推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

46 12
發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-12 00:33 發表

佢可能開著電腦埽鱁

嘩!!!我頭先見到車車呀 好少可這個時候見到佢架..........
星期日一早都好少出現 ga      

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-12 18:26 發表

HA~HA~又見到車車呀 佢星期日系唔上黎架
車車黎做早操      

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-14 23:19 發表

去周公度一齊做
    唔係做

係行禮呀    

deleted                  

回復 22# 的帖子

是妳的日本娃娃?  

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-12-10 00:52 發表

車車你好~呢隻小狗娃娃, 唔系我架.......系人地gei

送呢個真正日本娃娃比你
呢個係咪日本國籍就唔知     不過佢個咀.................會令我諗起........好多貼圖  

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-12-25 02:03 發表

可能令你諗起魚貼圖......系咪好想蒸黎食

新年到 , 新年到 ,  好多靚仔黎報到    

(我唔係靚仔,係大肥仔)

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-5 00:47 發表

榮少新年快樂..!!.....新年快樂..!!.....一年fit過一年

哈!! 哈!! 榮少當然係靚仔一名啦....D拗烏女人街  頭 排 到 街 尾  
個名咁好聽 ge , 多謝  

我淨係知
女人街頭行到街尾  就係  登打士街  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-5 01:35 發表

哈!! 哈!! 超開心呀  忽然見到靚蝶大駕光臨
祝靚蝶新年快樂, 青春常駐.......錫啖靚蝴蝶先   

美麗蝴蝶
翩翩舞姿
天使面孔
搖曳花叢
嘩!  男女有別      男就    

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 15:23 發表

我都知
登打士雞, 雞頭行到雞尾, 就系 豉油雞
果頭好多高跟鞋賣   妳有無幫襯先  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 15:37 發表
你都無刷牙 .....口咁嗅.....點嘴........
其實我系代你 靚碟咋
嗅係用鼻去聞 ga , 我口臭, 妳都知 , 妳.....     

靚碟係邊個 , 靚蝶我就識  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 15:43 發表

嘩!!  你鈱銕蚾{出黎  ....神出鬼沒.....
我成日鄋G度牛雜檔見到你......   
果檔  牛雜靚 定魚蛋靚

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 15:55 發表

2檔都靚, 咖哩魚蛋都好食 , 我日日放工都買黎食
返工返屋企都唔係果頭 , 仲日日去食 , 妳掛住個牛雜仔呀  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 16:02 發表

唉!! 咁多錯字........又要罰抄啦

臭到我呢度都聞到....呀....
同我吹多兩日 , 再去考中文,會有好大進步,包妳退兩級  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 16:21 發表

係呀....掛位呢檔牛雜gei 牛雜仔呀....
呢檔我大佬 ga , 我果檔有 $ , 係走鬼檔  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 16:24 發表

!!! ... 我巳經系低B班 唔失住果隻  !! ....屎囉......仲要退多兩級
唔失住 對 唔失住 , 平手     

退多兩級 咪可以申請 持續進修基金   

回復 49# 的帖子

豉油雞 有呢檔咩  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 16:30 發表

果檔唔系比小反管理隊拉左啦咩   
我有派 尿片,佢地唔鍾意拉我    

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 16:36 發表

有呀!! 你失憶 ...自己開gei檔都唔知, 鈳a油雞中間, 咪擺鄑牚ei 高跟鞋檔隔離囉
妳講  鐘鋁舍    對面呀  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 16:37 發表

冇人叫你咁孤寒  派D因司紙呃佢地wor
而家環保, 唔派因司紙 ga  , 派因司支票受歡迎 d  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 17:52 發表

係呀....你好聰明呀 就係响中女舍對面, 果棵中女樹下低  果檔囉......... h:" />
咁多中女    揾日去揀對鞋先  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-6 17:54 發表

系呀!! 而家响應環保 ...派片唔派因司紙, 可以bid 8 達通架嘛
8 達通 可以全日行走十八層呀   

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-1-10 23:29 發表

你無鞋著住抑或仲想搵多對鞋呢
高跟鞋啱唔啱你呀
搵多對高跟鞋    咁關照  

點答都屎  

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-11 04:06 發表

你都系想揾對高跟鞋著住黎賣牛雜, 走鬼可以除落黎掉個市政....... ..............可能咁答唔使
市政話車我去遊車河       

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-11 15:02 發表

佢日日都換上唔同既新鞋 D新鞋燕瘦環肥
妳又知      

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。