推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

104 12345
發新話題

[建議] 戲院奇遇

戲院奇遇

星期一晚去三仔戲院有一双夫婦玩德好剄大家分

跟住呢? 點玩得勁法??

請問三仔係咩戲院?
好圖自然多人回~最憎迫人回覆既PK

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-4 09:45 發表

回復 3# 的帖子

點!就是在官涌,他們可以一齊玩

官涌?

下次去八下先~~~

謝c兄~
好圖自然多人回~最憎迫人回覆既PK

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-4 01:45 發表
點知佢地係夫妻呢?  唔會係情侶或SP嗎?  點勁法同點樣大家分呢?         
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-4 05:18 發表
點!就是在官涌,他們可以一齊玩
ckhing 有同佢地一齊玩?  可以詳細分享嗎?                  
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

回復 8# 的帖子

當然一齌玩首先女攞男東西出L|Ne吹然後後便的人就伸手摸女的空凸然女的就叫他們慢慢,女的更凸然拿个空出來給他們摸。其實仲有好長但系自己啉啦l00%真人ShOW勁勁勁勁勁勁勁

More information, please

都吾知你寫乜

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-6 04:16 發表
當然一玩首先女攞男東西出L|Ne吹然後後便的人就伸手摸女的空凸然女的就叫他們慢慢,女的更然拿个出來給他們摸。其實仲有好長但系自己啦l00%真人ShOW勁勁勁勁勁勁勁
等我幫下你:
當然一齊玩,首先女攞男東西出黎吹,然後,後面的人就伸手摸女的胸,突然女的就叫他們慢慢, 女的更突然拿个胸出來給他們摸。其實仲有好長篇,但系自己(我估架)啦,l00%真人show勁勁勁勁勁勁勁!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-11-6 14:59 發表
都吾知你寫乜
C兄,希望上面可以幫到你!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-11-6 15:43 發表

等我幫下你:
當然一齊玩,首先女攞男東西出黎吹,然後,後面的人就伸手摸女的胸,突然女的就叫他們慢慢, 女的更突然拿个胸出來給他們摸。其實仲有好長篇,但系自己累(我估架)啦,l00%真人show勁 ...
我估佢係想話自己諗啦!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-11-6 15:45 發表

C兄,希望上面可以幫到你!
幫到手, Good

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-5 20:16 發表
當然一齌玩首先女攞男東西出L|Ne吹然後後便的人就伸手摸女的空凸然女的就叫他們慢慢,女的更凸然拿个空出來給他們摸。其實仲有好長但系自己啉啦l00%真人ShOW勁勁勁勁勁勁勁
嘩~~~        真唔真呀?  咁淫亂豪放??             

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-11-6 12:16 發表

我估佢係想話自己諗啦!
我都覺得係 自己諗啦 !               

回復 17# 的帖子

我有話要真人真事我冇吹水女好淫亂

回復 17# 的帖子

一定唔係自己諗希望11月2号晚9点2○分在院裹面的男人出來做證多謝合作

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-7 22:01 發表
我有話要真人真事我冇吹水女好淫亂
咁真係估唔到喎 !                  
但最後點收科呢?!           

引用:
原帖由 ckhing 於 2008-11-7 22:15 發表
一定唔係自己諗希望11月2号晚9点2○分在院裹面的男人出來做證多謝合作
ckhing 會錯意喇!  
其實仲有好長但系 自己啉 啦l00%真人ShOW勁勁勁勁勁勁勁   "自己諗"  係指你呢句呀!           

引用:
原帖由 大蘿少婦 於 2008-11-11 08:29 發表
C仔真定假有時間我都去見色下??
你頭像張相好正呀
係唔係你嚟?

有頭有尾好的wo

104 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。