推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] "精" 盟會 - 老太監醫院遊記 (Welcome any 醫院 report here)

it is okay for me if I leave at 1300 and back to hk by 1900
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

回復 101# 的帖子

You're going to be addicted to conquering the north!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-9-30 14:58 發表
it is okay for me if I leave at 1300 and back to hk by 1900
Mor Mor, 因住我報吋比豆豆知..............

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-30 15:09 發表

Mor Mor, 因住我報吋比豆豆知..............

不過我好耐都無上去見過佢喇~~

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-30 15:09 發表
咁我又報寸比銅銅知!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-30 15:31 發表
咁我又報寸比銅銅知!!

等銅銅dup扁佢~~

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-9-30 16:06 發表

等銅銅dup扁佢~~
直頭要dup實佢添啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-30 16:16 發表

直頭要dup實佢添啦!!
铜銅一定唔会信你哋報嘅吋 ---------- 因每次我都喂到佢飽 一飽, 佢实唔信我重有剩余嘅能力!

Any guy received a SMS today from HW regarding the promotion and lucky draw during 1/10 to 3/10?

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-30 19:16 發表
Any guy received a SMS today from HW regarding the promotion and lucky draw during 1/10 to 3/10?
Not for me.............. is there anything special and worth us for a visit?

even it is special... you still don't have time for today and tomorrow? right?
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-2 11:12 發表
even it is special... you still don't have time for today and tomorrow? right?
I can. But hospital is not my dream place. I prefer 英商.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

I am thinking to fulfill my dream next week in 英商... but still struggling...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-2 11:12 發表
Remember, to Froggie, "Nothing is Impossible" and "Impossible is Nothing"!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-2 11:26 發表
I am thinking to fulfill my dream next week in 英商... but still struggling...
又去睇 "早場"...................?

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-2 11:26 發表
Check 清楚有冇放假. 果日我做完後想見一見佢. 點知佢放左假.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Froggie... it is not a normal morning visit...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-2 15:52 發表
Froggie... it is not a normal morning visit...
How un-normal................? Please explain.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-10-2 11:20 發表

I can. But hospital is not my dream place. I prefer 英商.
Bingo,

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-2 16:22 發表
How un-normal................? Please explain.
So un-nomal that he may risk himself of a more severe offense than 14 days of executive detainment!!

Yeah... I will report secret after the action...

倫敦敦倫性治療病院 + Deaf Ignition Club聾火健康會所

廢話唔講… 報告:

行程
1030 – Arrive HG
1050 – Van to CA
1200 – Arrive倫敦敦倫性治療病院
1300 – Start the Action
1500 – Finsihed and left
1530 – Arrive Deaf Ignition Club
1730 – Finished and fly to HG
1830 – Arrive HG

人物:
老太監, 魔淫布勾

詳情:
原本想1045 在車站等, 點知性急既魔淫1000 就到左, 但飽讀英國騷水既老太監一d都唔急, 1030 先到…
可惜上一班大轎走左, 要1050 先開…哈哈… 整定…
不過, 原來大轎比阿黃馬車重快, 1050 開, 1145 已到… 病院連房都未收拾可, 大鑊…心感不妙…

超靚主任好快就到, 重推介左不少剛上班的職工比我地選…
可惜, 可能真系時間尚早… 後來亦從其他職工口中知道今日出奇地少人上早班…
一直到1300, 老太監決定了和老相好再聚, 而魔淫就選了新上任的90 職工, 作徹底治療…
老太監的大戰就不細表… 唯一可說的是, 之前不知有那個 c hing 給了個0.03 比老太監的老相好, Sorry, 老太監第二Q用左啦, 麻煩下次再比多一些吧… 哈哈

魔淫那邊就他自己講啦…

一老一少於1500 離開病院… 由於時間尚早, 又有點腳軟… 為了健康著想… 都系去按按好d…
1530 到達Deaf Ignition Club (聾火健康會所)…
一到達, 就比那一班漂亮的知客遊說作徹底治療… 已經治療過既我地堅定地表示我地只想進行腳部治療…

當然, 為左大眾著想, 我地亦都花時間了解一下所謂顛峰式腳部治療到底係乜Q…

一老一少被帶到一間有床有沖涼的房間… 莫非要我兩為對方腳部治療???

一會兒, 老太監差D 叫左阿媽出來, 因為真系有一個好似阿媽甘既職工入在黎, 重話系顛峰式腳部治療既師傅… 顛峰式 = 三點式喎? 重有吹奏服務喎? 比你顛峰完我真系瘋癲了…

不好意思了各 ching , 為左逃命, 無辦法為顛峰式作深入了解, 下次吧…

最後一老一少逃到1/f , 選了進行普通腳部治療… 哈哈.. 嘿嘿… 低v, 短裙… 係呢種啦…

一老一少為左有更好既治療, 當然選擇一人一房… 在上房途中… 哇, 見到一個1.68m, 42” 長, 粉紫式吊帶睡衣透視裝女女…
原來系採耳女女… .. 嘿嘿…

老太監入房後, 先選了一個蠻高的治療師… 她先為我換短褲… 後進行各式標準治療… 最後, 在所謂按肚時, 亦正如其他 ching  所講, 你的痛雀在她手, 你會唔加鐘嗎?

摩摸楂搾 的時間好愉快, 但老太監不是一般既雀, 系老雀, 亦系心理上被奄既雀… 被治療師摸楂既時候, 心裡念念不忘不忘那採耳女女… .. 嘿嘿….

在還有大概20 分鐘時, 老太監好似好大體諒甘講, 你都倦了, 你先下鐘吧…之後, 立即去和服務員大聲叫 “我.要.採.耳. “

採耳女女很快到, 哇, 原來亦非常非常靚… 由於位置關係, 整個過程, 老太監既手都無離開過佢既美臀和大腿… 一邊享受採耳, 一邊享受滑滑的美臀和大腿…. 採耳? 哈哈… 我的耳很乾淨… 沒什麼要採的…嘿嘿….

淫賤既一日就在嘿嘿聲中結束

尾聲:
1) 系古都酒店有車直達hg… 但有經理會sale 你座白牌… take it or leave it… it is all up to you…
2) 倫敦敦倫性治療病院 既水姑娘其實只系新杉, 紛紅式肚兜+紛紅式透視圍巾…
3) 去完徹底治療再去腳部治療 真系唔系太好, 腳部治療之後搞到唔湯唔水… 唉…
3) 根據今次經驗, 下次既 schedule 可以改好D!!
Revised Schedule
1030 – Arrive HG
1050 – Van to CA
1200 – Arrive Deaf Ignition Club
1215 – Start the Foot Massage
1345 – Finsihed and left
1415 – Arrive倫敦敦倫性治療病院
1630 – Finished and fly to HG
1730 – Arrive HG

相關搜索目錄: 酒店

I envy you as you are so free to visit A City in such leisure manner!

回復 123# 的帖子

You can do it too!!!

回復 122# 的帖子

咁x大膽出中文報告!!?? 咪鬆懈好噃!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。