推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 15:50 發表

果檔  牛雜靚 定魚蛋靚
2檔都靚, 咖哩魚蛋都好食 , 我日日放工都買黎食
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 15:49 發表

嗅係用鼻去聞 ga , 我口臭, 妳都知 , 妳.....     

靚碟係邊個 , 靚蝶我就識  
唉!! 咁多錯字........又要罰抄啦

臭到我呢度都聞到....呀....

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:11 發表

返工返屋企都唔係果頭 , 仲日日去食 , 妳掛住個牛雜仔呀  
係呀....掛住呢檔牛雜gei 牛雜仔 d美味牛雜 呀....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:14 發表

同我吹多兩日 , 再去考中文,會有好大進步,包妳退兩級  
吓 !!! ... 我巳經系低B班 唔失住果隻  !! ....屎囉......仲要退多兩級

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:26 發表

呢檔我大佬 ga , 我果檔有 $ , 係走鬼檔  
果檔唔系比小反管理隊拉左啦咩   

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:29 發表
豉油雞 有呢檔咩  
有呀!! 你失憶 ...自己開gei檔都唔知, 响豉油雞中間, 咪擺响我gei 高跟鞋檔隔離囉

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:33 發表

我有派 尿片,佢地唔鍾意拉我    
冇人叫你咁孤寒  派D因司紙呃佢地wor

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:39 發表

妳講  鐘鋁舍    對面呀  h:" />
係呀....你好聰明呀 就係响中女舍對面, 果棵中女樹下低  果檔囉.........

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-6 16:40 發表

而家環保, 唔派因司紙 ga  , 派因司支票受歡迎 d  
系呀!! 而家响應環保 ...派片唔派因司紙, 可以bid 8 達通架嘛

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-7 00:19 發表

咁多中女    揾日去揀對鞋先  
引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-11 02:02 發表

搵多對高跟鞋    咁關照  

點答都屎  
你都系想揾對高跟鞋著住黎賣牛雜, 走鬼可以除落黎掉個市政....... ..............可能咁答唔使

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-1-10 23:31 發表

我無8 達通但都有錢增值
妳就好啦有錢增值.....我無錢增值....只有用因司紙去增值8 達通咋

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-1-10 23:29 發表

你無鞋著住抑或仲想搵多對鞋呢
高跟鞋啱唔啱你呀
佢日日都換上唔同既新鞋 D新鞋燕瘦環肥

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-11 17:39 發表

市政話車我去遊車河       
市政問你果日派尿片, 果碟系乜野嚟架 咁鬼難食

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-11 17:40 發表

妳又知      
我生草藥

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-13 13:49 發表

腎同腸囉,仲咩影我隻腳      
影你D腎同腸咋嘛 邊有影你隻腳啫

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-13 23:19 發表

我想食妳碗麵多 d  
你想見多靚蝶幾面多D

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-1-13 22:52 發表

加上靚靚的芙蓉面就難食都變好食

好味呀 碟記牛雜

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-13 13:51 發表

語法有問題  
講過:我食了生草藥   

我有病; 你有

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-13 23:56 發表

樓主不代表嘉賓立場   
樓主都系生草藥亂咁嗡

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-14 00:02 發表

我有病要多休息, 請請     
有病要去睇醫生, 多多休息, 保重身體

.

.

.

.

.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。