推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

43 12
發新話題

無聊點滴

You 're Beautiful

你做乜做了幾日賣春版主,
宜家又唔做?
我之前見到鶞, 頭都痛埋,
有人肯做版主, 我拍爛手掌,
宜家又無皇管

大眼貓貓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

戰機貓

金絲雀..............可惜困玉籠
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Happy New Year to Everybody

新年要行開幾日, 預祝beautiful 一年靚過一年

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-24 11:39 PM 發表

隻貓貓好靚呀 ...多多謝哂你gei祝福,
我都預祝你萬事如意, 工作順利
你要去環遊世界....
上大陸玩了數天,有很多漂亮的貓貓,
送你一頭白雪雪的大肥貓

哈哈, 做乜咁燥

當年很喜歡看的電視劇, 美女與野獸

我換左段片, 今次係情歌
The first time I loved forever
個故仔好好睇,女主角係Linda Hamilton.
男主角有野獸的面容,但有一顆高貴的心.
但因外表的問題, 隠居在地下鐡的隧道內.
偶然救了女主角,成為她的守護者
女主角沒因他的外表嫌棄他,
但他因自己的外貎不敢表示愛意..........

睇唔睇貓咪咕咕,3月15號上喎

hehe~~

見你做鞋版做得咁好, 就送隻高跟貓俾你

你今晚咁早出現既?少有喎

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-3-5 01:28 AM 發表
唉!! 今日終於收到准考證, 等到頸都長, 成日走去郵箱昅, 仲以為寄失...
18號考第一科 oral ...心情開始緊張la...
3月份咁早考既?你考A LEVEL 呀?

廣東話ORAL 都要考?唔通你係鬼妹

無呀,我讀得書少,
咁點考架?

唉, 之前都想提你個面有兩間地利亞,

不過諗住你咁醒, 唔會搵錯,,

點知......

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-4-16 01:09 AM 發表

嘩 !!  多謝哂你呀  
你做乜搵到d 咁正gei 野........  
我睇完都自己試吓玩吓 .......但唔豬點解開唔哂gei..........

9 ...
阿豬, 係要用舊式白色軟木牙簽先得架, 而家個d兩頭尖唔得架

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-5-19 01:08 AM 發表

多謝戰機貓貓的video

好正呀, 裡面有十輯, 每隻貓貓都好可愛呀
唔係我既, 我見有人貼係youtube版, 我借花敬佛

相關搜索目錄: Video

其實我鍾意呢隻多d

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-5-23 11:14 PM 發表

你成日玩Sudoku??
佢呀, 見我玩數獨, 話我出貓,
充公晒我d貓呀, 我好慘呀

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-5-26 01:21 AM 發表

你做乜帖左你自己張裸照上黎又delete番  
我幫佢擺番上黎, 佢係咪好型呢

玩乜?

???????????????????????
7月14 定 哈佬ween?

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。