM 發表
頭先小弟買o左今期有線月刊有佢地d相,不過自己冇scanner,唯有
影兩張相頂住先,希望大家唔好介意......
多謝晒siuyipchi1大哥!!!

GOOD~~~~~~~~~~~~~!!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-2 04:59 PM 發表
Photos of carman when she was a model
佢做model嗰陣仲掂喎,真係流晒口水呀!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-2 10:10 PM 發表

唔大哥睇道后都唔知起唔起到身
唔大哥唔會睇到虛脫啩!!保重呀唔大哥!!!

引用:
原帖由 wmlo 於 2006-11-2 11:57 PM 發表

係呀正

嘩!!流晒鼻血呀!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-4 11:51 AM 發表

華姐:"漁民大哥, 咁....等小妹借塊吸力特強, 超級防漏夜用裝.....紙巾.....畀你止止血.....先!!"
漁民:「妳有無用過o架!!??」

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-4 07:52 AM 發表

咁索休克一陣都抵
唔大哥可能休克好奈嗰喎!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-4 08:12 PM 發表

華姐:"要用過?? 你想止血定吸血先????"
漁民:「乜妳啲紙巾有血o架!?」

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-7 08:53 AM 發表
星期一 (6/11) 看拉近文化見到靚靚女主播曾美華 , 而且曾美華仲穿著裙及高跟鞋 tim , 平時曾美華做數碼無限擊及cable 早晨到係著褲, 今次比我見到佢著裙好開心, 不過曾美華著白色裙及白色高跟鞋襯黑色絲襪, 有D B ...
好想睇吓有幾正!!!

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。