推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-6 00:46 發表
廣東話ORAL 都要考?唔通你係鬼妹
我唔係鬼妹呀
中文科係要考埋Oral架喎... 乜你無考過AL咩
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-6 07:20 發表
無呀,我讀得書少,
咁點考架?
係呀.. 我知你讀得書少
<<你讀得書少 >> 咁你梗係果d超聰明成日跳級gei資優生啦,~(佢地讀好少書 )

你問我點考...
第一part係考個人短講, 比個題目你, 你咪對住主考員不停咁...講....講....講...講....講3分鐘囉....
第二part係小組討論, 分5 - 6人一組................
你睇咗就明架啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-5 01:53 發表

唔好緊張啦..放鬆啲..我喺後面支持你
唔緊張就假, 死啦!! 要驚到5月呀  日日响度震

有d學校又唔識點去, 又唔得閒去揾   ........唉  !!!

多謝你gei後面支持  做我背後的 ... ... ......咁我送番d好野報答翻你給我的支持↓↓

.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-6 09:57 發表

未出糧啊下次啦
你老闆成日唔出糧比你 ...你去勞工處告佢啦

相關搜索目錄: 勞工處

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-6 10:00 發表

預咗架啦..同則田一樣
可能係咁

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-7 02:48 發表

考試唔多唔少都有啲壓力架喇..盡量放鬆啲喇..千祈唔好睇到啲成績咁大..可能會有意外嘅驚喜
要去好多間學校咩?!伸手牌搭的士喇
我戒緊煙架..你仲攞& ...
多謝你既支持和鼓勵 ....應該可能會有意外嘅驚喜呱  ....
我會伸手, 伸腳, 伸脷, 搭的士架喇 ......再唔系就出絕招.....
你戒緊煙咩he~~he~~he~~引誘吓你先
你依家一日食幾多支呀

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-7 02:52 發表

我就係喺勞公處做架 點告啊
你係喺勞公處做...咁就啱啦...你同我找一份適合我既工啦

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-7 02:58 發表

咁就冇咁誇張 ...個頭咁光 我仲要買六合彩架
你有無咁光先..........

仲有你無得唔制喎...係你話比人地...快d

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-9 11:34 發表

考試期間早啲瞓覺..唔好玩到咁夜..如果好似佢咁http://www.hkicons.com/_287.gif" border="0">就慘喇
妳搭的士唔使伸手, 伸腳, 伸架喇.. 用呢招「絕招」喇http://www. ...
考試我會停哂d工作唔做, 仲會早瞓架喇, 多謝你關心啊
ha~ha~我諗呢招絕招唔只五折囉, 可能仲會十車連環相撞 , 我諗我只能搭地鐵, 因為地鐵萬無一失, 我怕的士有意外會遲到  ...
..........一星期一包末呀 ?

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-9 11:42 發表

好呀..我幫妳搵咗呢份廚師啊 適唔適合妳啊
呢份工幾$$ 人工先....................

明日下午考第一科Oral 啦

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-18 00:30 發表

大學生$4000蚊

小學畢業$8000蚊

你係?!
所以唔好讀大學啦...讀得咁辛苦做乜鬼...得嗰4千蚊人工

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-18 00:31 發表

good luck   
thanks

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-3-18 01:07 發表

高考??加油

小弟都就黎會考...
係呀!! 多謝你呀

你考會考 ...真的嗎??
你有需要我可以send 以前d 試題或練習比你做喎...
你都要努力...加油呀

.

今日下午4點出門口, 因為試場附近有地鐵站, 所以今次可以搭地鐵去....

2個題目對我來說, 都沒有難度, 易過食生菜  估計這科成績會比上次更理想

.

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-3-19 00:37 發表

也多謝你呀
Pastpaper都未做完(10-15年)...

Mock又派左...
中文閱讀卷肥左h:" />...
Econ,CIT都勉強啦...覺得可以再好d
咁你要做多d  Pastpaper 喇.........
我又無讀過Econ, 我估呢科應該好易攞分...... 但你中文閱讀卷肥左, 咁要做多d 啦....
07年開始既會考中文科都要考Oral, 06年仲未洗 , 成日存心刁難 d 學生  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-19 02:11 發表

政府搵個屎忽諗嘢架
X2  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-19 02:14 發表

搞到我怕醜
he~~he~~你呢個樣好可愛呀

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-19 02:20 發表

希望次次都咁順利繼續食多啲生菜 食淨益吓啲街坊呀!!
今次呢科易過食生菜咋..... ....以後果d 戲玉就有排驚.... 最怕Chem

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-20 00:09 發表

又取笑我喇
你甩哂d牙啦....仲唔去鑲番d金牙  $

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-20 00:18 發表

有冇好介紹呀
梗有好介紹, 就呢間啦, 你整完金牙

, 會好正 ...仲會溝死女添呀

我好鍾意d貓貓呀, 仲睇左幾次, 好cute呀
點解我揾唔到d咁可愛gei video既

多謝你呀

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-3-25 23:53 發表

AL Chem聽講都好多野要記...
唉!! 全部都要記哂入腦呀, 依家不停咁重溫, 怕到時唔記得哂.......
又要不停咁狂做.....狂做.....上星期仲要去補習

相關搜索目錄: 補習

明日要考中文啦!!!!!!!!!!!!!!!!!.......

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-3-26 23:05 發表

講真,AL中文淺過CE...近排CE出到好變態...
CE有考少少F.6 中化既野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。