推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-17 19:34 發表
大眼貓貓
.
嘩~~大眼貓貓呀 ....好CUTE呀 .....好鍾意呀......THS.....THS.....THS
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-18 15:21 發表

嘩~.~ 好CUTE呀 .....咁正既貓貓圖都比你揾到

多謝戰機貓

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-18 11:26 發表
金絲雀..............可惜困玉籠
金絲雀係乜野都唔駛憂, 係好幸福gei .........
所以你係一隻好幸福gei "戰機貓金絲雀" 啦.......

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-20 17:19 發表
欠了   

好易令人誤會  h:" />
我比你笑死,

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-20 15:46 發表
琴日係 "中女捨" 行左兩個圈 , 賣波鞋店舖就大把 , 賣高根鞋就搵間都無  
有呀, 呢間咪係囉 , 不過D鞋好CHEAP, 夾損腳

相關搜索目錄: 波鞋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-21 18:16 發表
越cheap越好.. 夾損腳都冇問題..最緊要夠cheap..啱我 邊度有得賣?!
好野  好開心見到$$$$$$$$ 大駕光臨 ...歡迎......歡迎.....

你去MK " 中女舍" 果度付近都有幾間真系好鬼死CHEAP, D鞋刮損腳架, 打死都唔好買呀

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-22 01:05 發表

Hi..寶榮 你好!!
你叫佢寶榮

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-22 01:03 發表

我特登過嚟撐場兼追你錢呀!

好似淨係得女裝..
邊度有男裝高跟鞋賣呀?
多謝你攀山越嶺, 走來撐場...我呢度係才是正常..
死囉~~"你追數追上門就還住壹佰萬比你先啦, 有找架啦

相關搜索目錄: 攀山
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-22 12:17 發表

你幅自由式轉身     好正
收唔收徙弟  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-22 18:16 發表

唔係叫咩???
佢好nice.. ..好好人 , 是但一句都係稱呼

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-22 16:36 發表

多謝車車送的,我都祝你, 新年快樂 ,心想事成

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-22 17:33 發表
大利..
多謝$$$$吳先生送的 好正呀 .....
我都在這裡祝你,新年快樂,新春大吉

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-22 18:46 發表
好似仲有佢http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(43).gif    http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(44).gif   http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/kuso/kuso%20(45).gif 我要US ...
我拍烏蠅咁慘, 你仲要放曱甴, 好在你無放老鼠啫 ......
要美金隨便拎去駛

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-22 18:50 發表
唔使客氣..  .........我都祝妳新年快樂.....青春常駐..
多謝你祝我青春常駐好似香港小姐咁靚

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-22 18:45 發表
http://www.youtube.com/v/5o-aJa8HFac
嘩!!   多謝戰機貓gei 貓貓新年video ......
我發現video入面呢隻最cute , 笑死我呀打鼓

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-22 18:45 發表

.

多謝你送咁可愛gei貓貓video

我在這裡祝你新年快樂,      

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-23 16:36 發表
今日係廿八..有冇邊位朋友唔使洗邋遢..
你淨係年廿八才洗邋遢

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-23 19:27 發表

係呀..我一年一次洗邋遢..
不過我今日都冇洗邋遢..橫掂天氣咁凍..
費事沖涼沖咗我啲「老泥」..我啲「老泥」保暖架

妳要唔要吖..搓番啲畀妳招呼朋友吖 ...
你今日都冇洗邋遢  .... 嗅到我都聞到
你咁多老泥, 唔通系佢   ,
仙丹 ...我要架!!  你初番幾盒比我用黎掟人

呢個好野一定要充公....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-24 02:09 發表

係呀..我係濟公
  聞到臭呀..帶口罩先啦 ..

我嗰啲唔係襪提莎嚟架..係http://i247.photobucket.com/albums/gg143/cartoon09/790e7 ...
帶口罩都無用la, 臭到.....你系咪  呀!!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-24 23:27 發表
新年要行開幾日, 預祝beautiful 一年靚過一年
隻貓貓好靚呀 ...多多謝哂你gei祝福,
我都預祝你萬事如意, 工作順利
你要去環遊世界....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-25 00:35 發表

唔好意思..好臭呀?
係呀..我肚屙..

失禮晒添

如要 del. pm我
太好味啦 .......仲有無呀.....少得濟喎...唔夠喉呀

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-25 00:21 發表

欣賞你個髮型就真......

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-26 17:17 發表

妳食得咁開心..  ..我都想
你都想......就整呢個你嘆......

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-26 17:25 發表

你要揾食...梗係整呢個髮型正啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。