推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-3 12:04 發表
你又唔使怕丑喎,你都係叫得一次,我叫左成十次红豆大哥啊
好在红豆妹子最后都叫番我三\好哥哥
你又對人]心動...........

引用:
原帖由 龔偉怡 於 2006-12-2 21:05 發表
謝謝龔大哥, 謝謝勁索華姐, 謝謝唔易做大哥!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 10:33 發表
weeewaaa大哥何出此言呢,我与红豆姑娘只不过是萍水相逢
係就最好啦.........

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2006-12-5 00:55 發表
我又post張先........
謝謝 siuy 大哥, 謝謝 華姐, 謝謝唔易做大哥, 謝謝廣告商!!!!
謝謝 weeewaaa 回覆!!!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-5 10:37 發表
唔大哥快D蟆,美華姐韺A影相啊
多谢  
siuyipchi1 大哥
華姐又想同唔大哥拍寫真?????

謝謝唔大哥, 華姐話|晒你呀!!!!

謝謝 Siuy大哥
唔大哥, 快, 又有正!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 11:06 發表
簡直係日又夜又咁滯
咁華姐唔使休息, 唔大哥都唔使休息咯!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-7 11:34 發表
越開心
咁唔好畀佢停喇, 努力呀, 唔大哥!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-7 20:46 發表
謝謝唔大哥!!!!

謝謝 Fred 大哥, 華姐勁勁!!!! 唔大哥安樂了!!!!  

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-12-9 14:31 發表
吾知道到時小一會不會做電燈膽甘吾通氣
WC大哥, 你放心啦, 小糊涂一定會做電燈膽!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-9 23:31 發表
放心1, 我會靜靜雞行事, 冇人知架
唔大哥,
有冇 "放心2"???

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-11 19:55 發表
美華大個女當然要拍拖
估唔到唔大哥咁睇得開!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-11 13:48 發表
多谢siuyipchi1 大哥,第一张係咪鉌\屋企影架
唔係鄑A屋企影就得啦!!!!  

謝謝Johncage大哥啊!!!!
唔大哥, 快薛r!!!

謝謝 Siuy大哥!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-13 12:38 發表
唔大哥扑亲啊叫你唔好催佢架啦
多谢  
johncage 大哥
唔大哥,快D啊,快D啊
小糊涂, 你唔大哥????? 斗膽!!!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-13 14:57 發表
你都係啦
恭喜唔大哥及小糊涂!!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-13 21:21 發表
唔大哥你同牛仔大哥骤眼望落去好难分喎
差艭{錯w呀............

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-14 07:55 發表
受埋你玩喎
感激唔大哥!!!!

引用:
原帖由 牛仔 於 2006-12-14 16:17 發表
支持曾美華fans
謝謝牛仔大哥!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-16 10:27 發表
14789632大哥等小弟韙U你,同你加分,阅读权限就要自己努力喇
你加份????????????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-16 11:04 發表
睇 牛仔 大哥要同唔大哥结拜做异性兄弟喇
結婚如何???

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-19 19:19 發表

今朝睇美華報告新聞, 聲沙沙咁,可能係感冒.
華姐, 保重呀!!!!
唔大哥, 唔好咁傷感.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。