推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

37 12
發新話題

[灌水] 有無人試過玩得太激而走火?

有無人試過玩得太激而走火?

e到o甘多另類愛好者(無有色眼鏡,因本人都係一名m)
又有o甘多玩法,有無人試過因為提供個玩法比囡囡,
太激而比個囡囡玩到走火?
最愛d咩玩法?

謎之聲 : (嘿嘿~走火恥辱玩)

I have this experience for several times.

Get finished by the woman during bathing...

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-9-28 14:47 發表
I have this experience for several times.

Get finished by the woman during bathing...
你叫死於女人腳下,有無試過被踩爆?(意思 : 當然唔係踩到條j爛o左)

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-9-28 07:48 發表

你叫死於女人腳下,有無試過被踩爆?(意思 : 當然唔係踩到條j爛o左)
Yes, footjob to cum

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-9-27 20:59 發表
謎之聲 : (嘿嘿~走火恥辱玩)
Only if young and strong but can have 2Q!

大腿根 :hamsup: :hamsup: :hamsup:

我只是試過按摩走火 ,
條囡囡按下按下   掃下掃下   
壓下大腿根   
壓下大腿根血氣穴位      
Oh! 出了   正晒 !

引用:
原帖由 snookermaster 於 2008-9-29 18:23 發表
我只是試過按摩走火 ,
壓下大腿根   
壓下大腿根血氣穴位       ...
其實掃下掃下個o下o野最過引,
(尤其大腿內側果d地方,好鬼痕)
不過亦都好易出事,
好似BB仔掃背o甘,嘔晒奶~

試過有次叫條骨妹踢我春袋踢到射左都唔知

引用:
原帖由 snookermaster 於 2008-9-29 18:23 發表
我只是試過按摩走火 ,
壓下大腿根   
壓下大腿根血氣穴位       ...
Ching,

Which 囡囡 have such good skill to 壓大腿根血氣穴位   ?

Thanks first!

引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2008-9-29 23:25 發表
試過有次叫條骨妹踢我春袋踢到射左都唔知
錫?/踢?

o甘咪好鬼HIGH?
o甘個囡囡有咩反應呀?

引用:
原帖由 onqqhkboy 於 2008-9-29 23:50 發表

Ching,

Which 囡囡 have such good skill to 壓大腿根血氣穴位   ?

你最鍾意點玩先?

一開始話比佢知Dup+Hj,之後叫佢淨R你下面,
跟住就同佢講 : 如果R爆左,我就要被罰,要當全套計~!!
o甘~我諗佢一定會好樂意,玩到你派晒報紙都仲得~

相關搜索目錄: 報紙

去搵"楊穎" 試試看

引用:
原帖由 snookermaster 於 2008-10-1 00:08 發表
去搵"楊穎" 試試看
誰是楊穎?

Angelababy law

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-9-29 23:14 發表

其實掃下掃下個o下o野最過引,
(尤其大腿內側果d地方,好鬼痕)
不過亦都好易出事,
好似BB仔掃背o甘,嘔晒奶~
Oh!, Brother,

非常好文才Ching:  "好似BB仔掃背o甘,掃下掃下就嘔晒奶~ "  Good!

She is the one in SheungWan called Co Co .
Long smooth legs with high heel shoes.

I enjoy it very much!  near to crazy .  I am crazy in footjob and nice leg.
沉迷了   沉醉了  怎麼辦?

Hope to have your suggestion please!

雪儀 made me did that once.

引用:
原帖由 onqqhkboy 於 2008-10-11 08:57 發表

非常好文才Ching:  "好似BB仔掃背o甘,掃下掃下就嘔晒奶~ "  Good!

She is the one in SheungWan called Co Co .
Long smooth legs with high heel shoes.

I enjoy it very much!  near to crazy .  I am crazy in footjob and nice leg.
沉迷了   沉醉了  怎麼辦?

Hope to have your suggestion please!
想我比d咩意見先?
玩法?or其他方面?

who and how? i am curious too!

引用:
原帖由 onqqhkboy 於 2008-9-29 23:50 發表

Ching,

C兄~
聽講你e個願望達成o左喎~
講o下個過程尼聽o下吖~

引用:
原帖由 onqqhkboy 於 2008-10-11 08:57 發表

I enjoy it ver ...

Oh!  Ching,

原來  香B 3/f 的 angelababy = sheungwan 的 co co   .

明白! 明白!

多謝師兄 ! 指點 指點

真失禮我試過唔使1分鐘比熟女用手出左

引用:
原帖由 norman3318 於 2008-10-20 17:01 發表
真失禮我試過唔使1分鐘比熟女用手出左
哦~
係part1摸下摸下出o左吖?
定係佢打唔夠1分鐘就出o左呀?

o甘講法~
佢一定係很好手勢~

口中油

自己條女同我吹可以頂好耐都唔出, 但唔知點解囡囡吹就好快頂唔順 (最快一分鐘被ko)

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-10-22 18:40 發表
自己條女同我吹可以頂好耐都唔出, 但唔知點解囡囡吹就好快頂唔順 (最快一分鐘被ko)
囡囡要揾食麻~
熟能生巧,功力當然係會高d啦~
有d靜R都R爆你~

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。