推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-2 11:53 發表

你想擔我去邊度啊?!
擔去行街街........
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-2 12:10 發表

依家熄咗燈同你玩緊捉迷藏吖嘛 雀仔不嬲都難捉架啦
士多啤梨味吹氣球用晒啦..你仲想用咩味氣球啊?!http://www.hkicons.com/_319.gi ...
識飛好難捉呀.....  

我要榴槤吖 ....你塞個榴槤落去吖

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-2 12:31 發表

弊傢伙..我偷錯咗你嘅添..唔怪得之咁香啦..
其實我想偷你隔離阿婆嗰幾條xocat牌 t-back和黑色lace透視爸爸送畀你架
我今晚攞番晒啲嘢上嚟你 ...
有C 你都話香 ...你仲high到一面都係C......
你偷隔離阿婆果d爸爸送比我做乜野啫 , 你要黎自己驅風最適合喎
好呀!! 你今晚攞番晒啲錢&鑽石上嚟我屋企 .....多謝先!!!

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-3 00:42 發表

嚇死...以為你真係咁悲觀...h:" />

P.S. 3/6 - 中文Oral既日子...

拜託d題目唔好咁刁鑽
我昨晚上來, 見你話3/6 考中文Oral...
我諗住影d 中文Oral paper upload上黎比你參考吓....
點知搵唔到....可能掉哂.....
祝你今日順順利利....拎多幾個 A A A A A A A A A ............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 beautiful 於 4-6-2009 00:47 發表

我昨晚上來, 見你話3/6 考中文Oral...
我諗住影d 中文Oral paper upload上黎比你參考....
點知搵唔到....可能掉哂.....
祝你今日順順利利....拎多幾個 A A A A A A A A  ...
中文Oral完~

居然係最尾果組...八點二先走得...
咧閿abel之後就愈來愈緊張同驚...唔知有冇屈機摘星人

[Gag]好野,Label係藍色,唔洗做「黃組男」~[/Gag]

朗讀略去...
小組討論,三男兩女...一男一女比較怯場
另一個男既Idea唔錯,用語上有d怪...
另一個女既唔舒服,痰上頸...「燉」佢可憐
好彩佢有做開頭既引子...講野都有條理...
整體討論氣氛較平靜...幾次Dead Air...我出口救左2次...
最後總結竟然我做----一生人第一次小組討論做Conclusion,身不由己,唔想降Grade
有Level 4或5都偷笑...

[迷之聲]想的美,你Level 4都冇[/迷之聲]

聽日六四...對中共既不滿我打字都打到
話說聽日又係果d周年學生保健服務...驗眼既英文卡片就快識背...
希望唔係驗珠寶...
個護士咻磞繶]出黎好嘔心

------------------------------------------------------------------------------------

我都有一疊....主要係d難字既讀音
多謝你一番好意
英文Oral 29/6殺到...Last day of CE Eng. Oral

引用:
原帖由 fwa 於 2009-6-3 21:19 發表
母忘六四.....
母忘我的Xocat英雄

母忘我的青蛙貓貓

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-4 00:50 發表

中文Oral完~

居然係最尾果組...八點二先走得...
咧閿abel之後就愈來愈緊張同驚...唔知有冇屈機摘星人

[Gag]好野,Label係藍色,唔洗做「黃組男」~[/Gag]

朗讀略去...
小組討論,三男兩女...一男一女比較 ...

我每次考完都7點幾.....估唔到你還比我更夜考完.....

Label係藍色,唔洗做"黃組男">>>> 你咁都諗得出....

嘩!! 你咁勁 ....仲救人2次 , 通常救人會拎好高分架喎......

提起64, 香港人可算最有共嗚........

聽日你要去學生保健? 我聽學校d男生話好恐怖架喎, 佢地話寧可唔去....我唔知點解???

那本小冊子會註明你今年係驗乜野項目的.........

再次為你29/6的英文oral ..... 加油.....加油.....!!!!!

.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 beautiful 於 4-6-2009 01:14 發表

母忘我的Xocat英雄

母忘我的青蛙貓貓   
毋忘六四...現在也紅雨警告了;天有眼了!!

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-6-4 01:14 發表

母忘我的Xocat英雄

母忘我的青蛙貓貓   
今晚維園見........

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-4 01:27 發表

毋忘六四...現在也紅雨警告了;天有眼了!!
今晚無落雨....記住準時呀....

引用:
原帖由 fwa 於 2009-6-4 17:19 發表

今晚維園見....記住準時呀....

不見不散.....  

散band後繼續去玩通頂

<< 青蛙貓貓 = 我的xocat英雄 >>

引用:
原帖由 beautiful 於 4-6-2009 17:47 發表

今晚無落雨....記住準時呀....
我冇去到...
但係我唔覺得可惜...
入唔到會場,代表好多香港人仍然有良心
肯出席燭光晚會...
肯為祖國出一分力...人數突破150,000...

有種悲喜交集既感覺

引用:
原帖由 fwa 於 2009-6-4 17:19 發表

逼到我入唔到球場.

但都是值得的
......!

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-4 23:17 發表

我冇去到...
但係我唔覺得可惜...
入唔到會場,代表好多香港人仍然有良心
肯出席燭光晚會...
肯為祖國出一分力...人數突破150,000...

有種悲喜交集既感覺
對呀!!!!!!!!  我地個個都熱愛祖國

.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-5 00:30 發表
逼到我入唔到球場.

但都是值得的
咁你有無影D 相返黎睇吓呀

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-6-5 02:11 發表

咁你有無影D 相返黎睇鴽r
相在朋友手, 也不打算張貼, 比較私人的

影個球場果d.... 上網大把
......!

<<雲上的特首>>

對特首說粗口我是拒絕的
因為你不能叫我說就馬上說
我又不想隱瞞了他的秘密...
那特首 視民望 猶如 浮雲

說了出來  一定罵我
根本他沒有聽到  那是白費的
後來知道  挺過隱的
沒誇張成分  我說了很久

起碼我說得很舒服
現在每天還在說呢
還倒豎了拇指 來來來試試看
那我跟自己這樣說  天有眼的

說完後的意見就別當沒事
我要給特首聽到: 我要你平反六四!
我唱完之後的意見是這樣:
我希望 這事件 得到平反

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-5 14:08 發表
相在朋友手, 也不打算張貼, 比較私人的

影個球場果d.... 上網大把
係呀!!!  你說得對呀.......上網大把, 我見到週圍都有呢D相呀

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-6 00:50 發表

對特首說粗口我是拒絕的
因為你不能叫我說就馬上說
我又不想隱瞞了他的秘密...
那特首 視民望 猶如 浮雲

說了出來  一定罵我
根本他沒有聽到  那是白費的
後來知道   ...
呢個短片確實好好笑, 我笑咗好耐  ....   多謝哂你的分享呀 ....

咦 !! .........你呢個板本影得長毛近鏡好清楚和好精彩

昨日有個網友send過這段短片比我睇, 不過佢那段太遠影, 影得長毛好細, 不太清楚, 不及你這段精彩

我本人覺得長毛可算是一位人民英雄 ,  我有時在旺角見到佢, 佢只係拉住一架買餸車

買餸車入面放了一個大聲公.....佢做既野好貼近市民 .....敢作敢言  .....佢抬棺材嗰吓仲型呀.....

我有時都會去佢個wwX. longhaXX. com睇, 唔知佢依家是否仲住响啓業邨呢?

嘩..呢度拍晒..仲有         添..

我嚟推一推先
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 吳講得 於 16-6-2009 18:31 發表
嘩..呢度拍晒..仲有http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(43).gif     http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(44).gif    http://shiehcho22.myweb.hi ...
我都幫手拍...拍爛檔推上去...樓主遺忘了...

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-16 18:31 發表
嘩..呢度拍晒..仲有http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(43).gif     http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(44).gif    http://shiehcho22.myweb.hi ...
ha~~ha~~ 呢度拍晒...仲有才是正常  

感激你的推一推    ,  多謝你的推一推  ,   推到我跌落地

.

推得大力過呀?!
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-16 23:20 發表

多謝老友幫手拍.... 太多烏蠅, 拍到手軟.....多謝老友拍爛檔的幫忙推

你說得對....我太忙就會遺忘了這裡 ...........

引用:
原帖由 arararchchch 於 16-6-2009 11:20 PM 發表

夾手夾腳一齊推..推..推

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。