推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

63 123
發新話題

[檔案] $7.7 深圳去長安

$7.7 深圳去長安

深圳灣關口

坐217巴士去南頭, $0.8 (使用深圳通, 正價 $1)(時間約 30至40分鐘)(但呢架無空調)

南頭坐618巴士去松崗車站, $3.9 (使用深圳通, 正價 $5)(時間約 40至60分鐘)

松崗車站坐去長安車站, $3 (時間 5至10分鐘)

全程 $7.7

but who will follow your suggestion

I think time is money particularly for those who can't afford such a waste of time.

我試過長安坐車去深圳南頭關, $12, 跟住$3去皇崗

好心,冇貨就留港消費喇,真係老豆都俾你激死

引用:
原帖由 moonterm 於 2008-10-7 21:07 發表
深圳灣關口

坐217巴士去南頭, $0.8 (使用深圳通, 正價 $1)(時間約 30至40分鐘)(但呢架無空調)

南頭坐618巴士去松崗車站, $3.9 (使用深圳通, 正價 $5)(時間約 40至60分鐘)

松崗車站坐去長安車站, $3 (時間 5 ...
上得去玩, 就吾好咁姑寒啦, 從羅湖商業城坐公車去長安是$35, 一小時可到, 方便, 快捷, 舒適.

Right, don't a save a little and lose the big one!

人地好心提議比多個選擇....唔好話人孤寒,

話唔定第時冇水,又九痕,自己..........

我包車上去都係200,夜晚朱古力廠mami叫車就170...

都唔係好貴...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 8# 的帖子

絕對同意, 用邊種方法悉隨專便, 做咩要話人咁樣建議係孤寒呢?

好似由金鐘去灣仔, 有啲人鍾意$2搭叮叮, 有人鍾意$3.5搭地龍, 亦有人鍾意$16打的, 咁唔通鍾意$2搭叮叮嗰啲就一定係孤寒? 咁唔通全部搭叮叮嘅都係寒友!!

我夠可以話$35搭大巴用1個鐘去長安咁孤寒, 係都比$50用45分鐘搭七人車啦!

我亦可以話, 比$50搭七人車用45分鐘去長安咁孤寒, 緊係比$160叫白牌車用35分鐘車到你去門口啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 9# 的帖子

Right............. for people like me, I prefer buying some time off by spending a bit more................. $7.7 to CA is no good for me.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-8 09:27 發表
絕對同意, 用邊種方法悉隨專便, 做咩要話人咁樣建議係孤寒呢?
sometimes, saving a few bucks is enjoyable..  I remembered at one time, I spent 1 dollar taking the public bus in SZ Bay instead of spending 20 dollar taking a taxi . I saved 19 dollars, which is nothing compared to the expenses afterwards (meeting up my LB).  However, I felt very happy of saving 19 dollar!  

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-8 09:44 發表
Right............. for people like me, I prefer buying some time off by spending a bit more................. $7.7 to CA is no good for me.
Yes, if time is a matter, then I won't choose to save 30 or 40 bucks!  However, if I have a whole day's time to explore, then spend a few bucks by taking bus to explore is enjoyable indeed!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-8 09:27 發表

好似由金鐘去灣仔, 有啲人鍾意$2搭叮叮, 有人鍾意$3.5搭地龍, 亦有人鍾意$16打的, 咁唔通鍾意$2搭叮叮嗰啲就一定係孤寒? 咁唔通全 ...
我最鍾意搭$2叮叮 to Central, CWB, and NP.

Thanks Moon有用的交通資料.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-8 09:52 發表

Yes, if time is a matter, then I won't choose to save 30 or 40 bucks!  However, if I have a whole day's time to explore, then spend a few bucks by taking bus to explore is enjoyable indeed!!
But it takes too long and makes the journey boring and makes you physically exhausted!

回復 14# 的帖子

豆腐佬很可能 enjoy taking bus 看迷人的乳溝..sorry......風景 g .

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-8 10:09 發表
豆腐佬很可能 enjoy taking bus 看迷人的乳溝..sorry......風景 .
有 "溝" 相伴, 講法又唔同!

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-8 10:12 發表

有 "溝" 相伴, 講法又唔同!
呀? Our PRC 高肥矮瘦扒紋身哨牙朱羅紀乜都有.

回復 14# 的帖子

Personally I like sight-seeing in a coach or self-drive a lot.  You know what, I could drive more than 10 hours a day with intermittent stop for toilet/meal break.  Doing one thing that you're really interested won't get you exhausted so easily!!  That's why you still have a lot of energy to steal jump!!  

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-8 10:09 發表
豆腐佬很可能 enjoy taking bus 看迷人的乳溝..sorry......風景 g 岩 .
知我者莫約三哥也!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-8 10:15 發表
Personally I like sight-seeing in a coach or self-drive a lot.  You know what, I could drive more than 10 hours a day with intermittent stop for toilet/meal break.  Doing one thing that you're really  ...
Anyway, I still prefer spending more and voyaging in a comfortable way...........

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-8 10:03 發表
我最鍾意搭$2叮叮 to Central, CWB, and NP.

Thanks Moon兄有用的交通資料.
仲可以隨時落車gum鐘仔, 唔啱心水又可以上車去下一站再gum過! 搭地龍上上落落嘅時間, 都夠你上樓gum兩三個鐘仔啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-8 10:15 發表
Personally I like sight-seeing in a coach or self-drive a lot.  You know what, I could drive more than 10 hours a day with intermittent stop for toilet/meal break.  Doing one thing that you're really  ...
我 always 認為喜歡 driving 是真男人條件 一 (條件 2 是 cooking), But 我 enjoy 車廂睡覺多d.

相關搜索目錄: Driving

回復 22# 的帖子

前兩者我"賴"呀, 仲可以揸兩個轆, 著埋皮褸嗰隻都仲得!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-8 10:29 發表
前兩者我"賴"呀, 仲可以揸兩個轆, 著埋皮褸嗰隻都仲得!!
..............and I think the 125 cc go-kart will be fit for you guys!

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-8 10:36 發表

..............and I think the 125 cc go-kart will be fit for you guys!
應該係啦! 我以前架兩個轆係750呀!!

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。