推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-19 20:03 發表
謝謝唔大哥, 靚靚華姐!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-20 14:18 發表
唔大哥,
少少關懷係唔{架,你要多多关心佢至得呀
小糊涂, 咁使唔使加埋你鶪痐离鶱h落去呀??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-21 12:55 發表
唔大哥,呢度除髐p捕快冇人N咁做架
小糊涂, 唔大哥絕對唔會畀你咁對華姐!!!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-12-21 16:40 發表

我地中左WW大哥的計喇
WC大哥, 你中髐p糊涂奸計就真!!!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-12-21 16:42 發表
4 lo.....唔大哥快大發雷霆
大家快走~~~~~~~~~
小糊涂膽敢撬唔大哥牆腳, 唔大哥一定唔會放過小糊涂!!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-12-27 12:01 發表
曾美華哈碌!

You may see the clip by clicking the photo!

謝謝 Fred 大哥!!!!
華姐.........

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-27 14:54 發表
哈碌都咁吸引
係呀, 唔大哥!
華姐蝦碌都碌得咁有儀態, 人又靚, 真係冇得頂呀唔大哥!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-28 20:25 發表
冇野講, 因為已經
唔大哥, 保重呀!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-12-29 09:05 發表
The purpose of this clip is showing the sponsors of make-up, hairstyle and dresses for the anchors!
謝謝 Fred 大哥!!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-12-29 09:08 發表
快D輸血, 否則會流血不止的
唔大哥已經吊緊鹽水...........

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-12-29 09:10 發表
甘咪連廣告費都省埋??可能仲有賺添
最省錢的廣告!!!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 ricedog 於 2006-12-30 04:37 發表
我睇過張宏艷本書都有提過呢點,佢地係幾proud of 呢樣野架,雖然,嚴格黎講有conflict of interest可能會影響報導既客觀性但個人覺得有令人加埋令衫set令頭,made up點都好既,至少養眼先丫係咪?
tvb好似係比allow ...
各有各做法!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2006-12-31 00:23 發表
剛剛o係(Entxxx)o個度搵番華姐d舊相,唔知道唔易做大哥
鍾意初入行的華姐定而家o既華姐呢?
(ps:之前有可能post過,請勿見怪)
華姐幾時都咁掂.........

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-1 20:14 發表
無線就一定有
有線其實我都唔知
不過相信都會有
唔大哥要問問華姐囉..........

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-1 14:47 發表
2007第一次打招呼
祝各位
大家平安,
自然旺,
同歡笑,
好利多,
有作為,
勁好
謝謝唔大哥!!!

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-1-1 00:30 發表
唔知有無人post過呢段既相相,如果有既話通知我del佢丫
謝謝 Ricedog 大哥!!!! 華姐.............哇..........

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-2 08:15 發表
咁話要保密喎
唔大哥,
你係咪問錯鰽堜j黥X個數字呀!?  

引用:
原帖由 wc20032004 於 2007-1-2 18:54 發表
唔駛驚....靜靜雞話比我聼個電話號碼就得喇
唔大哥電話號碼: A123B234

引用:
原帖由 wc20032004 於 2007-1-3 22:37 發表
甘大聲講....小心被人知道
細聲講怕華姐收唔到呀.........

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-1-3 14:32 發表
但係goodye大哥我冇scanner......
siuy大哥,
咁你買覾V Card 未??

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-1-4 22:52 發表
但係kokok大哥,不過今日睇東方話華姐已經同有線續約喎......
謝謝 siuy 大哥!!!! 謝謝華姐!!!
唔大哥開心咯..........

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-5 09:07 發表
以無線的作風及出手, 冇咩理由咁大手筆撬佢過黎
會培訓一個既機會更高
咁又係!! 不過撬親瓥ㄚY熟手, 冇咁易 high 鑊.........

引用:
原帖由 hong299 於 2007-1-6 12:10 發表
carman @拉近文化
謝謝 Hong 大哥!!!! 華姐!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-6 23:21 發表
謝 hong299 carman  真係好瘦
唔大哥,
華姐上鏡都咁廋, 真人咪重廋??

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-6 23:24 發表
第一段都係各有見解
第二段則大家有共識, 因為相信, 就算無記最紅的演員也未必能在無記搵一百萬年薪一年. 另一睇法係, 如果可以出100萬請華女, 倒不如用100萬留珠女
袁花就算真係想挖華姐, 都一定唔會出咁重手..........100萬...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。