推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 戲院奇遇

回復 22# 的帖子

靚女
post 你d靚相比大家睇吓

回復 22# 的帖子

大蘿少婦,如果妳真是女仕,包妳不敢單人匹馬自己買票入場.
肥佬

引用:
原帖由 smfatman 於 2008-11-11 10:00 發表
大蘿少婦,如果妳真是女仕,包妳不敢單人匹馬自己買票入場.
唔駛驚, 有我陪妳就冇怕啦 !!                
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-11-6 15:43 發表

等我幫下你:
當然一齊玩,首先女攞男東西出黎吹,然後,後面的人就伸手摸女的胸,突然女的就叫他們慢慢, 女的更突然拿个胸出來給他們摸。其實仲有好長篇,但系自己累(我估架)啦,l00%真人show勁 ...
CHING 你真是好人~!

回復 23# 的帖子

回復 27# 的帖子

引用:
原帖由 大蘿少婦 於 2008-11-14 00:07 發表
哈哈你話我唔夠羗我下个星期落去睇吓不過我會同老公去
大蘿少婦您patpat好正...一路睇戲一路坐o向度咁扭法 您老公一定好快爆 ...唔緊要...記得叫埋我去6x100接力 ...

其實有我一個問題想問各位 C Hing , 去三級戲院玩嘅情侶係唔係全都上左年紀

嘅中年夫妻or情侶 ? 因為我時時經過官X戲院 , 見到 d 都係上左年紀嘅夫妻or情侶

係度買飛睇戲 , 但後生嘅就好少見 , ( 指係 30 以下 ) 我只係好奇想知道後生嘅會唔

會咁樣玩 , 益晒 d 阿伯 .

引用:
原帖由 lapy 於 2008-11-14 03:14 發表
其實有我一個問題想問各位 C Hing , 去三級戲院玩嘅情侶係唔係全都上左年紀

嘅中年夫妻or情侶 ? 因為我時時經過官X戲院 , 見到 d 都係上左年紀嘅夫妻or情侶

係度買飛睇戲 , 但後生嘅 ...
後生仔女入去實死無生 ...

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-11-14 17:44 發表

後生仔女入去實死無生 ...
咁講即係去玩嘅都係 大C-Hing 同 C9 啦 !

回復 33# 的帖子

回復 34# 的帖子

引用:
原帖由 大蘿少婦 於 2008-11-14 22:26 發表
大師請問你今年過5○未
妳太高估我啦 ...開始步入中年 ...應該同你個蘿圍差唔多 ...或者仲細過 ...不過尚算血氣方剛精力旺盛 ...所以成日上黎 ...

老夫婦撲空

我好多時星期三落去, 多數見到老夫婦入塲, 女即入場脫清內膽, 男即揀仔, 比條女 happy..
幾次我見親他倆淫賤兩老怪, 都坐係有個高大西裝男人後面, 我實在佢地隔離行,
我老馮見到條女張開腿, 引前面果西裝男人O, 但那人睇下又吾O, 比我就旭手摸啦.....
各位兄弟,  逢星期三 6:00pm後果兩個老淫精多數入塲揾仔.
勿失良機

p過大家要小心, 入面有個怪客專搞基帮男人口爆,
外型似余子明, 執生啦

引用:
原帖由 kwun 於 2008-11-15 17:28 發表
我好多時星期三落去, 多數見到老夫婦入塲, 女即入場脫清內膽, 男即揀仔, 比條女 happy..
幾次我見親他倆淫賤兩老怪, 都坐係有個高大西裝男人後面, 我實在佢地隔離行,
我老馮見到條女張開腿, 引前面果西裝男人 ...
c-hing 如果所講是真的,真是太有用了,thanks!

明明去睇戲, 結果做左場真人show俾大家睇

回復 42# 的帖子

哥仔你就好上次我去D男人•我坐邊佢地去邊 我伏低幫老公吹的時侯有人向到摸我,不知点解我老公右得他們摸?不過真的好剌激:,真人真事我有吹水啞l,oveliness:

Blow water

引用:
原帖由 10022 於 2008-11-28 04:04 發表
同老婆無玩呢樣嘢有成十幾年,不過前同分別同女同事及一個師奶,分別去太子戲院玩,隔離D男人睇到流晒口水,我仲暗示俾前面個男人,俾佢摸吓對波。
尋晚有兩對 ...唔知係咪c兄 ?

今晚都有對喎,係咪10022?

引用:
原帖由 10022 於 2008-11-28 04:04 發表
同老婆無玩呢樣嘢有成十幾年,不過前同分別同女同事及一個師奶,分別去太子戲院玩,隔離D男人睇到流晒口水,我仲暗示俾前面個男人,俾佢摸吓對波。
咁應該好耐之前囉, 太子戲院都執左好耐啦 !
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。