推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

無聊點滴

無聊點滴

.
今日系週末, 平時每個週末都習慣同D FD食吓飯, 行吓街街SHOPPING, 睇吓戲, 今日D FD 叫我去澳門賭$$,
我無去, 況且我又無興趣入賭場賭$$ , 平時只會間中買吓六合彩.......
可能因為似前曾經被派去澳門工作過一段時間, 所以我真係無興趣去, 唯有留在家裡, 睇吓電視上吓網......
於是上咗來XOCAT, 每個版週圍槓吓, 响接龍版見到大雄玩緊, 又走去聊天室E一E, 見到靚豆, 蝴蝶.....同佢地SOSO咗一陣...大家講吓笑,好鬼開心.....但小保好似走咗去zzzzzzzzz  LU..................

☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-11 23:27 發表
.
今日系週末, 平時每個週末都習慣同D FD食咋飯, 行齔騕蹯HOPPING, 睇奰, 今日D FD 叫我去澳門賭$$,
我無去, 況且我又無興趣入賭場賭$$ , 平時只會間中買鴾誚X彩.......
可能因為似前曾經 ...
小保未去zzzzzzzzzzzz喎

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-10-11 23:34 發表

小保未去zzzzzzzzzzzz喎
好嘢!!! 超開心呀...見到靚豆...

HA~~HA~~多謝你第一個光臨...............
小保保未 咩 ...傾傾吓唔見咗佢GEI 不過現在好開心見到紅玫瑰出現....

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-11 23:41 發表

好!!! 超開心呀...見到靚豆...

HA~~HA~~多謝你第一個光臨...............
小保保未 咩 ...傾傾麰屭鼳\GEI 不過現在好開心見到紅玫瑰出現....
可能我去訓,小保都未浦頭

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-10-11 23:46 發表

可能我去訓,小保都未浦頭
佢可能開著電腦瞓著咗啦

嘩!!!我頭先見到車車呀 好少可這個時候見到佢架..........

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-12 00:33 發表

佢可能開著電腦埽鱁

嘩!!!我頭先見到車車呀 好少可這個時候見到佢架..........
星期日一早都好少出現 ga      

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-12 09:29 發表

星期日一早都好少出現 ga      
HA~HA~又見到車車呀 佢星期日系唔上黎架

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-12 18:26 發表

HA~HA~又見到車車呀 佢星期日系唔上黎架
車車黎做早操      

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-14 08:14 發表

車車黎做早操      
去周公度一齊做

花好月圓.......

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-14 23:19 發表

去周公度一齊做
    唔係做

係行禮呀    

You 're Beautiful

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-15 12:30 發表

唔係做

係行禮呀    
家屬謝禮 唔識得點行呀

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-10-15 19:15 發表
嘩!! James Blunt 既 You Are Beautiful 正呀!! 好聽呀..........
戰機師兄~~ 多謝哂你

訓前貼張圖支持下你
未夠十八歲勿看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ktwu2008 於 2008-11-2 00:20 發表
訓前貼張圖支持下你
未夠十八歲勿看
多謝.......多謝........多謝哂你張靚圖支持     
我今日未夠十八對 , 但我又睇咗, 點算好呢
係咪你同你條菜 (醫遮遮)gei自拍   

呢隻貓究竟係邊個架

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

喂! 靚靚去申請做成吹版主
我保証, 一定有支持你

你做乜做了幾日賣春版主,
宜家又唔做?
我之前見到鶞, 頭都痛埋,
有人肯做版主, 我拍爛手掌,
宜家又無皇管

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-11-9 16:27 發表
你做乜做了幾日賣春版主,
宜家又唔做?
我之前見到鶞, 頭都痛埋,
有人肯做版主, 我拍爛手掌,
宜家又無皇管h:" />h:" /> h:" />h:" />
戰機師兄....多謝你關心

唉!!! 果個版唔好做架.......等我遲D話你知
現在又要你頭痛得閒經過執吓垃圾

deleted                  

.

回復 22# 的帖子

是妳的日本娃娃?  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-12-9 14:33 發表
是妳的日本娃娃?  
車車你好~呢隻小狗娃娃, 唔系我架.......系人地gei

送呢個真正日本娃娃比你吖

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-12-10 00:52 發表

車車你好~呢隻小狗娃娃, 唔系我架.......系人地gei

送呢個真正日本娃娃比你
呢個係咪日本國籍就唔知     不過佢個咀.................會令我諗起........好多貼圖  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。